Sohbet- Muhabbet Faslı

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Öne çıkan konu #501
@Paian atocan bey şuan metriste tehditten :komik::kop: arada ziyarete gidersin abi vekalet aldın inşallah:hava:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bu ara Ankara’da o kadar az duruyorum ki samimi söylüyorum geçen arabayı havaalanı otoparkında unutup eve gelmişim. Ankara’da metrobüs, marmaray arayacak hale geldim. Sürekli toplu taşıma sürekli toplu taşıma. Artık vapurlara detay yapacak durumdayım :D. Yine de denk getirebilirsem haftasonu düşünüyorum bakalım.
İşler yoğun galiba bu ara. Başarılar dilerim :atess: Allah sağlık sıhhat versin gerisi bir şekilde olur.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Paian @BlaJKeagle

Üstatlar Taze Kavrulmuş Kahve burdan sipariş verebilirsiniz. İş yerine de burdan alıyoruz. Son 9 paketi burdan aldım. Her ayın 24'ünde %45 kampanya oluyor. Bu ayki kampanya geçtiğimiz pazartesiydi.

O kampanya zamanları aldığınız single origin çekirdekler Marketten alacağınız ambalaj Jacobs filtre kahveden bile ucuza geliyor. :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Paian @BlaJKeagle

Üstatlar Taze Kavrulmuş Kahve burdan sipariş verebilirsiniz. İş yerine de burdan alıyoruz. Son 9 paketi burdan aldım. Her ayın 24'ünde %45 kampanya oluyor. Bu ayki kampanya geçtiğimiz pazartesiydi.

O kampanya zamanları aldığınız single origin çekirdekler Marketten alacağınız ambalaj Jacobs filtre kahveden bile ucuza geliyor. :)
Attım hafızaya :D. %45 indirim epey iyiymiş. Çeşit de çok fazla. Peki kavurma dereceleri nasıl? Bazı açık kavrum yapan adamlar bildiğin ekşi bırakıyor çekirdeği.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Attım hafızaya :D. %45 indirim epey iyiymiş. Çeşit de çok fazla. Peki kavurma dereceleri nasıl? Bazı açık kavrum yapan adamlar bildiğin ekşi bırakıyor çekirdeği.
Kendin seçebiliyorsun 2 ayarı var. Light ve Dark olarak :)

Ben Dark olanı tercih ediyorum.

Son düzenleme:

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
@Paian @BlaJKeagle

%45 iyi bi indirim, eğer çekirdek ve kavrum iyiyse. Gerçi sanalbaharat ile aşağı yukarı aynı fiyata geliyor ama çeşit çok. Kesin denerim bir dahaki 24üne. Çekirdeklerin bir fotoğrafıno birde hangi kavurma seçeneği olduğunu paylaşırsanız ona göre seçim yapayım. Teşekkürler.. :)

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
%45 iyi bi indirim, eğer çekirdek ve kavrum iyiyse. Gerçi sanalbaharat ile aşağı yukarı aynı fiyata geliyor ama çeşit çok. Kesin denerim bir dahaki 24üne. Çekirdeklerin bir fotoğrafıno birde hangi kavurma seçeneği olduğunu paylaşırsanız ona göre seçim yapayım. Teşekkürler.. :)

Geçen sizle konuştuktan sonra bir arkadaşa hayırlı olsuna gitmeden önce sipariş verdim. Kavurma dereceleri halen eskisine göre çok az fazla. Ama yine de fena değil;
BCBB2F4B-3F02-4016-ACEE-57B07646DF5C.jpeg

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kavurma dereceleri için eve gidince fotoğraflayıp paylaşayım. @Paian pardon hocam bn yanlış anlamışım. Genel olarak Kesinlikle full city plus değil. Dediğin gibi onun bir ton açığı gibi. 24'ünde ben size hatırlatırım kampanyayı.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
- @Atocan : Araç nasıl ateş ediyor değil mi?
- Ben: Aynen ya müthiş.
- @Atocan : Alalım mı?
- Ben: Alamam
-Ben: usta bu makina kaç para ?
-Adam: çok para :paraa:
-Ben: 300 var mı usta ?
-Adam: 380 oldu usta o_O
-Ben: Öldü ben yok ne diyeceğimi bilemedim öksürdüm sadece boğazıma bi gıcık geldi çok kötü oldum :rulet:

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Geçen sizle konuştuktan sonra bir arkadaşa hayırlı olsuna gitmeden önce sipariş verdim. Kavurma dereceleri halen eskisine göre çok az fazla. Ama yine de fena değil;
Ekli dosyayı görüntüle 8260
Standart kavrumları banada fazla kavrulmuş geliyor. Bazılarında açık kavrumda fazla geliyor ama yine içilebilir geliyor. Sizin aldıklarınızın kimisi standart, kimisi açık kavrum, hangisini daha çok beğeniyorsunuz. Eskiye göre standardı yakaladılar gibi geliyor banada. Önceden bir kavrum diğerini tutmuyordu.

Damak tadımız benziyor sanırım, ekşilikten içemediğim çok kahve oldu benimde. Değirmenin homojen öğütmemesine, suyun tdsine, sıcaklığına vs. vs. bağlıyorlar sorduğun zaman ama damak tadı farkı diye düşünüyorum, bahsettiğim kavurucuları çok övenler, beğenenlerde var.

Kahve muhabbetinide özlemişim :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Standart kavrumları banada fazla kavrulmuş geliyor. Bazılarında açık kavrumda fazla geliyor ama yine içilebilir geliyor. Sizin aldıklarınızın kimisi standart, kimisi açık kavrum, hangisini daha çok beğeniyorsunuz. Eskiye göre standardı yakaladılar gibi geliyor banada. Önceden bir kavrum diğerini tutmuyordu.

Damak tadımız benziyor sanırım, ekşilikten içemediğim çok kahve oldu benimde. Değirmenin homojen öğütmemesine, suyun tdsine, sıcaklığına vs. vs. bağlıyorlar sorduğun zaman ama damak tadı farkı diye düşünüyorum, bahsettiğim kavurucuları çok övenler, beğenenlerde var.

Kahve muhabbetinide özlemişim :)

India olanı espresso blend için kullanıcam o sebeple standart aldım. Biraz baharatlı ama güzel krema veriyor :). Bir de sidamoyu standart aldım zira daha önceden açık kavrumda tadım notasında çok kayıp oluyordu ve ekşi geliyordu biraz.

Dediğim gibi sene başındaki halinden toparlamışlar. Ama yine de biraz fark var bence. Ben değişimin söyledikleri sebepten olduğunu düşünmüyorum. Artık ciddi bir toplu satım pazarı var. Zaten kendileri de daha küçük siparişler için kavurucu alacağız diyorlardı.