Sohbet- Muhabbet Faslı

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #1,841
Abi alma etme falan desene :D Hep para gidiyor, yorum için sağolasın :D
Ben aldim siz de alin banane hicbirimizde 1 kurus kalmasin ahahah

Saka bir yana bir ara 1 tanesi 79 liraydi suanki fiyay inanilmaz.

Allah razi olsun bu arada haber verdiginiz icin @GöKHaN 35

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Sende ki tükendi tabi bizde ki de bitsin :D :D

Sealent 'ı kapı içine sürsem dayanımı fark edermi ki? Sonuçta güneş görmicek
Sercan bu TW'nin indirimde ki ne amaçlı kullanılıyor bu sealent? ( umarım dogru yazdım) wax ustune destek icin ki atiyoruz yoksa başlı basına bir koruma tarzı bir urun mu?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sercan bu TW'nin indirimde ki ne amaçlı kullanılıyor bu sealent? ( umarım dogru yazdım) wax ustune destek icin ki atiyoruz yoksa başlı basına bir koruma tarzı bir urun mu?
Aslında hepsi koruma üstüne atılabilir ama gereksiz kalır tabi bir kaç ürünü seramik üzerine atılarak seramiği uzatıyor gibi etkileri var. Bazıları da Quik Wax gibi birşey ama Sealent diğerlerine göre biraz parlak dayanımı az. Bana kalırsa cam veya kaportaya sürmem sadece kapı araları için alıyorum. Cam da seramik aldım, jant ve kaporta da waxım var burlara sürmiyeceğim için sırf kapı aralarına.

Hepsini kullanıp tecrübe eden üstadlar daha iyi yorum yapacaktır.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Aslında hepsi koruma üstüne atılabilir ama gereksiz kalır tabi bir kaç ürünü seramik üzerine atılarak seramiği uzatıyor gibi etkileri var. Bazıları da Quik Wax gibi birşey ama Sealent diğerlerine göre biraz parlak dayanımı az. Bana kalırsa cam veya kaportaya sürmem sadece kapı araları için alıyorum. Cam da seramik aldım, jant ve kaporta da waxım var burlara sürmiyeceğim için sırf kapı aralarına.

Hepsini kullanıp tecrübe eden üstadlar daha iyi yorum yapacaktır.
Teşekkür ederim Sercan.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sende ki tükendi tabi bizde ki de bitsin :D :D

Sealent 'ı kapı içine sürsem dayanımı fark edermi ki? Sonuçta güneş görmicek
Ya ben kapi icine fusso da kullandim cok bir dayanimi olmadi. Neden bilmiyorum belki oralarin hazirligini yapmadigimizdan.

Bu sebeple bu tarz sık ve sil urunler bence daha kullanisli. Is gorur. Jantlarda ve camlarda da is gorur.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Valla inan en kısa açıklaması bu herhalde, bende de kısıtlı bir bilgi var. :)
Ya ben kapi icine fusso da kullandim cok bir dayanimi olmadi. Neden bilmiyorum belki oralarin hazirligini yapmadigimizdan.

Bu sebeple bu tarz sık ve sil urunler bence daha kullanisli. Is gorur. Jantlarda ve camlarda da is gorur.
O zaman ben bunu bir sipariş veriyim dayanımına bakıyım hemen, ön hazırlığı ise önümüzde ki yıkamam da düzgünce yapıyım. :)

Sence abi hangisi nasıl ürün ? Yani niye Sealent tercih ettin ki? (Farkındayım çok soru soruyorum.) :komik:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Valla inan en kısa açıklaması bu herhalde, bende de kısıtlı bir bilgi var. :)

O zaman ben bunu bir sipariş veriyim dayanımına bakıyım hemen, ön hazırlığı ise önümüzde ki yıkamam da düzgünce yapıyım. :)

Sence abi hangisi nasıl ürün ? Yani niye Sealent tercih ettin ki? (Farkındayım çok soru soruyorum.) :komik:
Ceramic olan urunden bende var. Mavi ve sari olanları begenilmedi. Bu sealent olan seal n shine in avrupa versiyonu. Seal n shine da harike bir urun bence. Bu sebeple bundan aldim :)

Sorun yok sor tabi bildiklerimi yanitlarim :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ceramic olan urunden bende var. Mavi ve sari olanları begenilmedi. Bu sealent olan seal n shine in avrupa versiyonu. Seal n shine da harike bir urun bence. Bu sebeple bundan aldim :)

