Sohbet- Muhabbet Faslı

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Öne çıkan konu #1,561
@eryayli abi burdan devam edelim istersen :D Hızlı soru başlağını sapıttırmayalım. :D Boşver abi sana baksınlar ya belki sana bakarak 3 5 detay işleri öğrenirler, ben 4 yıkamamdan sonra kurulamayı sokak ortasında yapıyorum millet geliyor, gidiyor bakıyor soruyor derken çok fazla takipçim oldu :D Herkes beni araba temizleme hastası olarak tanıyor mahalle de
Buraya taşıman İyi oldu kardeşim. Bakalım göreceğiz, eğer buradaki insanlar da sizinkiler gibiyse sorun yaşamayız :) Söylediğim gibi bu hortum işi benim için daha çok gözlem olacak. Eğer rahatsız edilmezsem K5'e terfi ederim diye düşündüm.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Aynen abi iyi oldu forum ne kadar düzenli olursa bir o kadar da mutlu oluyorum ve herkes aradığını bulabilir hale geliyor. :) İnşallah benim karşılaştığım insanlarla sizde karşılaşırsınız, bazıları çıkıp diyor benim arabamı falan yıkar mısın gibi sorular soruyor, bende tam net cevap vermiyorum bakalım kısmet ilerliyen dönemlerde neden olmasın. :D K5 benim de aklım da var, çok gürültülü olacağını sanmıyorum. Sadece siz sokak da yıkıyorsanız şikayet gelmesi, biliyorsunuzdur ama yine de söyliyim yasak olduğu için biraz riskli. Bide ana caddeye yakınsa belli olmaz.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sokakta araç yıkamak yasak mı :) Bir arka sokakta polis merkezi var :)
Almanya da yasak. Ama Türkiye de hiç sanmam.
Yasak diye biliyorum çünkü geçenler de polislerin muhabbetine şahit olmuştum, ızgaralara sadece yağmur suyu mu ne girmesi gerekiyormuş. Aslında herşey bir arada toplanıyor ama gel de anlat. :D Ben hiç yıkama yapmadım ancak illa ki yıkama yapanlar var tecrübelerini aktarsınlar bizde faydanalım.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Almanya da yasak. Ama Türkiye de hiç sanmam.
Almanya'da yasak olduğunu ben de duymuştum @ugurus hocam. Hatta hiç affetmiyorlarmış :)

Yasak diye biliyorum çünkü geçenler de polislerin muhabbetine şahit olmuştum, ızgaralara sadece yağmur suyu mu ne girmesi gerekiyormuş. Aslında herşey bir arada toplanıyor ama gel de anlat. :D Ben hiç yıkama yapmadım ancak illa ki yıkama yapanlar var tecrübelerini aktarsınlar bizde faydanalım.
Valla eğer gelirlerse ben de onları şikayet ederim cimer'e. Çünkü kendi bahçelerinde her gün en az 4-5 araba yıkıyorlar. Ve bunlar ekip araçları değil, şahsi araçlar. Giderini de yola veriyorlar. Aracım temizken onların yola verdikleri suyun üzerinden her geçişimde yavaşlayıp içimden selam(!) veriyorum..

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Almanya'da yasak olduğunu ben de duymuştum @ugurus hocam. Hatta hiç affetmiyorlarmış :)

Valla eğer gelirlerse ben de onları şikayet ederim cimer'e. Çünkü kendi bahçelerinde her gün en az 4-5 araba yıkıyorlar. Ve bunlar ekip araçları değil, şahsi araçlar. Giderini de yola veriyorlar. Aracım temizken onların yola verdikleri suyun üzerinden her geçişimde yavaşlayıp içimden selam(!) veriyorum..
Evet ya, çim sularından bende aşırı derece de şikayetçiyim. Bide ana yolda soldan giderken bir denk geliyorum sağa da kaçamıyorum, gelsin kireç lekeleri. :(

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya

Yasak olayını ilk defa duydum

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Evet ya, çim sularından bende aşırı derece de şikayetçiyim. Bide ana yolda soldan giderken bir denk geliyorum sağa da kaçamıyorum, gelsin kireç lekeleri. :(
Kesinlikle, Kışın enseme damlayan soğuk sudan, yazın da yol kenarı sulamalarından yola taşan sudan nefret ediyorum :)
Ki geçen sene bir motorsikletçi bu sulama nedenyle virajda dengesini kaybedip vefat etmişti.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Birkaç yasak haberi okudum ama eski zamanlarda. Örneğin İzmir de 2008 falan . O zaman 1 kere yağmur yağmıştı İzmir de . Onun dışında bulamadım .

