Sohbet- Muhabbet Faslı

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #3,981
Çok teşekkür ederim, detaylı çekimlerini yaparım uygulama uyguladıkça. Hakkını kastamonuda araç çıktıktan sonra verildi abi şüphen olmasın. Poloyu aldığımız kişide bizim kafamızda temiz bindiği ve aracı bildiğim için satın aldım. İnstagram hesabımdan bakabilirsin abi :) (ibizaya)
Niş vag hatchlerini seviyosun:damalıx: :) böyle temiz araçların kıymetini bilecek kişilere gitmesi sevindirici. Bakayım ibizaya :begenixx:
Kastamonu'ya yolum düşerse görüşelim, araba fotolarını çektiğin mekanlar epey iyi duruyor :D

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Niş vag hatchlerini seviyosun:damalıx::) böyle temiz araçların kıymetini bilecek kişilere gitmesi sevindirici. Bakayım ibizaya :begenixx:
Kastamonu'ya yolum düşerse görüşelim, araba fotolarını çektiğin mekanlar epey iyi duruyor :D
Başımın üstünde yerin var abi, geldiğin zaman haber vermen yeterli. Teşekkür ederim güzel yorumların için, vag grubundan vazgeçeceğimi düşünmüyorum. Fotoğrafları detaylı olarak sosyal medyadan takipleşelim abi daha güzel mekanlarımız var :)..

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Kendi başıma gelmiş kadar üzdü aracın sürecini ve heyecanını bildiğim için.. Çok geçmiş olsun
Sanki Captivanın geldiği yer tek yön. Eğer adam ordan geliyorsa ters şeritten geliyor demek , muhtemel asli kusurlu karşı taraf olur.

Bizim burda buna benzer bir yerde tabela okumamazlıktan ötürü çok kaza oluyor ve sağdan çıkanın ara yol olduğu için DUR tabelası var. Çevremde dahi bu tabelayı okumayan ve kaza olduktan sonra kullanmayan çok kişi var. Herkese uyarım tabelaları kullanın. Sırf DUR tabelasını yazmadıkları için bi tanıdığa kusur verdiler ama fotolarını çektirip mahkeme yoluyla ilettik. Umarım Kurallara uyanlar olarak uymayanlara karşı yaptırımımız olur

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Sanki Captivanın geldiği yer tek yön. Eğer adam ordan geliyorsa ters şeritten geliyor demek , muhtemel asli kusurlu karşı taraf olur.

Bizim burda buna benzer bir yerde tabela okumamazlıktan ötürü çok kaza oluyor ve sağdan çıkanın ara yol olduğu için DUR tabelası var. Çevremde dahi bu tabelayı okumayan ve kaza olduktan sonra kullanmayan çok kişi var. Herkese uyarım tabelaları kullanın. Sırf DUR tabelasını yazmadıkları için bi tanıdığa kusur verdiler ama fotolarını çektirip mahkeme yoluyla ilettik. Umarım Kurallara uyanlar olarak uymayanlara karşı yaptırımımız olur
aslında trafikte tüm kurallar tabelalarla belirtiliyor avrupa’da trafik bu şekilde ilerliyor herkes tabelalara uyarak yoluna devam ediyor umarım bir gün bu seviyeye geliriz.

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Dükkan açılışına ramak kaldı. Baya bir yol aldım. Ufak tefek rütuşlar da tamamlanırsa nasip olursa bu hafta içinde açılış yapacağım inşaallah. Sona yakın bir fotoğraf ekleyeyim. :melekx:

Bugün itibariyle dükkanı açmak nasip oldu çok şükür. Henüz reklam afiş herhangi bir şey olmadığı için çevreden eş dost biliyor. Bugün sadece kendi aracımı yıkayabildim:melekx: Yıkama makinesi, ucunda köpük aparatı, kapalı mekan.... Gerçekten çok keyifli oluyormuş. Terapi bu gerçekten Bayram öncesi birkaç iş çıkar inşaallah. Mekan İstanbul İzmir arası Çanakkale güzergahında yol üzeri. Herkesi yeni yerimde beklerim. Haydi iyi forumlar.

