Beklenen gün gelmişti. Ekim ayından bu yana malzeme topluyordum yavaş yavaş. Bugün bir dış yıkama ile deneme yapıp başlayayım dedim. Önce kullanacağım ürünlere etiket yapıştırdım.
4. Kattan hortumu ve elektrik kablosunu uzattım.
Nalburdan daha önce metal hortum bağlama aparatı almıştım. Onun yerine plastik alıp şu click yapan bağlantı aparatıyla daha iyi hortumu bağlarım diye nalbura gidip metali gösterip aynısının plastiğini istedim. Sağolsun nalbur aynı diye daha geniş vermiş. Mecbur click bağlantısını kullanamadım ve metali taktım mutfak musluğuna. Fakat her yerden su sızdırdı alttaki 2. Resimdeki gibi. Sonra çıkarıp tekrar uğraştım vs kelepçeyi iyice sıktım. Fışkırma azaldı ama 3. Resimde çizdiğim yerden akıp musluğun ok yönünde yine akmaya devam etti. 2 saat uğraştım o kdr her yer su oldu araba yerine evi sildim

en son sinirlenip söktüm topladım hepsini. Toplarken baktımki bir noktada musluk kıvrılmış. Acaba ondan mı su sızdırmıştır bağlantı? Karcher Makinanın çalıştırıp sesinide denemiş oldum o kadarda ses cıkarmıyormuş. Fakat kullanamadık işte