Sohbet- Muhabbet Faslı

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Stanley den bende var hocam aynisi 2 yildir kullaniyoruz herhangi problem cikarmadi Normal Duvara birsey asmak icin delik acabilirsiniz ancak sert betonlarda zorlanir darbeli dedigine bakmayin sarji iyi bir sikintisini gormedik ama evde amator kullanimlar icin cok cok yeterlidir.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Stanley den bende var hocam aynisi 2 yildir kullaniyoruz herhangi problem cikarmadi Normal Duvara birsey asmak icin delik acabilirsiniz ancak sert betonlarda zorlanir darbeli dedigine bakmayin sarji iyi bir sikintisini gormedik ama evde amator kullanimlar icin cok cok yeterlidir.
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Basit işler için düşünüyordum zaten. Biraz daha kurcalayayım o vakit.

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
Hocam ben is yerinde Stanley 10.8 v var 1.5 A batarya elektrik sayaci degistirmede kullandığım hafif bilegi yormuyor fakat durmadan araliklarla sayac değiştirmemde tek batarya yetmiyor
Birde bosch prof serisi var 18v bataryada 4A olmasi lazim tek batarya gidiyor banamsin demiyor burda amper farki ortaya çıkıyor ama agir bilegi benim yaptığım isde yoruyor birde stanley cok fazla madren balansli dönüyor boschda karsilasmadim eihinhel @technologyst baskan kullanıyor du sanirim

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Hocam ben is yerinde Stanley 10.8 v var 1.5 A batarya elektrik sayaci degistirmede kullandığım hafif bilegi yormuyor fakat durmadan araliklarla sayac değiştirmemde tek batarya yetmiyor
Birde bosch prof serisi var 18v bataryada 4A olmasi lazim tek batarya gidiyor banamsin demiyor burda amper farki ortaya çıkıyor ama agir bilegi benim yaptığım isde yoruyor birde stanley cok fazla madren balansli dönüyor boschda karsilasmadim eihinhel @technologyst baskan kullanıyor du sanirim
Stanley bende var yeni eve geçerken tüm kahrımı çekti 2-3 yıldır gayet iyi çalışır durumda stanley derim.
DENİZLİ
Çok teşekkür ederim dostlar stanley alacağım.

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Resmen mübarek Ocak ayi. 4250 kaskoya 850 trafik sigortasına, 1300 hanımın arabasının bakımına verdim. MTV ler henüz duruyor. Bu nedir yav :eek:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ocak ayında araba almanın zararlari hocam ayrıca :)
Otomobil ve ev sahibi olmanın dertleri bitmiyor.
Birde İngiltere'deki gibi sayfalarca sorular sorsalar, oturduğun semte, mahalleye, ile, ilçeye göre, otomobilinde alarm varsa hangi seviye olduğuna ...vs'ye göre fiyat verselerdi belki daha iyi olabilirdi.
Sigorta yaptırıyorsun sonra en ufak birşeyde senin istediğin değil eksperin istediği oluyor. Tampon değişsin dersin yok onarım veriyorum der. Kardeşim ben tomarla prim ödüyorum ve başıma bir iş geldiğinde niye benim dediğim olmuyor da eksperin dediği oluyor. Git çarpan adamdan al parasını hem aklı başına da gelir. Telefona bakmak yerine önüne bakmayı öğrenir. Fazla fazla prim öder daha dikkatli kullanır.
Hırsız eve girer, evden otomobilin anahtarını alır otomobili de alır gider. Sigorta seni bir dövmediği kalır. Pederin başına gelmişti. Eve girip anahtarı alıp otomobille siteden bir güzel çıkıp gitmişlerdi. Sigorta az kaldı pederi suçlu çıkaracaktı. Uyurken herhalde anahtarı yutması gerekiyordu. Telefonda bir güzel kalaylayınca ha pardon demişlerdi.

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Şubat 2020'de sıfır aldığım 1.5 150 beygir dsg şanzımanlı Leon aracım için Ankara Doğuş ve Aydoğanlar'dan ilk bakım fiyatı aldım. Kdv dahil 1720tl dediler. Yapılacaklar yağ-yağ filtresi değişimi, polen ve hava filtresi değişimi, cam suyu değişikliği, bir kaç tane de conta mı tıpa mı ne onu değiştireceklermiş. Yanlış duymadınız 1720 tl. :)

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Şubat 2020'de sıfır aldığım 1.5 150 beygir dsg şanzımanlı Leon aracım için Ankara Doğuş ve Aydoğanlar'dan ilk bakım fiyatı aldım. Kdv dahil 1720tl dediler. Yapılacaklar yağ-yağ filtresi değişimi, polen ve hava filtresi değişimi, cam suyu değişikliği, bir kaç tane de conta mı tıpa mı ne onu değiştireceklermiş. Yanlış duymadınız 1720 tl. :)
aynı bakımı 4 ay önce yaptırdım indirim isteyin. ben sakarya öztürklerde yaptırdım üstelik kendi yağımı alıp götürdüm fiyat sizinkinin yarısı.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Bu resmen yasal soygun
Ağustosta dizel aracıma 1200 e yaptırmıstım ilk bakımı
Dışarıda aynı bakım orjinal filtreler ile max 750 tl
Garantiden sonra servise götürmeyi düşünmüyorum
Dsg yide yenilediler artık