Sohbet- Muhabbet Faslı

cyberthereaper

Çaylak Detaycı
Üye
İl
hatay
Öne çıkan konu #3,701
Bende bu makyaj fırçalarının büyük ve dolgun olanından var jantlarda kullanıyorum eskiden yumuşak detay fırçasını çinden alıyordum veya pahalı oluyordu şimdi cartainerde ikilisi 190 tl gereksiz aksiyona girmeye gerek yok bence cartainerin ürünleri kalitelidir ordan alabilirsiniz
ben nascita 255 kullanıyorum. baya güzel. araç içi için aldım. gayet de memnunum

Nascita Pro Yuvarlak Açılı Allık Makyaj Fırçası Nasbrush0255 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize sağlık ilk günkü haline dönmüş.bende bugün koltukları ve direksiyonu temizledim cleanse ile harika oldu .ben autofinesse scrup pad ini kullandım ,güzel iş çıkardı oda.bu cleanse yi çok tuttum ama güzel ürün
Aynen katılıyorum hocam, çok güzel ürün. Arkadaşın şirket arabasının direksiyonunda da denemiştik, ilk haline dönmesede güzel iş çıkarmıştı.

ereniskin

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Herkese merhaba,Ascot grisi(opak) renk VW Polo için Fiyat performans ürünleri veya alanında en iyi ürünleri araştırıyorum bu ürünlere ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Foam Lance Veya normal oto şampuanı
Yıkama eldiveni
Jant fırçası
Jant ve demir tozu temizleyici
Ağır kir temizleyici (yıkama öncesinde şampuandan önce sıkmak üzere ön yıkama ürünü)
Detay fırçaları
Sessiz çalışan basınçlı yıkama makinesi
Sessiz çalışan hava kompresörü 1 araç kapasiteli olması yeterli
Kurulama için hava tabancası
Jant,davlumbaz fırçası
Detay fırçaları
Kurulama havlusu
Güderi
Cam bezi
Seramik etkili WAX,hızlı cila vb.
Camlar için yağmur kaydırıcı
Boyasız plastik parçalar için koruyucu yenileyici parlatıcı ürün
Motor temizleyici
Lastik parlatıcı
Dış boyasız plastikler ve lastik için seramik kaplama
Lastik parlatıcı uygulamak için aplikatör
İç mekan için toz toplama karşıtı torpido vs temizleyici vb ürün
Koltuk,tavan vb temizleyici ürün
Torpido silmek için bez
İç Kumaş paspas ve taban halısı temizliği fırçası
Oto kokusu

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Herkese merhaba,Ascot grisi(opak) renk VW Polo için Fiyat performans ürünleri veya alanında en iyi ürünleri araştırıyorum bu ürünlere ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Foam Lance Veya normal oto şampuanı
Yıkama eldiveni
Jant fırçası
Jant ve demir tozu temizleyici
Ağır kir temizleyici (yıkama öncesinde şampuandan önce sıkmak üzere ön yıkama ürünü)
Detay fırçaları
Jant,davlumbaz fırçası
Detay fırçaları
Kurulama havlusu
Güderi
Cam bezi
Seramik etkili WAX,hızlı cila vb.
Camlar için yağmur kaydırıcı
Boyasız plastik parçalar için koruyucu yenileyici parlatıcı ürün
Motor temizleyici
Lastik parlatıcı
Dış boyasız plastikler ve lastik için seramik kaplama
Lastik parlatıcı uygulamak için aplikatör
İç mekan için toz toplama karşıtı torpido vs temizleyici vb ürün
Koltuk,tavan vb temizleyici ürün
Torpido silmek için bez
İç Kumaş paspas ve taban halısı temizliği fırçası
Oto kokusu

Bu ürünleri kullanmak için yeriniz müsaitmidir? Güderi bez kullanmayın bir tane güzel büyük bez işinizi görecektir.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Açıkçası bunlar biraz kişisel şeyler , 50 ltlik kompresör alırken aynı fiyata sessiz 20 lt lik kompresör vardı. Reyon görevlisine sorduğumda birkaç desibel az sesi çıktığından bahsetmişti. Hava tabancası ise genelde blower tarzı üfleyerek suyu iten küçük hava makineleri var fakat hepsi kabloyla elektriği prizden alıyor kısacası müsait yer lazım. Kaldı ki müsait yeriniz varsa aynı işi kompresöre tabanca takıp onla da yapabilirsiniz.

