Ankara’ da ki yaz yağmuru sonrası Eryaman Gimsapark yanındaki 11 peronlu petrol ofisinde,aracın üstündeki yoğun tozu attım.
Araç yüzeyi yoğun çizikli olmasına rağmen Soft 99 Authentic ve Polytop Gloss ikilisinin iyi iş çıkardığını söyleyebilirim.
Burayı o bölgedeki arkadaşlar çok seviyor. Birkaç kez yolum düştü ve uğradım ama arada peron olmaması benim için elenme sebebi tamamen ben durularken yandakinin köpüğü gelmesi vs. Ama durdur devam ettir olayı güzelmiş
Burayı o bölgedeki arkadaşlar çok seviyor. Birkaç kez yolum düştü ve uğradım ama arada peron olmaması benim için elenme sebebi tamamen ben durularken yandakinin köpüğü gelmesi vs. Ama durdur devam ettir olayı güzelmiş
Açıkçası diğer petroldekiler gibi peron olup da dar olmasındansa buranın genişliğini tercih ederim. Araç durulama da genelde sakinliğe göre süpürme peronlarına çekiyorum. Bende o bölgede oturuyorum arkadaşlarla toplu gittiğimizde yan yana kurulamada vs. alan genişliğinden dolayı baya rahat ediyoruz.
Satın alırken şekli hoşuma gitmişti araç üstüne koyunca pekte hoşuma gitmedi, vidalı olmasından dolayı pek takmak istemedim ve ayak dinlendirme kısmı bariz küçük o yüzden iade edip Golf MK5 Uyumlu geçirmeli krom pedal seti alıcam