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Birkaç yasak haberi okudum ama eski zamanlarda. Örneğin İzmir de 2008 falan . O zaman 1 kere yağmur yağmıştı İzmir de . Onun dışında bulamadım .
Dedğim gibi tam emin değilim, eğer yasa ile kanıt yok ise birisi çıkıp yasak ver derse bizde kanıtla diyebiliriz.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Dedğim gibi tam emin değilim, eğer yasa ile kanıt yok ise birisi çıkıp yasak ver derse bizde kanıtla diyebiliriz.
Muhabbeti uzatmayalim Hatta boyle bi konusma da olmadi . Unutalim . Gormedim duymadim bilmiyorum ))

Bu forumda üye olanlardan zarar gelmez gerçi. Üye olmayanda göremiyor . Yasak olma ihtimalini çoğu insan düşünemez. Özellikle araba yıkayanlara gıcık olanlar ))

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Muhabbeti uzatmayalim Hatta boyle bi konusma da olmadi . Unutalim . Gormedim duymadim bilmiyorum ))

Bu forumda üye olanlardan zarar gelmez gerçi. Üye olmayanda göremiyor . Yasak olma ihtimalini çoğu insan düşünemez. Özellikle araba yıkayanlara gıcık olanlar ))
Yok abim sonuçta fikirlerimizi sunup tartışıp, ortak bir kanıya vardık. Bence normal bir sohbet konusu oldu, hatta her gün bile böyle ufaktan sohbetler yapsak forumda ki üyeler daha fazla kaynaşır. Aile yoluna doğru gider, şahsen ben yavaştan yavaştan abiler, arkadaşlar, kardeşler edinmeye başladım. :)

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
:D:D Aşırı yanlış anladım yav :D Her zaman yazışırken yüz ifadelerimizi göremediğimizi unutuyorum. :)
Onlar arada bir bende pasif oluyor bi düğme var ona basmak lazım . :)Telefondaki gülücüklerde çıkmıyor. :aglaa:.
Telefon klavyesindeki gülücükler çıksa süper olurdu ama sisteme eklemesi zordur .

bu sokaktaki bakışların stresi yüzünden ben çabucak bitirme derdindeyim. Toplam 80 dk da yıkadımm. Bugün. Gerçi heryeri temizdi. Sadece çamur yağmış onun lekeleri vardı .

ben lastiklere davlumbazları yıkarken rahatsız oluyorum. Bizim sokakta arabası temiz olan bi benim araba . Birde lastikleri vs tertemiz. Sokakta bırakınca. Baya bi göze batıyor. Kapalı otopark var ama su bastı . Pompalar bozulmuş. Oraya park edemiyorum . 2 haftadır dışarda. Balkon altında .

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Onlar arada bir bende pasif oluyor bi düğme var ona basmak lazım . :)Telefondaki gülücüklerde çıkmıyor. :aglaa:.
Telefon klavyesindeki gülücükler çıksa süper olurdu ama sisteme eklemesi zordur .

bu sokaktaki bakışların stresi yüzünden ben çabucak bitirme derdindeyim. Toplam 80 dk da yıkadımm. Bugün. Gerçi heryeri temizdi. Sadece çamur yağmış onun lekeleri vardı .

ben lastiklere davlumbazları yıkarken rahatsız oluyorum. Bizim sokakta arabası temiz olan bi benim araba . Birde lastikleri vs tertemiz. Sokakta bırakınca. Baya bi göze batıyor. Kapalı otopark var ama su bastı . Pompalar bozulmuş. Oraya park edemiyorum . 2 haftadır dışarda. Balkon altında .
Aynen abi emoji işinin buraya eklenmesi baya zordur, sonuçta nerdeyse her telefonda farklı. :(