Sıvı ürünler konusunda bütçeye bağlı ; Gyeon -fireball - vonixx - tac system - Koch chemie - flowey gibi bilindik markaların her ürünü ortalama ve üstü olduğundan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Camlar için de forumda en çok kullanılan ve benimde kullandığım nasiol glasshield öneririm.
Bezler genel olarak kore marka yada kore üretimliler biraz daha kalitelidir. Örneğin klin en çok bilinen iken forumdaki abem abinin adems garage ürünleri de iyidir ve kurulamak için kesinlikle TWİSTED denilen pileli havlulardan alman gerekir. Diğer ürünler tercih iken bende araç yıkamada en önemli ürün twisted havludur. Marka ve boyut tercihe göre değişebilir ama Twisted havluyu kurulama için şart koşarım.

Dış plastik parçalar için hazır araba yeniyken trim yenileyici&koruyucu kullanmaya başlarsan ekstra temizlemek dışında herhangi bir durumla uğraşmazsın.
Detay fırçası siyah kıllı olanlar naylon olduğundan iç trimi çizebilir o yüzden at kılı yada soft kılları olan herhangi bir fırça alınabilir

ereniskin

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Bu ürünleri kullanmak için yeriniz müsaitmidir? Güderi bez kullanmayın bir tane güzel büyük bez işinizi görecektir.
Müsait yerim yazmayı unuttum Kurulama havlusuda lazım suyu mıknatıs gibi çekecek bi ürün lazım bazen görüyorum markasını unuttum arabanın üstüne bırakıyor çekip alıyor en ufak hav bile bırakmıyor güderi neden almayın dediniz ikisindeden alayım çeşit olsun dedim kendimce ama bir bildiğiniz var galiba

ereniskin

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Açıkçası bunlar biraz kişisel şeyler , 50 ltlik kompresör alırken aynı fiyata sessiz 20 lt lik kompresör vardı. Reyon görevlisine sorduğumda birkaç desibel az sesi çıktığından bahsetmişti. Hava tabancası ise genelde blower tarzı üfleyerek suyu iten küçük hava makineleri var fakat hepsi kabloyla elektriği prizden alıyor kısacası müsait yer lazım. Kaldı ki müsait yeriniz varsa aynı işi kompresöre tabanca takıp onla da yapabilirsiniz.

Sıvı ürünler konusunda bütçeye bağlı ; Gyeon -fireball - vonixx - tac system - Koch chemie - flowey gibi bilindik markaların her ürünü ortalama ve üstü olduğundan rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Camlar için de forumda en çok kullanılan ve benimde kullandığım nasiol glasshield öneririm.
Bezler genel olarak kore marka yada kore üretimliler biraz daha kalitelidir. Örneğin klin en çok bilinen iken forumdaki abem abinin adems garage ürünleri de iyidir ve kurulamak için kesinlikle TWİSTED denilen pileli havlulardan alman gerekir. Diğer ürünler tercih iken bende araç yıkamada en önemli ürün twisted havludur. Marka ve boyut tercihe göre değişebilir ama Twisted havluyu kurulama için şart koşarım.

