Foruma kış öncesi son güzel havalarda iyi dilekler sunuyorum.
Dün bahçede kapıların altları , kapının altındaki lastikleri ve ayak eşiklerinin plastik ile birleşme yerini temizlemiştim. Fırça ,kc gs , su ve ıslak-kuru bez yeterli
Temiz yerleri video olarak çekmiş olduğumdan kısıtlı görselleri şöyle bırakayım.
uzun gifler
Bugun de Öncelikle aracın fitilleri ve cam fitillerini KC GS ile fırçalayıp , fırçanın girmediği yerleri trim sökme aparatı ile güzelce temizleyip cam ve fitil birleştiği yerleri de bezle temizledim.
resim paylaş
https://youtube.com/shorts/k90XvApNkmU?si=EP0ZGsXe0pzYcZa8
sonra Cam tavana geldim ve önce rayları , cam fitili ve ön taraftaki plastik rüzgarlığı temizledim
Daha sonra raylara azıcık yağ sürüp işlemi bitirdim. Fitil ve cam tavan temizliği sırasında içeriye az da olsa köpük, su ve kimyasal geldiğinden iç temizliği de yaptım.
Başta süpürge ile koltuk ve taban halısını süpürüp daha sonra flowey i2 ve iç temizleyici köpük ile tavandan koltuklara kadar her yeri silip kuruladım. En son da kapı ve ayak eşiklerini gerektiği yerde vp apc ile temizleyip bitirdim.
En son da haftalık rutin lastik havalarını kontrol edip hepsini 36 sabitleyip bi nevi kışa hazırladık. Böylelikle güzel havayı da değerlendirmiş olduk