Sohbet- Muhabbet Faslı

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Beyler çok teşekkür ederim. Bugün ofise gitmedim, zaten gidecek halimde kalmadı. Evde ateş düşürmek için nöbetleşe uğraşıyoruz.
@DODANLI size de çok geçmiş olsun.
Hastaneye de hiç gitmek istemiyorum. Malum ortalık zaten hastalıktan geçilmiyor birde Corona yüzünden paranoyak ettiler.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@SubaruOutback, Hakan büyük geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, senin için tipik olaylar oldu üst üste herşeyin gelmesi. Sana diyorum bir nazar duası olsun falan bir şeyler yaptır.

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar kahvaltıdan önce boş durmayayım, malzemeleri hazırlıyım derken af iron out ürününe sprey başlığı takmak gibi bir gaflette bulundum. Aman allahım o nasıl bi koku öyle gözlerim karardı baygınlık geçirecektim. Kahvaltı yapma isteğimi sıfıra indirdi:)

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Bizim oğlanın okulda viral enfeksiyon salgını var haliyle bizde nasiplendik. Gece uykusuz geçti. Aklınızda olsun calpol plus her çocuga uygun olmayabilir. Bizimkinde dilinde şişkinlik ve kuruluk yaptı. Gece bize tepki vermedi, konuşmadı, bir an bakışları da iyi olmadı ve bizi epey korkuttu aklımız gitti.
Dün maunvalide yardıma gelmişti sanırım o da ocağı açık konumda unutmuş. Gaz akışı o konumda olmamış ama hastaneden eve geldiğimizde hanım gaz açık kalmış dediğinde bende yerimden fırladım ayağımı bir çarptım , ağrısından iki kere spin atıp halıda 2 takla attım, hafiften morarma ve şişme var umarım kırık çatlak yoktur. Ne gün be ya of
Cok geçmiş olsun

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bizim oğlanın okulda viral enfeksiyon salgını var haliyle bizde nasiplendik. Gece uykusuz geçti. Aklınızda olsun calpol plus her çocuga uygun olmayabilir. Bizimkinde dilinde şişkinlik ve kuruluk yaptı. Gece bize tepki vermedi, konuşmadı, bir an bakışları da iyi olmadı ve bizi epey korkuttu aklımız gitti.
Dün maunvalide yardıma gelmişti sanırım o da ocağı açık konumda unutmuş. Gaz akışı o konumda olmamış ama hastaneden eve geldiğimizde hanım gaz açık kalmış dediğinde bende yerimden fırladım ayağımı bir çarptım , ağrısından iki kere spin atıp halıda 2 takla attım, hafiften morarma ve şişme var umarım kırık çatlak yoktur. Ne gün be ya of
Geçmiş olsun Hakan hocam:cicek: calpol plus aslında en yan etksisiz ilânlardandır ama yan etki spin atma falan sizde nazar var belli:nazar:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

Allah bu Millet’e bir daha İstiklâl Marşı yazılacak günleri göstermesin...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Amin.

bağımsız Türk devletinin kuruluşunda en ufak bir katkısı dahi olan tüm atalarımızın, isimsiz kahramanlarımızın ruhu şad, mekanı cennet olsun.

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
8 yıllık amatör bir detaycı olarak 2 3 ay önce 2.el hiç kullanılmamış bir halı yıkama makinesini 200 lira gibi acayip bir paraya aldım. 2000 watt Rowenta Ru-555. Islak kuru çekim yaptığı gibi halı yıkama özelliğide var. Ben daha çok ıslak çekimde kullandım. 8 yıl içinde detay ile ilgili kaleme ait harcamalar içinde belki de yaptığım en mantıklı harcama bu oldu. Mantığınıza yatar yada yatmaz onu bilemem ama ne yapın ne edin halı yıkama makinesi yada ıslak kuru süpürge alın bana dua edersiniz söylemek istedim sadece.