Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Çok teşekkürler, almadan önceki tavsiyeler için. Ürüne de hemen bakıyorum. Ipa denedim bana mısın demedi.
Rica ederim..Biz berkay ile çok şey denedik banamısın demedi ,just tonic çıkardı..sıkın biraz bekleyin sonra silin..bu işin doğrusu yavaş yavaş ısıtıp kaplamayı kaldırmaktır bilginiz olsun

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Başkan eline sağlık, waxı nasıl buldun. Bşr değerlendirme de senden alalım.
Başkan daha yıkama yapmadım bir hafta daha yapmayacağım boncuğa yorum yapamam ama parlaklığı beğendim ciddi hoşuma gitti. Ayrıca yüzeyde tam bir kayganlık hissi yok böyle hafif var bunuda içindeki seramikten dolayı olduğunu düşünüyorum. İlk yıkama sonrası daha detaylı düşüncemi aktaracağım

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
En son 1 ay önce yıkamıştım. Yine 1 ay önce yaptığım S100 Wax da hala yaşıyordu. Ancak performansı çok hoşuma gitmeyince kil istediği belli oldu. Yıkama, demir tozu temizliği, kil temizliği uyguladım. Kış geliyor diye son dakika araya Double Speedi de sıkıştırmak istedim. Foam lanceyi denemek istediğimden 2 kere ön yıkama yaptım. Kwazardan sonra ilaç gibi geldi. :D

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Sıfır egea cross kışlık bakım

yapılan işlemler
Araç sıfır alındı yüzeyi çok iyi durumda olmasına rağmen yıkama sonrası bir 3800 menzerna geçildi. Sonra alkol ile sildim üstüne birde m700 geçtim yüzeyde bir şey kalmadı
Fusso eski seri ile tüm yüzey kapı araları menteşe araları her beyaz kısım wax yapıldı
Plastik dodikler ve tüm yüzeyler nano macig plast care ile koruma altına alındı
Jantlarda fusso yapıldı davlumbazlara ceramik sprey turtle wax sıkıldı
Ön cam glaco roll on ile yağmır kaydırıcı uygulandı
Lastiklere endurance ile bitirildi.
öncelik beyaz olduğu için ve kışın dayanması açısından en uzun giden wax olduğundan fusso eski seri tercih edilmiştir.

Emre86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sıfır egea cross kışlık bakım

yapılan işlemler
Araç sıfır alındı yüzeyi çok iyi durumda olmasına rağmen yıkama sonrası bir 3800 menzerna geçildi. Sonra alkol ile sildim üstüne birde m700 geçtim yüzeyde bir şey kalmadı
Fusso eski seri ile tüm yüzey kapı araları menteşe araları her beyaz kısım wax yapıldı
Plastik dodikler ve tüm yüzeyler nano macig plast care ile koruma altına alındı
Jantlarda fusso yapıldı davlumbazlara ceramik sprey turtle wax sıkıldı
Ön cam glaco roll on ile yağmır kaydırıcı uygulandı
Lastiklere endurance ile bitirildi.
öncelik beyaz olduğu için ve kışın dayanması açısından en uzun giden wax olduğundan fusso eski seri tercih edilmiştir.
Elinize sağlık, jantlarda fusso ömrü ne kadar sürüyor?

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul