Sohbet- Muhabbet Faslı

senturk35

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Doğrudur hocam ciddi bir su sarfiyatı oluyormuş bi yıkama makinesi teknik bilgilerinde dk/15lt ibaresi görmüştüm
endüstriyel makineler dediğiniz gibi ev tipi makineler 5-8 litre civarı dk da su geçişi sağlıyor diye biliyorum. Bendeki makine akülü olduğu için yüzeyden köpüğü atmak için biraz fazla uğraştırıyor buda su sarfiyatını bir tık artırıyor sanırım.

Birde benim normal yıkamam hiç olmuyor neredeyse hep detay yapıyorum. Bazen 1 bidon arttığıda oluyor arabanın durumuna göre 40-45 litre civarıda yetebiliyor

Ony

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
endüstriyel makineler dediğiniz gibi ev tipi makineler 5-8 litre civarı dk da su geçişi sağlıyor diye biliyorum. Bendeki makine akülü olduğu için yüzeyden köpüğü atmak için biraz fazla uğraştırıyor buda su sarfiyatını bir tık artırıyor sanırım.

Birde benim normal yıkamam hiç olmuyor neredeyse hep detay yapıyorum. Bazen 1 bidon arttığıda oluyor arabanın durumuna göre 40-45 litre civarıda yetebiliyor
Zahmeti çok olsa da benzinlikten iyidir hocam rahat rahat detaya giriyorsunuz en azından. Eline sağlık

Eqrha

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir

İlk detayımızı yaptık , acemilikten heralde 1 saati geçti wax işlemi sanırım waxı yedirmek için fazla uğraştım silmesi basitti . Sonucu hava kararmaya başladığı için değerlendiremiyorum . Sabah 7 gibi gidip bakacağım :) çok sevdim bu detailing işini