Abi valla sen şanssızsın herhalde, ben çok eğleniyorum gelenle geçenle hep muhabbet içindeyim. Zevkli geçiyor baya. :D

Balkon altı çok sakat ya, hiç orlara koymuyorum hep bahçe yanlarına koymaya çalışıyorum. Aynen dediğiniz gibi arabalar sıralınca bi benim araba parlıyor. :D

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Sercan20, Valla şanssızım biraz Hemde değilim. Ben bu oturduğum yerde yabancı sayılırım ilk defa bu kış kalıyorum bu kadar uzun . Araba ile de ilk defa . Aslında. Kapalı otopark çok güzel Birşey tabi. Bizim apartmanın zemini kötü. Çimento tozlu Toz var. Girişte devamlı bi su birikintisi var . Bi yağmur yağdı mı hemen su geliyor bir-iki pompa çalışıyor suları bi yere atıyor ama devamlı bi nem kokusu oluyor .
havalansın diye açık bırakıyorlar bazen kapıyı. İçeri kedi giriyor Hatta bi sonra gelen oldu mu kedi içeride kalıyor . Hele şu aralar heryer çok ıslak ve tozun çok olduğu yerler ıslanınca yapışıyor lastiğe. Ayakkabıya falan . Son bi haftadır. Arabaların üstü full kedi Patisi.
benim araba 2 haftadır dışarda. Bi sabah saat 08.00-10.00. 12.30-13.30 arası güneş görüyor onun dışında güzel yani. Bizim balkonun önünde ))

aha geçen haftadan 2 foto var. Bugün gördüm gri jeep. kedi patisi olmayan yer yoktu . Benim Ocak ta 1-2 kere çıktı da toz vardı . Çıktığı belli oluyordu hafiften tozlu olduğu için . Ama resimdekiler bildiğin balçık ile kedi tablo yapmış

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Sercan20, Valla şanssızım biraz Hemde değilim. Ben bu oturduğum yerde yabancı sayılırım ilk defa bu kış kalıyorum bu kadar uzun . Araba ile de ilk defa . Aslında. Kapalı otopark çok güzel Birşey tabi. Bizim apartmanın zemini kötü. Çimento tozlu Toz var. Girişte devamlı bi su birikintisi var . Bi yağmur yağdı mı hemen su geliyor bir-iki pompa çalışıyor suları bi yere atıyor ama devamlı bi nem kokusu oluyor .
havalansın diye açık bırakıyorlar bazen kapıyı. İçeri kedi giriyor Hatta bi sonra gelen oldu mu kedi içeride kalıyor . Hele şu aralar heryer çok ıslak ve tozun çok olduğu yerler ıslanınca yapışıyor lastiğe. Ayakkabıya falan . Son bi haftadır. Arabaların üstü full kedi Patisi.
benim araba 2 haftadır dışarda. Bi sabah saat 08.00-10.00. 12.30-13.30 arası güneş görüyor onun dışında güzel yani. Bizim balkonun önünde ))

aha geçen haftadan 2 foto var. Bugün gördüm gri jeep. kedi patisi olmayan yer yoktu . Benim Ocak ta 1-2 kere çıktı da toz vardı . Çıktığı belli oluyordu hafiften tozlu olduğu için . Ama resimdekiler bildiğin balçık ile kedi tablo yapmış

Abi çok kötü olmuş araçlar, inşşal çizilmemişdir. Aslında kapalı otopark iyi tabi güzel bakılırsa. Rutubet su elektrik sıkıntısı falan yaşanıyorsa aşırı kötü. :(

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Abi çok kötü olmuş araçlar, inşşal çizilmemişdir. Aslında kapalı otopark iyi tabi güzel bakılırsa. Rutubet su elektrik sıkıntısı falan yaşanıyorsa aşırı kötü. :(
Valla kimsenin umurunda değil. Ben otoparktaki komşuların arabaları için onlardan daha çok üzülüyorum dikkat ediyorum )). O jeep üstünde pati izi olmayan yer yoktu. Birisi almak için bakmaya geldi o şekilde yani ))

otopark kuruyunca. Oraya koyarsam etrafına. Sirke , pril , naftalin vs koyup sıkacağım. Gelmesin kedi kokusundan dolayı .