Son düzenleme:

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Bugün itibariyle dükkanı açmak nasip oldu çok şükür. Henüz reklam afiş herhangi bir şey olmadığı için çevreden eş dost biliyor. Bugün sadece kendi aracımı yıkayabildim:melekx: Yıkama makinesi, ucunda köpük aparatı, kapalı mekan.... Gerçekten çok keyifli oluyormuş. Terapi bu gerçekten Bayram öncesi birkaç iş çıkar inşaallah. Mekan İstanbul İzmir arası Çanakkale güzergahında yol üzeri. Herkesi yeni yerimde beklerim. Haydi iyi forumlar.
Hayırlı uğurlu olsun, bol bereketli kazançlar dilerim. :nazar:

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir

Hayırlı uğurlu olsun bol bol müşteriniz olsun:sırıtan1:

orhann490

Usta Detaycı
Üye
İl
AYDIN

Hayırlı bereketli bol kazançların olsun.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Maşallah, hayırlı uğurlu olsun. Hayırlı kazançları olsun, bereketli olsun inşallah...

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Hayırlısı olsun Allah bol bereketli kazançlar nasip etsin.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Abi hayırlı uğurlu olsun rabbim bol kazançlar nasip etsin. Kepenke güzel bi grafiti çalışması hoş olabilir. Hem dikkatte çeker. Tekrardan hayırlı olsun

sabese

Amatör Detaycı
Üye
İl
Karabük

Hayırlı olsun

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Stokları saklayalım işi oldu. Hanım evde çok dağınıklık oluyor diyince dolap yaptırdım.
Hocam hayırlı olsun, çok iyi olmuş derli toplu durması. Rafların geniş ve yüksek olmasında yerinde karar olmuş. Hem tek görüşte görülmesi, hem öndeki şişeleri devirmeden arkalardan başka ürünü alabilmesi konforlu. Önceleri boş odada bi kenarda yere diziyordum. Sonra dolap aldım, doldu. Sığmadı başka dolap aldım birine kimyasal birine ıvır zıvır koydum derken yine doluyor. Dolabı büyük yaptırmamakta fayda var :D insanın dolu raf göresi geliyor :D

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam hayırlı olsun, çok iyi olmuş derli toplu durması. Rafların geniş ve yüksek olmasında yerinde karar olmuş. Hem tek görüşte görülmesi, hem öndeki şişeleri devirmeden arkalardan başka ürünü alabilmesi konforlu. Önceleri boş odada bi kenarda yere diziyordum. Sonra dolap aldım, doldu. Sığmadı başka dolap aldım birine kimyasal birine ıvır zıvır koydum derken yine doluyor. Dolabı büyük yaptırmamakta fayda var :D insanın dolu raf göresi geliyor :D

Dolu Raf a çok bulasmaaaa sonra urun cok birikince satmak zorunda kalirsin kullanamayacaksin cunku benim bile bitiremediklerim oluyor :terlisırıtan:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dolu Raf a çok bulasmaaaa sonra urun cok birikince satmak zorunda kalirsin kullanamayacaksin cunku benim bile bitiremediklerim oluyor :terlisırıtan:
Valla öyle abi ya. Şu lanet emsal ürün deneme merakı mahvediyor insanı. Epeydir ürün ekleme yapmıyordum da işte güneş açması, havaların ısınması gibi bahaneler insanı tetikliyor :D

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

Dostlar selamlar son zamanlarda Meg All.Season Dressing çok fazla satildigi için bu sekilde kelime oyunu yaparak satisa sunmuşlar bu arada bu satiş yapan yer meguiars bayisi samsunda ürün orjinal degil renk tutmuş ama farkli ürün,demem o ki netten kolay kolay bölünmüş ürün almayin bilmediginiz tanimadiginiz yerden urun satin almayin fiyati düsük cazip gelen dikkat çeken ürünleri iyi araştirin aciklamalari mutlaka okuyun Sormaktan çekinmeyin iyi detaylar :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Dostlar selamlar son zamanlarda Meg All.Season Dressing çok fazla satildigi için bu sekilde kelime oyunu yaparak satisa sunmuşlar bu arada bu satiş yapan yer meguiars bayisi samsunda ürün orjinal degil renk tutmuş ama farkli ürün,demem o ki netten kolay kolay bölünmüş ürün almayin bilmediginiz tanimadiginiz yerden urun satin almayin fiyati düsük cazip gelen dikkat çeken ürünleri iyi araştirin aciklamalari mutlaka okuyun Sormaktan çekinmeyin iyi detaylar :)
Birde satıcı meguiarsın yetkili bayisi :) Kime güvenicez biz :)