Sorun yok sor tabi bildiklerimi yanitlarim :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamdır abim çok sağolasın, bende bakıyım bi zevkli ürünler mi :D

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Kermssl Kerem nerlerdesin ? Birşey olmamıştır umarım. :)
Dostum o kadar yoğunum ki anlatamam, sağlıkçı olduğum için isim gereği karantina kurumları oluyor covid 19 tanısı olma ihtimali olan hastalarla çalışıyorum 15, gün vardiya şeklinde çalışıyoruz yatili olarak kurumda kalıyoruz bu yüzden ne foruma girebiliyorum nede detay yapabiliyorum daha yeni çıktım 15 günümü bitirdim :mutlu: Allah razı olsun aklına geldiğim için baş tacisin;) çeyizde bı dünya malzeme var hepsini kullanmak için sabırsızlanıyorum bı hafta dinleneyim arabaya girisicem deli gibi çok özledim onu :taraa:

Son düzenleme:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Dostum o kadar yoğunum ki anlatamam, sağlıkçı olduğum için isim gereği karantina kurumları oluyor covid 19 tanısı olma ihtimali olan hastalarla çalışıyorum 15, gün vardiya şeklinde çalışıyoruz yatili olarak kurumda kalıyoruz bu yüzden ne foruma girebiliyorum nede detay yapabiliyorum daha yeni çıktım 15 günümü bitirdim :mutlu: Allah razı olsun aklına geldiğim için baş tacisin;) çeyizde bı dünya malzeme var hepsini kullanmak için sabırsızlanıyorum bı hafta dinliyim arabaya girisicem deli gibi çok özledim onu :taraa:
Ayıp ediyorsun her zaman yazarım. :D Allah kolaylık versin sana, her mesleğin farklı farklı zorlukları var tabi. :) Tamamdır o zaman bir yıkama konusu bekliyoruz. ;)

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ayıp ediyorsun her zaman yazarım. :D Allah kolaylık versin sana, her mesleğin farklı farklı zorlukları var tabi. :) Tamamdır o zaman bir yıkama konusu bekliyoruz. ;)
Yıkama gelecek, polisaj gelecek karşılaştırma var aklıma gelen eğer forumda yoksa tabi bu karşılaştırmayı aticam heyecan dorukta:)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Yıkama gelecek, polisaj gelecek karşılaştırma var aklıma gelen eğer forumda yoksa tabi bu karşılaştırmayı aticam heyecan dorukta:)
Şu anda ben bile heyecanlandım. :D Karşılaştırma forumda olsa dahi sen yap yine de, herkesin düşüncesi farklı olduğu için belki de sen gözden kaçan bir konuya değinirsin. :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Herkese iyi akşamlar iyi forumlar dilerim. Hobime video ve fotoğraf paylaşımını eklemek istiyorum, biraz Onur abinin kopyası olucak ama Youtube'a render için program arıyorum. :) Veya telefondan video ve fotoğrafı birleştirip Youtube'a atmak için telefon progamı.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Herkese iyi akşamlar iyi forumlar dilerim. Hobime video ve fotoğraf paylaşımını eklemek istiyorum, biraz Onur abinin kopyası olucak ama Youtube'a render için program arıyorum. :) Veya telefondan video ve fotoğrafı birleştirip Youtube'a atmak için telefon progamı.
Ben youcut kullanıyorum.

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar işimize prestij katmak için durmaksızın bir şeyler düşünüp katmaya çalışıyorum.

Fikirleriniz varsa sizlerinde paylaşırsanız çok memnun olurum.

@Mugzy @omrslhmms size daha önce bahsettiğim koltuklar için naylon kılıf ve direksiyon için kılıf yada streç geldi, artık teslimatlar daha da prestijli :) Kötü haber adam strecin sarma aparatını göndermemiş, aradım bugün kargoya verecek inş.

3 tane siyah olan şeylerde direksiyon kılıfı gibi bir şey.

Bu arada Detailforum aplikatör için @emboli hocamın paylaşımı üzere listeye eklediğim ve henüz elime ulaşan cırtlı ped de geldi :)

:alkisss: Hayırlı olsun bro. Aklıma sticker geldi SRT Garaj diye. Arka kelebek canıma yapıştırabilirsin ama itici de gelebilir araç sahibine göre.