Sohbet- Muhabbet Faslı

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Öne çıkan konu #1,681
Keyfe keder kimsenin banlandığı bir yer olmadı burası hiç ama biraz öyle düşünülmüş,uyarı puanları sebebiyle daha öncede aynı uyarılar alındıysa ban koşulları sağlanıyorsa mümkün olabiliyor. Yeri geldiğinde ban gerekse bile son sözlü uyarı yapıp banlamadığıda oluyor moderatörlerin,adminlerin bunlarda göz ardı edilmesin lütfen. Uyarı yapmadanda uzaklaştırma yetkisi bulunuyor kurallar dahilinde,fakat bir uyarıda geliyorsa hepimizin dikkat etme yükümlülüğüde olmalı. Hangi konuda neden ban yediniz takibinde değildim uyarıyı görüncede bizlerin görevini admin bey takip ediyor diye mesajı beğendim. Duygusallık yaşayacağımız,kişiselleştireceğimiz bir durum değil aslında :)

edit; Şimdi kontrol ettiğimde 10 uyarınız görünüyor,10 kere uyarılmaya rağmen dikkate almamanızda bizi kırdı diyebiliriz o halde ?

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Keyfe keder kimsenin banlandığı bir yer olmadı burası hiç ama biraz öyle düşünülmüş,uyarı puanları sebebiyle daha öncede aynı uyarılar alındıysa ban koşulları sağlanıyorsa mümkün olabiliyor. Yeri geldiğinde ban gerekse bile son sözlü uyarı yapıp banlamadığıda oluyor moderatörlerin,adminlerin bunlarda göz ardı edilmesin lütfen. Uyarı yapmadanda uzaklaştırma yetkisi bulunuyor kurallar dahilinde,fakat bir uyarıda geliyorsa hepimizin dikkat etme yükümlülüğüde olmalı. Hangi konuda neden ban yediniz takibinde değildim uyarıyı görüncede bizlerin görevini admin bey takip ediyor diye mesajı beğendim. Duygusallık yaşayacağımız,kişiselleştireceğimiz bir durum değil aslında :)

edit; Şimdi kontrol ettiğimde 10 uyarınız görünüyor,10 kere uyarılmaya rağmen dikkate almamanızda bizi kırdı diyebiliriz o halde ?

Uzatma niyetinde değilim ancak cevap hakkı doğdu cevap vereyim, sadece benim ban yemem ardından yazılan bir sürü mesaj var. Uyarı daha yeni geldi o kişilere, özelden mesaj atayım kimlerin ne yazdığını dilerseniz. Kişisel bir şey olmadığı sürece her türlü kurala uyan bir insanım, çok da disiplinliyimdir, hiç de gocunmam, cezasına da katlanır susarım ki susacaktım da, sabah bir baktım, stokları serelim sohbet edelime dönmüş, hem de benim uzaklaştırıldığım mesajlardan hemen sonra.

10 uyarı almışım, benim bunlardan haberim yok, olsa tekrar etmem. Arada bir admin yazardı burada yazmayın diye, ama hiçbirinde bu ihtardır yazdığını hatırlamıyorum. Onların bu uyarılardan sayıldığını bilsem yazmazdım. Bazen geyik yaptığı da oluyordu anlayamamışım, dikkat ederim artık.

Kaldı ki başta da söylediğim gibi ben alakasız bir yorum da yapmadım, aldığım başlıkla ilgili soru soruldu ve buna istinaden cevap verdim. Tüm konularda eşitlik bekliyorum yönetimden başka hiçbir şey değil. Ne ayrıcalık, ne imtiyaz.

Ayrıca insanız, mobilden giriyoruz sıklıkla, ben buradan bu soruya cevap vermeyim, gideyim sohbet-muhabbet faslı konusunu bulayım, oradan o kişiyi etiketleyeyim oradan cevap vereyim yapan kaç kişi var?

Bir daha uyarmaya gerek kalmayacak sıkıntı olmaz artık.

Sevgiler.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Stoklari Serelim'de benim banlanmam ardindan konu ile alakasiz bir sürü mesaj atan kisi var. Bu kisiler de uzaklastirma alacak mi ilgiyle takipteyim.

Hatta birden fazla alakasiz mesaj atan kisi de var. Yani cifte sari karttan direk ban.

