Sohbet- Muhabbet Faslı

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Öne çıkan konu #1,981

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Kıyıp da poşetinden çıkartamadım daha, poşeti üzerinden kokladım geçen gün :D Ama öyledir tahminen, lakin yine de aromaları parfümlerle birebir
Anladım çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Esasen pek oto parfümü kullanan biri değilim ama bir kaç üye alınca dikkatimi çekti.

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Merhabalar wheel woolies ayarında jant fırçası satan bilen duyan gören varmı acaba ? Buradan kendisi yapan beyefendininkiler hariç satışı olan ürün bulamıyorum kalmamış memlekette gyeon var oda en büyük boyut fazla büyük olur gibi sonax ve michelin bulabildim onlarda çubuk şeklinde nasıldır bilmiyorum

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar herkese selam, kendimce şu şekilde bir çekiliş yapmaya çalıştım, ilgilenenler ve destek olmak isteyenler olursa aşağıdaki linkten ulaşabilirler.

Bu süreçte fikir sorduğum @omrslhmms e desteklerinden ötürü her sorumu sıkılmadan cevapladığı için teşekkür ederim.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Türk malı olduğunu sanmıyorum yurt dışı satışları da var, eğer Türk malı ise iyi iş çıkartmışlar. Asma koku bunlar.

Bulgaristan merkezliymişler... Atatürk kokuları da var hatta :)

KURUMSAL | Caribi - Fresh| Oto Kokuları | Oto Parfümleri| Klima Parfümleri | Oda Spreyleri

Ben cevap vermiş oldum @Celal Bey yerine kusura bakmasın.
Tsk cevap için.kokular iyi görünüyor gerçkten bakalım kullandıkça daha net bilgiler yazabiliriz inş.ama şu kesin kokular parfümlerin orjinel kokularına çok yakın harika kokuyor 2 hafta gitse bile kafi gelir bence

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Tabiki ne demek ama fotoğraftaki wash pad değil wheel pad bende bekliyorum wash pad stoğa girsin diye ama belli değil dediler bunuda biraz merak ettiğimden birazda normalde jantlarda uygun fiyata satılan kuzu postu eldivenlerden kullanıyordum auto finesse iron out demir tozu temizleyici kokusu 4 yıkamadır gitmiyor üzerinden aşırı da kötü kokuyor üstelik çabuk kurumuyorda iç deri kısmı diğer eldivenler gibi bende bunu aldım.
Eldiven ihtiyacınız var ise gyeon work stuff bulamadım bende ama n11 de son bir tane gtechniq wm2 kalmış görünüyor alsammı diye düşünüyorum siz alırsanız benide masraftan kurtarmış olursunuz gördükçe gıdıklıyor çünkü :)
Hocam merhaba, güzel ve samimi cevabınız için teşekkür ederim :) bende bir adet gyeon smoothie var. Yedek bir tane bulunsun diye aslında arayış içimdeydim. WS ürünleri de çöm hoşuma gidiyor ve daha hesaplılar gyeon markasına göre. O yüzden bekliyordum görünce de size sormak istedim paketinde wash pad yazıyordu :) burdan yazdım ki ceza yemeyelim :) siz alabilirsin hocam hazır son bir adet kalmış kaçırmayın :)

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.
Hocam merhaba, güzel ve samimi cevabınız için teşekkür ederim :) bende bir adet gyeon smoothie var. Yedek bir tane bulunsun diye aslında arayış içimdeydim. WS ürünleri de çöm hoşuma gidiyor ve daha hesaplılar gyeon markasına göre. O yüzden bekliyordum görünce de size sormak istedim paketinde wash pad yazıyordu :) burdan yazdım ki ceza yemeyelim :) siz alabilirsin hocam hazır son bir adet kalmış kaçırmayın :)
Ben teşekkür ederim mesajınızı okuyunca istemsiz güldüm çünkü bendede gyeon var ve aynı durumdaymışız :)

Son düzenleme: