Sohbet- Muhabbet Faslı

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #2,661
@EmirhanYigiter, Meguiars All Season Dressing Gecen sene 650₺ Galonunu Aliyorduk suan 1250₺ malesef Gelde Simdi Lastik Parlatmak icin 1250₺ ver :)
Abi döviz bazında hesap tutuyorsa veya yakınsa sorun değil 3000 de olabilir, o zaman iş tercihe kalıyor. Dediğin gibi lastik parlatmaya bu para verilmez dersin geçersin ama ürüne ezbere zam yapmaları tatsız. Bir kutu waxa 200 lira veren de var 3000 lira da orası bütçe meselesine oluyor zaten.

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
@EmirhanYigiter, Meguiars All Season Dressing Gecen sene 650₺ Galonunu Aliyorduk suan 1250₺ malesef Gelde Simdi Lastik Parlatmak icin 1250₺ ver :)
Abi bir zaman geçiyor ya aslında 1.250 tl de fena fiyat değilmiş diyorsun. Forumda eski konulara bakıyorum o fiyatlara alınmaz dediğimiz ürünler keşke o fiyata alsaydık diyoruz şimdi maalesef.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Abi bir zaman geçiyor ya aslında 1.250 tl de fena fiyat değilmiş diyorsun. Forumda eski konulara bakıyorum o fiyatlara alınmaz dediğimiz ürünler keşke o fiyata alsaydık diyoruz şimdi maalesef.
Malesef gercekten oyle ama o zaman da tabi alim gücü düsüktü simdi daha düsük hatta durma noktasina geldi :)

gokhanbulut

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
son bir yıldır hiç tanımadığım birisine gidip “ ekonomi çok kötü “ desem erkek veya kadın farketmeksizin saatlerce konuşuruz sanırım.

bu yeni kriz hobileri çok vurdu. Artık temeller için çalışıyoruz

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
son bir yıldır hiç tanımadığım birisine gidip “ ekonomi çok kötü “ desem erkek veya kadın farketmeksizin saatlerce konuşuruz sanırım.

bu yeni kriz hobileri çok vurdu. Artık temeller için çalışıyoruz
Sanırım yaklaşık 2 aydır foruma girmiyordum ilk kez Pazar girdim. Forum bağlantısını kısayoldan bile kaldırmıştım. Öğrenci halimle çabalayıp bir kaç parça bişey alıyordum ama onu da yapamayınca moralim bozulmasın diye foruma girmiyordum

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende arabayı satma noktasına geldim. Benziniydi, bakımıydı, vergisiydi,yok dolu yağacak kaç, yok dengesiz şöförlerden kaç,yok tamponu vurursun araba değer kaybeder derler, arabayı sokağa park etmeye korkarsın. Vallahi yordu bu durum beni. Çocuk olmasa çoktan satmıştım arabayı. Bir hobimiz vardı. O da ciddi anlamda can sıkmaya başladı zaten.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bu hafta sonu f1 istanbul parktaki pist günlerine arkadaşlarım katıldı. onları izlemek icin gittim bende. Aracınız ne olursa olsun tavsiye ederim zevkli bir etkinlik. Lineasından Lotusa her araç vardı. Benim işler tam bitmediginden bu seferlik kaçırdım. Bir dahaki sefere inş.

Saban46

Usta Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
.

Geçen gün aracı yıkarken yıkama aşamalarını kısa videolar ile Reels tadında yapmaya çalıştım. Umarım beğenirsiniz
Maşallah abi çok güzel :) Siyah arabanın işi zordur. Benim caddy vardı siyah. Yaz mevsiminde herşeyden ziyade. Araba gölgedeyken bile motor kaputuna yumurta kır pişer :gulumsemex:

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam hayırlı olsun. Bende bu ürünü almıştım. Kullandım 1-2 defa. Ama dendiği kadar parlak değil. Dayanımı da iyi gelmedi bana. 3D Magic Dressing tavsiyemdir.
Eyv saolun. Hımm anladım. Lastikten lastiğe değişir. Amacım çok parlak kalmasını değil sadece yarı parlak yarı mat görünüm olsun. Kuponum vardır faydalanayım diye aldım. 3D Magic Dressing ürünü biliyorum ama biraz pahalı gibi geldi :) Yinede olsun bilgi için eyv :)

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eyv saolun. Hımm anladım. Lastikten lastiğe değişir. Amacım çok parlak kalmasını değil sadece yarı parlak yarı mat görünüm olsun. Kuponum vardır faydalanayım diye aldım. 3D Magic Dressing ürünü biliyorum ama biraz pahalı gibi geldi :) Yinede olsun bilgi için eyv :)
Ben Kumho Ecowing lastiklerde denedim. Kia Rio aracımda denemiştim. Rio'yu sattım Egea aldım. Egea'ya 4 lastik Laufenn S Fit Eq+ LK01+ taktım. Daha deneme şansım olmadı. Elimde yine Fireball markasının Tire Gloss ürünü de var. Onu da 1-2 defa denemiştim. Sio2 Janus ile benzer bir parlaklığa sahip. Sio2 Janus sizin dediğiniz gibi yarı parlak yarı mat bir görüntü bırakmıştı benim lastiklerde. 3D Magic Dressing ayrı bir dünya. Zamanında 3.79 LT almıştım kullanmaya kıyamıyorum. Şu an fiyatı 750 TL civarında maalesef.