Sohbet- Muhabbet Faslı

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,441
Selamlar Pazar günü arabayi yikadim HerseyGarajda nin kendi Ürünlerinden Olan Dinojob Markali Lastik Parlatici kullandim toplamda 150 km yakin kullandim araci bulundugum yer cok tozlu anayol üzeri

Sonuclar bu sekilde arkadaslar belki merak edenler vardir diye yazayim dedim 1 hafta Rahat Dayanacak bir ürün kokusu güzel fiyatida iyi sivi jelden bir tik daha koyu genel anlamda ben begendim su testi yapmadim ilerleyen zamanda detayli bir test yapabilirim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Selamlar Pazar günü arabayi yikadim HerseyGarajda nin kendi Ürünlerinden Olan Dinojob Markali Lastik Parlatici kullandim toplamda 150 km yakin kullandim araci bulundugum yer cok tozlu anayol üzeri

Sonuclar bu sekilde arkadaslar belki merak edenler vardir diye yazayim dedim 1 hafta Rahat Dayanacak bir ürün kokusu güzel fiyatida iyi sivi jelden bir tik daha koyu genel anlamda ben begendim su testi yapmadim ilerleyen zamanda detayli bir test yapabilirim.
Su testü üsterük, hemüde tez zamanda :)

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş

Merak ettiğim bir üründü . Listeme ekledim inceleme için teşekkürler.

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Yukarıdaki mesajımda birkaç boya koruma ürünü denemiştim.

Bu Sonax PNS nasıl bir korumaymış. Tek kelimeyle maaşallah.

Hafif yağmur yağdı. Yağmur sonrasi diğer korumalara göre o bölgede kir çok azdı. Sonra baya bi yağmur yağdı. Yine boncuklanma çok iyiydi.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Yukarıdaki mesajımda birkaç boya koruma ürünü denemiştim.

Bu Sonax PNS nasıl bir korumaymış. Tek kelimeyle maaşallah.

Hafif yağmur yağdı. Yağmur sonrasi diğer korumalara göre o bölgede kir çok azdı. Sonra baya bi yağmur yağdı. Yine boncuklanma çok iyiydi.

Üstadım ben en son Haziran ortası gibi uygulamıştım, yavaştan etkisi geçiyor ama dediğiniz gibi çok beğendiğim bir ürün ve parlaklığı muazzam.

sltmaker

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
https://youtube.com/c/ScottHD
Adam ürün karşılaştırma ve değerlendirmede iyi.
Videolar baya iyi, düşük aboneye sahip olması şaşırtıcı.

Ufak bir inceleme yaptım ama tam anlamıyla bakmadım henüz. Sizin, kanalda test edilen trim restorer, ceramic coating, ceramic spray ürünlerinde iyi performans verip aklınızda kalan aynı zamanda Türkiye pazarında bulunan ürünler var mı?

Hk80

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selam ,ben açıkçası ppf araştırırken denk geldim ve istediğimi aldım sağolsun. Diğer videolara alıcı gözüyle bakmadığım için pek yorum yapmam uygun olmaz. Ama aklımda kalan igl nin ürünleri iyi duruyordu hep.