Sonucta stoklari serelimde bir sey paylastigimizda "bak bende var, sende yok ohh olsun" diye paylasmiyoruz. Bakin arkadaslar ben bundan aldim, yarin obur gun alacak olursunuz, bana fikir sorabilirsiniz. Gorus belirtebilirim, artik bundanim var diye paylasiyoruz. En azindan benim niyetlerimden biri bu. E adam fikir sorunca cevap vermeyeceksem ne anlami kaldi oraya koymamin?

Adaletse herkes icin lazim. Benim yaptigim yasak mi veya yanlis mi? Evet kurallara baktiginda oyle. O zaman herkesi banlamak durumundasiniz. Ayni seyi yapan onlarca kisi var. Kaldi ki ben "ne olur bu fenerin hali?" Diye bir soruya cevap vermedim. Stok ile ilgili sorulan merak edilen bir konuya aciklik getirdim. Alakasiz oldugunu iddia etmek kanunen imkansiz. Eger alakasiz deniyorsa o baslik altinda herkes sadace fotograf paylasmali.

Forumu ve sizleri cok sevdigim icin daha fazla konusmayacagim ama bunlari soylemesem de kendime olan sevgim azalirdi.

@Pro

Ban mesajını begenen tek kisi olarak da sizi etiketledim @can26

Kırgınlığım büyük konuyu boyle bir seyle mesgul ettigim icin halkinizi helal edin forumdaslar. Bu konudan da ban yemem umarim.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevgiden yana bir problemimiz yok Ömer hocam, o konuda bi sorunumuz yok.:) Daha önce de moderatör arkadaşlar ve ben uyardım farklı konularda dikkate alındı veya alınmadı bilmiyorum . Arada bir yazdığım " burada yazmayın, ilgili konuya yazın " tarzı mesajların hepsi birer uyarı içindi. Bu tarz mesajları uyarmak için yazıyorum. Uyarınında uyarısının uyarısını verdik ama konu soru - cevap gibi kullanılıyorsa bu kadar uyarıya rağmen o vakit devreye uzaklaştırma giriyor .

Ayrıca ben ve diğer moderatör arkadaşlar inceleyebildiğimiz mesajlarda denk geldiği sürece uyarı veya diğer yaptırımları uyguluyoruz , gerekirse özel mesajla uyarıyoruz ki ( böyle bir zorunluluğumuzda yok) uzaklaştırma vermeye gerek kalmasın diye. Diğer arkadaşlara da 1 uyarı ekledim tekrarında gereken sürede uzaklaştırma alırlar:) Keyifli forumlar diliyorum.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Uzatma niyetinde değilim ancak cevap hakkı doğdu cevap vereyim, sadece benim ban yemem ardından yazılan bir sürü mesaj var. Uyarı daha yeni geldi o kişilere, özelden mesaj atayım kimlerin ne yazdığını dilerseniz. Kişisel bir şey olmadığı sürece her türlü kurala uyan bir insanım, çok da disiplinliyimdir, hiç de gocunmam, cezasına da katlanır susarım ki susacaktım da, sabah bir baktım, stokları serelim sohbet edelime dönmüş, hem de benim uzaklaştırıldığım mesajlardan hemen sonra.

10 uyarı almışım, benim bunlardan haberim yok, olsa tekrar etmem. Arada bir admin yazardı burada yazmayın diye, ama hiçbirinde bu ihtardır yazdığını hatırlamıyorum. Onların bu uyarılardan sayıldığını bilsem yazmazdım. Bazen geyik yaptığı da oluyordu anlayamamışım, dikkat ederim artık.

Kaldı ki başta da söylediğim gibi ben alakasız bir yorum da yapmadım, aldığım başlıkla ilgili soru soruldu ve buna istinaden cevap verdim. Tüm konularda eşitlik bekliyorum yönetimden başka hiçbir şey değil. Ne ayrıcalık, ne imtiyaz.

Ayrıca insanız, mobilden giriyoruz sıklıkla, ben buradan bu soruya cevap vermeyim, gideyim sohbet-muhabbet faslı konusunu bulayım, oradan o kişiyi etiketleyeyim oradan cevap vereyim yapan kaç kişi var?

Bir daha uyarmaya gerek kalmayacak sıkıntı olmaz artık.

Sevgiler.
Abi inan sana katılıyorum ancak saygı çerçevesinde konuştuğun için teşekkür ederim, bende mobilden girince hangi konuda olduğunu bile bilmiyorum. Geçenler de sıcak fırsat da Koray abinin sorusuna cvvap vermiştim, dedim kesin uyarı yicez ama sıcak fırsatın ürünü olduğu için uyarı yemedim herhalde. Ama bilgisayar da olduğum sürece sohbet konusuna etiketleyip muhabbet etmeyi çalışıyorum.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sanırım dünyanın foam lance'i en verimsiz kullanan insanı bu adam :)
Çok teşekkür ederim zahmet verdim ancak ben sizin yorumunuzu merak ediyorum ve k5 ile performansını merak ediyorum.

