Sohbet- Muhabbet Faslı

burakn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #3,921
Var ya müthiş bir ürün buldum çok pratik hemen almamız lazım

https://uploadnow.io/s/56ee2392-d37a-47e9-9f07-57dfba80b61d?o=t

Yani aklınızı kaçırın bunu kaçırmayın öyle müthiş bir şey. Oturduğun yerden kalkmadan eğilip uzanmadan yan aynayı silmeye ysrıyor. İnanılmaz faydalı bir ürün müthiş bir inovaston. Bunu yapanın ben çok harika akıllı tebrik edicem konuşmayı unuttum öyle güzel bir faydalı ürün

Son düzenleme:

AB01

Acemi Detaycı
Üye
İl
Adana
Ey ahali fraber ürünlerini nasıl bilirsiniz? Geçen aracın konsoluna fraber brilliant uyguladım ben memnun kaldım. Sizlerin marka geneli ya da ürün özelindeki yorumları nelerdir?

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Ey ahali fraber ürünlerini nasıl bilirsiniz? Geçen aracın konsoluna fraber brilliant uyguladım ben memnun kaldım. Sizlerin marka geneli ya da ürün özelindeki yorumları nelerdir?
Fraber gommenara lastik parlatıcıyi kullanıyorum. Mat bir görünüm veriyor. Ben memnunum. Fraber Neve yi de kullanıyorum, unuttum yazmayı. :) şampuan da güzel.

Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kampanya zamani iyi bilirdik :terlisırıtan:

Sagolsun @MTS KİMYA sayesinde tanimiş olduk.

Fraber Neve Ön Yikama Alkali sampuan (guzel)
Fraber Lindo Cam ve Yuzey Temizleyici(guzel Alkol bazli)
Fraber Bersolux Sampuan ( guzel)
Fraber Gommanera (Fena Degil Alternatif çok bu konuda)
Fraber KO İRON (Guzel 1/1 Sulandiriliyor)
Fraber Pulitutto (Harika Ürün Begendim.)
Fraber Spray Şişeleri uygun ve kullanişli.

ruudvan

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
demir tozu benim ürün tarzıma pek uymadı
ama scale sampuanını severim. kireç lekelerini çok temiz çıkartıyor
motorumu yıkarken hiç endişe duymadığım şampuanlardan

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi senin konum izmir gösteriyor orda havalar cok düşmediği için kendi yaptığım yöntemi söyledim :) Sen kaliteli antifrizli cam suyuna bir tane k2 nuta max at daha iyi kir çözer hem belki daha az zarar verir

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Abi senin konum izmir gösteriyor orda havalar cok düşmediği için kendi yaptığım yöntemi söyledim :) Sen kaliteli antifrizli cam suyuna bir tane k2 nuta max at daha iyi kir çözer hem belki daha az zarar verir
İzmirden yozgata geldim 20 derece fark etti şok olduk

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

burakn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bir şey oldu şimdi ben anlamadım. K2 Nuta aldım camları sildim misss gibi oldu Tem lan ne güzel oldu bee derken yağmur yağdı. Şimdi silecekler takıla takıla çalışıyor. Bir de foto çektim işaretlemeye çalıştım. Sisli bir iz kalıyor. Bir kaç saniye sonra geçiyor. İki dakka bi keyiflendik hemen gölge düştü ya

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Bir şey oldu şimdi ben anlamadım. K2 Nuta aldım camları sildim misss gibi oldu Tem lan ne güzel oldu bee derken yağmur yağdı. Şimdi silecekler takıla takıla çalışıyor. Bir de foto çektim işaretlemeye çalıştım. Sisli bir iz kalıyor. Bir kaç saniye sonra geçiyor. İki dakka bi keyiflendik hemen gölge düştü ya

Camınızda yağmur kaydırıcı wax hızlı cila tarzı birşey varsa silecek atlama yapıyordur.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

K2 nutada ben de aynı atlama sorununu yaşamıştım maalesef. Ama atlama sorununu en bariz würth cam suyunda yaşamıştım. Liqui moly ve Shell cam sularında atlama yaşamamıştım. K2 nuta silecek seçiyor olabilir :)

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Araç üzerinde ki karları neyle temizliyorsunuz? Ankara gibi ayaz yerlerde yüzeyde buz katmanı gibi sorunlar olabiliyor.