Dış plastik parçalar için hazır araba yeniyken trim yenileyici&koruyucu kullanmaya başlarsan ekstra temizlemek dışında herhangi bir durumla uğraşmazsın.
Detay fırçası siyah kıllı olanlar naylon olduğundan iç trimi çizebilir o yüzden at kılı yada soft kılları olan herhangi bir fırça alınabilir
Bilgiler için teşekkürler blower tarzı üfleme aletleri çok iyi muhtemelen hem ondan hemde kompresör alacağım çünkü blower tip olanlar cam fitillerini kurutamıyor ve motosiklet zincir bakımı için şart hava tabancası yoksa zincir ıslak kalıyor yağlayınca suyun üstünü yağlamış oluyoruz

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Müsait yerim yazmayı unuttum Kurulama havlusuda lazım suyu mıknatıs gibi çekecek bi ürün lazım bazen görüyorum markasını unuttum arabanın üstüne bırakıyor çekip alıyor en ufak hav bile bırakmıyor güderi neden almayın dediniz ikisindeden alayım çeşit olsun dedim kendimce ama bir bildiğiniz var galiba
Klin drying duo evo modellerine bakabilirsiniz. Güderi bez gereksizdir tercih etmeyin.

kaptik_virusu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Evo modelini kullanmadım ama Klin Drying Duo 45x70 modeli beklediğim performansı vermedi malesef. Hatchback araçta bile sonlara doğru sıkma/çırpma ihtiyacı geliyor. Virtues marka (n11'den almıştım) 50x80 yarı fiyatına çok daha rahat kuruluyor. Klin'in hem düz hem Evo versiyonunu deneyen varsa yorumunu merak ederim.

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Evo modelini kullanmadım ama Klin Drying Duo 45x70 modeli beklediğim performansı vermedi malesef. Hatchback araçta bile sonlara doğru sıkma/çırpma ihtiyacı geliyor. Virtues marka (n11'den almıştım) 50x80 yarı fiyatına çok daha rahat kuruluyor. Klin'in hem düz hem Evo versiyonunu deneyen varsa yorumunu merak ederim.
KLIN Drying DUO EVO 80x75cm var bendede var Kia sportage aracımı kuruluyorum ve havlu kuru oluyor rahatlıkla 3 araç kurulayabilir.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Abi doğru havluyu aldığından eminmisin bende hemen hemen aynı özellikte purestar duplex twist towel havlu var 75x45 c suv aracı tek seferde kuruluyor. Klini Purestarı geçtim kampanyadan 250 tlye aldığım Nasiol tek taraflı havlu bile C Suvu tek başına kuruladı arkasında iz bırakmadan.

kaptik_virusu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Abi doğru havluyu aldığından eminmisin bende hemen hemen aynı özellikte purestar duplex twist towel havlu var 75x45 c suv aracı tek seferde kuruluyor. Klini Purestarı geçtim kampanyadan 250 tlye aldığım Nasiol tek taraflı havlu bile C Suvu tek başına kuruladı arkasında iz bırakmadan.
Evet eminim, iki kez kullandım. açıkçası ben de şaşırdım. Zaten elinize aldığınızda hafifliğini hissediyorsunuz. Purestar’ın performansının iyi olduğuna şaşırmam çünkü dediğim gibi ucuz Virtues bile 2 araç rahat kurulayabilir.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Evet eminim, iki kez kullandım. açıkçası ben de şaşırdım. Zaten elinize aldığınızda hafifliğini hissediyorsunuz. Purestar’ın performansının iyi olduğuna şaşırmam çünkü dediğim gibi ucuz Virtues bile 2 araç rahat kurulayabilir.
Çok şaşırdım bu yorumunuza klinin performansı kesinlikle bir araçtan fazlasıdır ve ağırlığı 760 gr diyor hafif sayılmayacak bir ağırlık suyu çekince dahada ağırlaşıyor

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Çok şaşırdım bu yorumunuza klinin performansı kesinlikle bir araçtan fazlasıdır ve ağırlığı 760 gr diyor hafif sayılmayacak bir ağırlık suyu çekince dahada ağırlaşıyor
Eger aracta koruma vs yoksa normal sedan ve HB araci bile en iyi havlu kurulayamaz iz birakir üzerinden 2/3 kat gecersin silmek için.