Sohbet- Muhabbet Faslı

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Geçmüş olsun abi, nedir bu şanssızlık ya ? :oops:

@Mentalfeed Hurşit abinin dediği gibi 3-4 tur teflon sar abi sağlama al, musluk kullana kullana kireç tutup dişlerin arasından kaçırma ihtimali yapıyor olabilir. Ama illa mutfakdan su alıcam dersen abi, musluğun flex borusunu söküp ara vanaya 1/2'den 3/4'e rediksiyon alıp hortum bağlantı aparatını takıp ara vanayı açabilirsin abi. tabi 1/2 tarafı dişi ama 3/4 tarafı erkek olucak.
Mutfaktan almam şart otoparka orası bakıyor. Diğer işlemde uğraştırıcı o zor biraz bana :D ben daha çok diş girsin diye contayıda çıkardım. Conta olması gerekir mi? Bir de hortum bükülmüştü ondanda olabilir? Yarın tekrar denerim evde bir dışarı çıkarmadan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Mutfaktan almam şart otoparka orası bakıyor. Diğer işlemde uğraştırıcı o zor biraz bana :D ben daha çok diş girsin diye contayıda çıkardım. Conta olması gerekir mi? Bir de hortum bükülmüştü ondanda olabilir? Yarın tekrar denerim evde bir dışarı çıkarmadan.

Eğer contası var ise tak abi, contasız kaçıracaktır. Hortum büküldüğü için contasız dişliden kaçırması kolay olduğu için su yolunu bulmuştur.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eğer contası var ise tak abi, contasız kaçıracaktır. Hortum büküldüğü için contasız dişliden kaçırması kolay olduğu için su yolunu bulmuştur.
Yarın bize tekrar yol göründü pes etmek yok. contalıda çok girmedi dişler ondan cıkardım birde öyle zorlayayım. Pazartesi olmadı bir nalburdan tekrar plastik dış diş aparat bakcam

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Yarın bize tekrar yol göründü pes etmek yok. contalıda çok girmedi dişler ondan cıkardım birde öyle zorlayayım. Pazartesi olmadı bir nalburdan tekrar plastik dış diş aparat bakcam

Abi sen contalı bir şekil de dene yine de , olmadı özelden bana yazarsın görüntülü bir şekilde arayıp sorunu çözmeye çalışırız. :)

İissoo

Amatör Detaycı
Üye
İl
Mugla
iyi akşamlar detail forum ceviz v3 ü gelicek mi acaba veya cevize benzer ürünler hangileri oluyor

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
@erenkrkl abi inan başka bişey kullanınca K2 oyuncak gibi geliyor, ben mesela durularken k2den hiç zevk alamıyorum. Hatta K4 bile yetersiz geliyor denenebilir, günde bir kere veya 2 3 günde bir araba yıkıyo olsam herhalde k 7 veya HD serisi alırdım.
Mesajı kaçırmışım kusura bakma :) Tabii ki o kadar araba yıkansa profesyonel seriye geçmek gerekir ben de biliyorum mükemmel olmadığını ama yıkayabildiğim şartlarda işimi görüyor. Sonuçta herkes detaycı arabasında en az hızlı cila vardır. Foam lance çalıştırıyor ön yıkama yapabiliyorum, e suyuda işte durulamaya çalışıyor diyelim. Güzel bir yıkama düzeni yapabilsem köyde bir k5 yapıştıracağım ama suyun hortumu bir yerden, uzatma kablo bir yerden, malzemeler başka yerden beni biraz bunaltıyor.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Mesajı kaçırmışım kusura bakma :) Tabii ki o kadar araba yıkansa profesyonel seriye geçmek gerekir ben de biliyorum mükemmel olmadığını ama yıkayabildiğim şartlarda işimi görüyor. Sonuçta herkes detaycı arabasında en az hızlı cila vardır. Foam lance çalıştırıyor ön yıkama yapabiliyorum, e suyuda işte durulamaya çalışıyor diyelim. Güzel bir yıkama düzeni yapabilsem köyde bir k5 yapıştıracağım ama suyun hortumu bir yerden, uzatma kablo bir yerden, malzemeler başka yerden beni biraz bunaltıyor.
Tabiki de abi, ben malı inanılmaz kötülemedim. Sadece arz talep meselesi. :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
İnş gerek kalmaz. İhtiyac olursa yazarım sagolasın

emeğinizi takdir ettim gerçekten bravo. umarım çözülür ve ağız tadıyla bi yıkama yaparsınız biz de konuyu görürüz :) @Sercan20 ı kaçırmayın istişarenizi yapın :D onun verdiği listeye göre nalburdan toparlayın eşyaları :) çünkü nalbura gidip sıfırdan yapacağınız işi anlatıp da malzeme almak zulüm oluyor :) sercan kardeşim çözecektir bu sorunu :)

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
emeğinizi takdir ettim gerçekten bravo. umarım çözülür ve ağız tadıyla bi yıkama yaparsınız biz de konuyu görürüz :) @Sercan20 ı kaçırmayın istişarenizi yapın :D onun verdiği listeye göre nalburdan toparlayın eşyaları :) çünkü nalbura gidip sıfırdan yapacağınız işi anlatıp da malzeme almak zulüm oluyor :) sercan kardeşim çözecektir bu sorunu :)
Aynen vallahi annemlerim eve yıkama icin gittim. Kimsede yoktu in çık yaptım kaç kere aç kapa vs işlerine. O kdr uğraşıya değsin bari. @Sercan20 sağolsun yardımcı oluyor

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Arkadaşlar aracıma lastik bakıyorum. Michelin Primacy 4 kullanıyorsanız yorumlarınızı rica ediyorum:)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Can hocam çok teşekkürler neyinden memnun değilsiniz.
Gerekli durumlarda limitlere taşıdığınızda kayma eğilimlerinden asfalt türüne göre fren mesafesinden,daha makul fiyatlara farklı markalarda tercih edilebilir diye düşünüyorum tabi yine takdir sizin hocam :)

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Çok sağol hocam :) şu anda Pirelli kullanıyorum lastikte çatlamalar var değiştirmeyi düşünüyorum. Lastik ebatım büyük olduğundan alternatiflerim kısıtlı. Yorumunuzu dikkate alacağım..

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Çok sağol hocam :) şu anda Pirelli kullanıyorum lastikte çatlamalar var değiştirmeyi düşünüyorum. Lastik ebatım büyük olduğundan alternatiflerim kısıtlı. Yorumunuzu dikkate alacağım..
Michelin olcaksa PS4 öneririm gözü kapalı :) çok severek kullandığım lastiklerden