Min. çizik yöntemi bekliyorum :sırıtan1:
Merhaba, sağlam bir eldiven ile sürükleyerek temizlerdim :) foruma dahil olana kadar, sanırım çizilmeyi en aza indirmek için kendi kendine erimesini beklerdim ya da üfleme makinesi ile temizlerdim fakat üfleme makinem yok :) ,

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Merhaba, sağlam bir eldiven ile sürükleyerek temizlerdim :) foruma dahil olana kadar, sanırım çizilmeyi en aza indirmek için kendi kendine erimesini beklerdim ya da üfleme makinesi ile temizlerdim fakat üfleme makinem yok :) ,
Güneş çıktı. Kendi kendine eriyecek gibi benziyor.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Güneş çıktı. Kendi kendine eriyecek gibi benziyor.
Tavana dikkat etmek gerekiyor bence, yeni araçların tavanı zayıf oluyor, ben mümkün olduğunca elimle tavan üstündeki kar birikintisini temizlemeye çalışıyorum. Çökme olmasından kılcal çizikler olmasını tercih ediyorum.

Shiny Protect Car Care

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Araç üzerinde ki karları neyle temizliyorsunuz? Ankara gibi ayaz yerlerde yüzeyde buz katmanı gibi sorunlar olabiliyor.

Min. çizik yöntemi bekliyorum :sırıtan1:
Merhabalar, araç yüzeyindeki kar kalıntılarını temizlemeden önce aracınızı çalıştırmanızı tavsiye ederiz. Araç yüzeyine temas edip olası bir kılcal çizilme yaşanmasını hiç birimiz istemeyiz :)

Aracı çalıştırın ve bir kaç dakika aracın ısınmasını bekleyin. Karın erimesini sağlayacaktır. Dolayısıyla aracınız daha kolay kardan arınacaktır. Aracı çalıştırdıktan sonra araç yüzeyine ılık su dökebilirsiniz. Fakat kesinlikte sıcak su atmanızı tavsiye etmiyoruz. Camların çatlamasına yol açabilir veya boyaya zarar verebilir. Bir diğer yöntem ise yumuşak silikon uçlu fırça tercih edebilirsiniz. Buz çözücü spray kullanabilirsiniz. Sağlıcakla kalın!

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Merhabalar, araç yüzeyindeki kar kalıntılarını temizlemeden önce aracınızı çalıştırmanızı tavsiye ederiz. Araç yüzeyine temas edip olası bir kılcal çizilme yaşanmasını hiç birimiz istemeyiz :)

Aracı çalıştırın ve bir kaç dakika aracın ısınmasını bekleyin. Karın erimesini sağlayacaktır. Dolayısıyla aracınız daha kolay kardan arınacaktır. Aracı çalıştırdıktan sonra araç yüzeyine ılık su dökebilirsiniz. Fakat kesinlikte sıcak su atmanızı tavsiye etmiyoruz. Camların çatlamasına yol açabilir veya boyaya zarar verebilir. Bir diğer yöntem ise yumuşak silikon uçlu fırça tercih edebilirsiniz. Buz çözücü spray kullanabilirsiniz. Sağlıcakla kalın!
Kesinlikle suyu önermiyorum. Daha dün akşam Tekirdağda , aracın açık kasasında su patladı ve kasaya dağıldı , sadece 10 km yol yaptığımızda kasanın içine akan suyun buz tuttuğunu gördük.
Yine hafta sonu arkadaşım peri bacalarına tatile gittiğinde , gece aracın içindeki suların donduğunu görüyor. Yani çözmek için su döküp , bu suyun yüzeyde buzlanması çok muhtemel olaylar bu soğuklarda
Çözümü alkol gibi donma derecesi yüksek ürünler. Çoğu kişide ipa olduğunu varsaysak , 2:1 sulandırılmış ipa çoğu buzu çözer