Sohbet- Muhabbet Faslı

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Öne çıkan konu #1,581
Valla kimsenin umurunda değil. Ben otoparktaki komşuların arabaları için onlardan daha çok üzülüyorum dikkat ediyorum )). O jeep üstünde pati izi olmayan yer yoktu. Birisi almak için bakmaya geldi o şekilde yani ))

otopark kuruyunca. Oraya koyarsam etrafına. Sirke , pril , naftalin vs koyup sıkacağım. Gelmesin kedi kokusundan dolayı .
Ya da en güzeli bir örtü gibi birşey örtmek, tabi araçı tam kaplıcak şekilde değil. Dediğiniz ürünler tam yarıyor mu ki ?

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Sercan20, tam bilemiyorum işe yarıyor mu diye . Bir kaç kere yaptım gelmedi. Ama o zaman. Otoparka da girmemiş olabilir . Ara ara kontrol de ettim ama saklanıyorlar bi yere bulamıyorsun. Kendi çıkması lazım açık bırakıp . Değişik bi olay yani . Örtü olayını hep düşünüyorum bakalım Birşey yapacağım onun için

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@Sercan20, tam bilemiyorum işe yarıyor mu diye . Bir kaç kere yaptım gelmedi. Ama o zaman. Otoparka da girmemiş olabilir . Ara ara kontrol de ettim ama saklanıyorlar bi yere bulamıyorsun. Kendi çıkması lazım açık bırakıp . Değişik bi olay yani . Örtü olayını hep düşünüyorum bakalım Birşey yapacağım onun için
Abi aman diyim kontrol et, en kısa sürede önlemini al da mahvolmasın araç. Neyse ben kaçtım iyi geceler.

Cenk A

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba. Ben kendime kullanmak için üretim tesisi olan bir arkadaşıma ph nötr şampuan ürettiriyorum. litresi de bayağı uyguna geliyor bir kovaya 2 kapak koyuyorum köpürmesi, temizlik gücü hoşuma gidiyor korumaya da ellemiyor. Almak ya da faydalanmak isteyen olabilir diye düşündüm herkese faydası dokunsun diye ancak önce burda bi fikir almak istedim. Litresi 12 tl gibi bir tutara denk geliyor kokusunu da muzlu yaptırıyorum hoşuma gittiği için. Yanlış anlaşılmasını istemediğim için önce burdan sorayım dedim ticari amaç gütmüyorum :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar öncelikle herkesin Cuma'sı mübarek olsun ve hayırlara vesile olsun diyelim :)

Dün Cem ile yaptığımız mini uygulama esnasında artık Trakya ekibini toplamak gerektiğine karar verdik. @omrslhmms Ömer abi ile de konuşuyorduk bunu :)

@ccibb @yysldg @KaiZeN @omrslhmms @CemPektaş @oğuzda @MoonDance

ay sonuna doğru uygun bir hafta sonunda ne dersiniz arkadaşlar ? Benim eklemeyi unuttuğum kişiler varsa lütfen siz ekleyin.

Son düzenleme:

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar öncelikle herkesin Cuma'sı mübarek olsun ve hayırlara vesile olsun diyelim :)

Dün Cem ile yaptığımız mini uygulama esnasında artık Trakya ekibini toplamak gerektiğine karar verdik. @omrslhmms Ömer abi ile de konuşuyorduk bunu :)

ay sonuna doğru uygun bir hafta sonunda ne dersiniz arkadaşlar ? Benim eklemeyi unuttuğum kişiler varsa lütfen siz ekleyin.
@emrecanoran22 var Çorlu'da.
@paradigma var Vize'de ama uzun zamandır foruma giriş yapmamış. Mesajı görür mü bilemiyorum.

yysldg

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kırklareli/Lüleburgaz

Öncelikle herkese hayırlı cumalar,işleriniz rast gitsin :) @ccibb abimin dediğine göre Lüleburgaz'dan @srknatmn ve @BlaJKeagle var abi.

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu

oğuzda

Acemi Detaycı
Üye
İl
Te

@Shirb13 ayın 20sinde Tekirdağa geliyorum ama Temmuz 5î gibide memlekete gidicem. Bu aralarda herkes müsait olurda buluşma ayarlanabilirse güzel olur.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Emre'nin izni 27'sindeydi, 27'si Cumartesi gününe geliyor, vakit de var, herkes kendini bu tarihe göre ayarlayabilir mi?
@MoonDance

Benim için 2 hafta önceden planlamamız yeterli, ama Emre her hafta sonu izin kullanamıyor, konuştuğumuzda 27'si müsait demişti. Çoğunluğa uyarsa 27 Haziran Cumartesi olsun derim

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Öncelikle herkese hayırlı cumalar,işleriniz rast gitsin :) @ccibb abimin dediğine göre Lüleburgaz'dan @srknatmn ve @BlaJKeagle var abi.
@BlaJKeagle da çok zamandır görünmüyor
Bende telefonu var, konuyu kaçırması muhtemel diye onu da yazdım
@srknatmn aktif yani illaki bu mesajları görür, katılmak isterse iletişime geçecektir
Benim için hafta sonları genelde müsait, extreme bir durum olmadığı sürece oradayım

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
@BlaJKeagle da çok zamandır görünmüyor
Bende telefonu var, konuyu kaçırması muhtemel diye onu da yazdım
@srknatmn aktif yani illaki bu mesajları görür, katılmak isterse iletişime geçecektir
Benim için hafta sonları genelde müsait, extreme bir durum olmadığı sürece oradayım
Ne zaman nerede buluşulacak arkadaşlar?