Sohbet- Muhabbet Faslı

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bu Onur abi ile is yapmak hem çok zevkli hem çok zevksiz. Arkadaslar bu adam gercek master orasini biliyoruz. Amma bir de iş yaparken görün. Bir konsantre bir konsantre allaaah. Kaportayla sevişiyor, jantlarla öpüşüyor yav arabalara fısıldayan adam bu. Babuşum diyorum bi otur su ic bi kendine gel daa. Yok diyo isim bitecek sonra vicdan yaptim vallaha billaha en son kattim bardaga yalvardim is suyu diye. Isin sakasini bi kenara birakirsak bu adam sanaatkar. Eline emegine saglik abicim güzel bir gündü :)
Teşekkür ederim kardeşim, çok memnun oldum bende. Koyu açayım artık yavaştan, garajın kapılarını boyadım buğün, bitmiyor detay işim bir türlü :)

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Valla kardeşim bu aralar ne hikmetse bizim işlerde yoğun sürekli mesaideyiz :)

Araçlara vakit ayıramıyorum bende. Ailemize yeni bir üye katıldı. Ona detay yapmayı iple çekiyorum. :mutlu:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
İnşallah her zaman böyle yoğun olur dicem de olmaz herhalde, karantinadan çıkan müşteri oldu herhalde. Doğalgaz, kalorifer işlerinde çalışıyorum herkes kışa hazırlık yapıyor.

Bende abi hiç ayıramadım, 2 araç da aşırı kirli :D

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
İnşallah her zaman böyle yoğun olur dicem de olmaz herhalde, karantinadan çıkan müşteri oldu herhalde. Doğalgaz, kalorifer işlerinde çalışıyorum herkes kışa hazırlık yapıyor.

Bende abi hiç ayıramadım, 2 araç da aşırı kirli :D
Valla araç temizlerken iş stresini atıyorum. Eskiden zor gelen bu detay işi şimdi keyif veriyor :)

O kwazarların spreylemesi, anlayamazsınız :heyecan:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Valla araç temizlerken iş stresini atıyorum. Eskiden zor gelen bu detay işi şimdi keyif veriyor :)

O kwazarların spreylemesi, anlayamazsınız :heyecan:
doğru ürünü doğru yerde kullanınca işin zevki artıyor, benzinlik de olsam bile zevk alıyorum. :)

Niyese ben Kwazarin şişelerine köpük yapan pompalarına antisempatim var ya.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
doğru ürünü doğru yerde kullanınca işin zevki artıyor, benzinlik de olsam bile zevk alıyorum. :)

Niyese ben Kwazarin şişelerine köpük yapan pompalarına antisempatim var ya.
Şişe performanslarını çok beğeniyorum ama köpük pompası dediğin gibi beklentilerimi karşılamadı. Altafoam2000 bulsakta değiştirsek. Modifiye için xiaomi pompa aldım onu bile yapmadım :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Şişe performanslarını çok beğeniyorum ama köpük pompası dediğin gibi beklentilerimi karşılamadı. Altafoam2000 bulsakta değiştirsek. Modifiye için xiaomi pompa aldım onu bile yapmadım :)
Yani tabi ki de zevk ve tercih meselesi ama o paraya daha başarılı sprey çeşitlerini kullanmaya çalışıyorum çünkü şişeler yerine ürüne para vermek daha mantıklı geliyor. Aynen ya Altafoam'ı sırf jant için almak istiyorum. :D

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Yani tabi ki de zevk ve tercih meselesi ama o paraya daha başarılı sprey çeşitlerini kullanmaya çalışıyorum çünkü şişeler yerine ürüne para vermek daha mantıklı geliyor. Aynen ya Altafoam'ı sırf jant için almak istiyorum. :D
Kwazarı satıp Altafoam2000 alalım o zaman:mutlu: