Sohbet- Muhabbet Faslı

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Öne çıkan konu #481
@can26 taş atan sen balta sallayan sen suçlu biz olduk kusura kalma admin adil adam :arkadass:
Değil burda sana detailworlde yürürüz be abi :kop: ekibe bak el attığı aracın parlamaması gibi bir imkan, ihtimal yok hani göremiyosan @onurçiko ,@Pro beyaza fısıldayan adamlar falan yani :dangeer:

burakaydemir

Çaylak Detaycı
Üye
:komik::komik: Bende öyle gibi düşünüyorum
hocam

Taş yok mu taş burda :aksii:laflara bi bak adminim @Pro report ediyorum mesajı ilgilenirseniz sevinirim:yutt:
hayırlı uğurlu olsun o zaman kazasız belasız kullanın. kullanırken keyif alacağınıza eminim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sen öyle sallarken iyi, sonra bulandırma falan :sarki::boxing:
Sen dur daha neler edecem bu başlangıçtı gidip araya tanıdık sokacam teslim ederken fırçayla yıkayın iyice silin temiz verin diyecem ağır misafirim o sürpriz olsun diyecem bi 50 lirada cebine atarım çocuğun bak nasıl da tertemiz yıkatıyorum gör sen :taraa:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Sen dur daha neler edecem bu başlangıçtı gidip araya tanıdık sokacam teslim ederken fırçayla yıkayın iyice silin temiz verin diyecem ağır misafirim o sürpriz olsun diyecem bi 50 lirada cebine atarım çocuğun bak nasıl da tertemiz yıkatıyorum gör sen :taraa:

İlla kurşunlatcan arabanı ya :dangeer:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Ankara ya gelecen bak ayık ol kimse kurtaramaz seni buradan @Paian ile kumpas kurup seni yok ederiz :halay::dangeer:
Sivrihisar’dan geçtiği andan itibaren işi zor. Vekaleti çıkarsın bi de ben ona bir plaka çıkarttırırım aklını alırız :komik:. ATC plaka çıkartayım da aklından çıkma :komik:.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sivrihisar’dan geçtiği andan itibaren işi zor. Vekaleti çıkarsın bi de ben ona bir plaka çıkarttırırım aklını alırız :komik:. ATC plaka çıkartayım da aklından çıkma :komik:.
Aha işte bu ya hayatının her köşesinde yer alacam yıkarken wax atarken off rüyalarına girecem onun ahahahh :kop:
@can26 gel gel sen Ankara yı daha anlayamadın galiba :taraa: