@Sercan20, Valla şanssızım biraz Hemde değilim. Ben bu oturduğum yerde yabancı sayılırım ilk defa bu kış kalıyorum bu kadar uzun . Araba ile de ilk defa . Aslında. Kapalı otopark çok güzel Birşey tabi. Bizim apartmanın zemini kötü. Çimento tozlu Toz var. Girişte devamlı bi su birikintisi var . Bi yağmur yağdı mı hemen su geliyor bir-iki pompa çalışıyor suları bi yere atıyor ama devamlı bi nem kokusu oluyor .
havalansın diye açık bırakıyorlar bazen kapıyı. İçeri kedi giriyor Hatta bi sonra gelen oldu mu kedi içeride kalıyor . Hele şu aralar heryer çok ıslak ve tozun çok olduğu yerler ıslanınca yapışıyor lastiğe. Ayakkabıya falan . Son bi haftadır. Arabaların üstü full kedi Patisi.
benim araba 2 haftadır dışarda. Bi sabah saat 08.00-10.00. 12.30-13.30 arası güneş görüyor onun dışında güzel yani. Bizim balkonun önünde ))
aha geçen haftadan 2 foto var. Bugün gördüm gri jeep. kedi patisi olmayan yer yoktu . Benim Ocak ta 1-2 kere çıktı da toz vardı . Çıktığı belli oluyordu hafiften tozlu olduğu için . Ama resimdekiler bildiğin balçık ile kedi tablo yapmış