Sohbet- Muhabbet Faslı

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,601
Hocam güzel günlerde keyifle kullanın verimli bir çalışma olmuş:) Bende kendi kullanımım için bir bezimi ikiye bölmüştüm. Sadece küçük bir tavsiye olarak kenarlarını overlok yerine orjinali gibi gizli kenar yaptırsaydınız daha iyi olurdu. Çizme riskini de ortadan kaldırırdı:gulumsemex: Ben ilk defa dikiş makinası kullanarak bu kenarı yapabildim profesyonel bir terzi için kesinlikle basit bir işlem olduğunu düşünüyorum :gulumsemex: Şöyle fotoğraflarını paylaşayım. Düşünenler için belki yardımı dokunabilir :)

Hocam sanki sizinki daha güzel olmuş gibi. Fakat benim bezleri şimdi ölçtüm 25 cm kare gibi hemen hemen. İçeri doğru katlayarak gizlese belki boyut küçülürdü, ondan yapmak istememiş olabilir. yukarıda yazdığım gibi ben kendisinden overlok istemedim kendi tercihi. Aslında şu anki haliyle de çizmez gibi duruyor, fakat yine de haftaya bir tekrar götürüp sorayım kendisine, olmazsa sizinki gibi yaptırayım.

Ama kesinlikle herkese tavsiye ederim. 25cm çok kullanışlı oldu. Koca havluyla kapı içleri silmeyi sevmiyordum. Hatta birini jant için feda edebilirim.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam sanki sizinki daha güzel olmuş gibi. Fakat benim bezleri şimdi ölçtüm 25 cm kare gibi hemen hemen. İçeri doğru katlayarak gizlese belki boyut küçülürdü, ondan yapmak istememiş olabilir. yukarıda yazdığım gibi ben kendisinden overlok istemedim kendi tercihi. Aslında şu anki haliyle de çizmez gibi duruyor, fakat yine de haftaya bir tekrar götürüp sorayım kendisine, olmazsa sizinki gibi yaptırayım.

Ama kesinlikle herkese tavsiye ederim. 25cm çok kullanışlı oldu. Koca havluyla kapı içleri silmeyi sevmiyordum. Hatta birini jant için feda edebilirim.
Hocam güzellikten öte ben çizme riskini gözardı edemedim aslında:( Sonuçta overlok biraz sert kalıyor düşüncesindeyim. Gizli kenar yaptığında 0,5 cm kadar küçülür en fazla onunda bir fark yaratacağını ne ben düşünüyorum nede terzinin düşündüğünü tahmin ediyorum:) Overlok tercihi sizin olmadığı için bence biraz uğraşmak yerine kolay çözüme gitmiş :)
Bende bazı durumlarda küçük bezin çok iş gördüğünü düşünenlerdenim :gulumsemex: Güzel günlerde keyifli detaylarda kullanın:)

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çinli Qnix mi bu ? Kesin her şeyi birebir aynıdır :)
Bulunca ne sevinmişsindir ama :)
Çinli mi :sırıtan1: çok kalbimi kırdın Hakan hocam:terlisırıtan: evraklardan orjinal olduğunu anlayabiliriz :) Almanyadan getirtmiştim.
Hemde nasıl sevindim anlatamam :) Maden bulmuş gibi oldum :sırıtan1:
Eski dönemde bu şekilde idi şimdi logo değişimi yaşanmış :)

Son düzenleme:

değişik

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
.

Pressito + Alta ile de video çektim. En yoğun köpük (yeşil uç) ve 110-08 nozul, ANSF 1:25 toplam 1800 cc karışım tavan ve arabanın önüne kadar yetmedi :)
Önerileriniz nedir?
Video çok güzel elinize sağlık önerim yedek bir litre karışımı hazırda yanınızda götürüp üzerine eklemeniz . en güzel köpük bence altanın köpüğü çünkü . hem şişeside küçük yer kaplamıyor taşıma derdide yok masrafa da gerek yok . banada yetmiyor alta bazen marolex kullanıyorum ama altayı daha çok beğeniyorum

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Video çok güzel elinize sağlık önerim yedek bir litre karışımı hazırda yanınızda götürüp üzerine eklemeniz . en güzel köpük bence altanın köpüğü çünkü . hem şişeside küçük yer kaplamıyor taşıma derdide yok masrafa da gerek yok . banada yetmiyor alta bazen marolex kullanıyorum ama altayı daha çok beğeniyorum
Marolexe en yoğun köpük yapan başlığı ve 110-06 nozul taksak daha çok performans alabilir miyiz hocam

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
Malum yaz geliyor detay işleri geç saate kalıyor. Sıcaktan güneşin batmasını bekliyorum. Aracın içini görmek için fiyat performans kafa lambası önerir misiniz?

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