Yani örnek veriyorum, siz bir test çekerseniz, arkadaşlar işte makine k5 eu, foam lance karcher, karışım 100 ml ansf 900 ml su gibi parametreleriyle bir video izlemek isterdim.

Utopik83

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Konya
Sanırım dünyanın foam lance'i en verimsiz kullanan insanı bu adam :)
Çok teşekkür ederim zahmet verdim ancak ben sizin yorumunuzu merak ediyorum ve k5 ile performansını merak ediyorum.

Yani örnek veriyorum, siz bir test çekerseniz, arkadaşlar işte makine k5 eu, foam lance karcher, karışım 100 ml ansf 900 ml su gibi parametreleriyle bir video izlemek isterdim.
en kısa zamanda
İnşallah

Laf aramızda benim de verimli kullandığım çok söylenemez

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Rating herşey şans eseiyle gelişti :D Normal de Bosch Aqua 130 alıcaktım 130 bar basıncı 6 metre basınçlı hortumu gibi özellikleri var ve piyasa da 1000 TL civarında. Ama baktım Karcher Türkite indirim yapmış sadece ufak bir yerinde kırık var hemen aldım, zaten konuştuğum ve kargoyu veren firma sorumlusu Ramazan bey düzgünce yapıştırmış. Bir sorun olursa bana iletirsin dedi, hemde kendi adıma garanti ve fatura kesildi. 1000 TL'ye gelmiş oldu.

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Müzik kalitesine önem vermeye çalışıyorum. Düşük maliyetli olarak LG B&O DAC almıştım (şu lg g5 telefon ile birlikte gelen). Kendim yaptığım stk serisi ab class bir amfim var. Hoparlör olarak da sony rx88 müzik setinin hoparlörlerini kullanıyorum. Tidal ve spotify'ı bir kaç parçada test etmeye çalıştım kendimce. Pek bir fark göremeyince spotify'a devam ediyorum. Deezer'ı hiç denemedim. Bir de ona bakayım :) Teşekkürler.
LG v20 almıştım eşime zamanında onun kutusundan çıkmıştı LG B&O mini dac ı ama telefona uyumluluğu yoktu.Hala evde köşede bir yerde durur onu başka bir cihazla çalıştırabildiniz mi ?

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
LG v20 almıştım eşime zamanında onun kutusundan çıkmıştı LG B&O mini dac ı ama telefona uyumluluğu yoktu.Hala evde köşede bir yerde durur onu başka bir cihazla çalıştırabildiniz mi ?
Hocam telefon konusunu bilemiyorum. Ama Türk odyofil forumlarından birinde test edilip pahalı DAC'lara yakın kalitede ses sunan bir cihaz olduğunu öğrenip 2.el satış sitesinden almıştım. Telefonumda test etmedim ama bilgisayarıma bağlayıp oradan ses sistemine çıkış verdiğimde gerçekten farkı anlıyorsunuz. Elinizde varsa dinleyin, tavsiye ederim :)

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Hocam telefon konusunu bilemiyorum. Ama Türk odyofil forumlarından birinde test edilip pahalı DAC'lara yakın kalitede ses sunan bir cihaz olduğunu öğrenip 2.el satış sitesinden almıştım. Telefonumda test etmedim ama bilgisayarıma bağlayıp oradan ses sistemine çıkış verdiğimde gerçekten farkı anlıyorsunuz. Elinizde varsa dinleyin, tavsiye ederim :)
pc ye bağlantısını nasıl gerçekleştireceğim peki yardımcı olabilirmisiniz. yada bunun nasıl yapıldığını belirten site forum varsa söylermisiniz?

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
pc ye bağlantısını nasıl gerçekleştireceğim peki yardımcı olabilirmisiniz. yada bunun nasıl yapıldığını belirten site forum varsa söylermisiniz?
TypeC kablosuyla bilgisayarinizin usb girisine takin. Kulaklik cikisindan da ses sisteminize yada kulakliginiza baglayin. Bilgisayarda yeni donanim bulacak. Ayrica son fotograftaki gibi spdif cikisini secmeniz gerrkiyor.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi