Ben takip ediyorum, fakat bu arkadaşlardaki imkanlar bizde maalesef yok, imkandan kastım ben telefon ile çekim yapma gayretindeyim, Adam muhtemelen kaliteli bir kamera(lar) kullayor, farklı açılarda bir çok çekim mevcut, tek kamera ile bu işi yapmak için 2. bir kişi şart. Hem uygulama yapıp hem kamera kaydı yapmak çok çok zor bir iş, uygulama yap açı değiştir devam et, gerçekten çok zor oluyor, ya işin kalitesi düşüyor ya çekim iyi olmuyor, yada her ikiside..
Ayrıca mekan ve sakinlik gibi bir çok etmen konusundada rahatlar, ben çekim için köye gidiyorum, arabası, traktörü, yukardan geçen uçağı eksik olmuyor, belli saatlerde güneş sebebi ile çekim yapmak güç, gölgenin düşmesini bekle, kalan kısa sürede işi bitirmeye çalışıyorum.
Tabi ekipman kurulumu ayrı bir iş yükü.
Sabit kurulu bir garajım olmadan, en azından benim açımda bu kalitede içerikler çıkartmam güç..
Bir başka husus ise bunlar ticari işletme, gelen her aracın videosunu çekebiliyor, ben hobi olarak bu işi yapıyorum, kendi aracım haricinde uygulama yapabileceğim araç sayısı kısıtlı.
Bir gün profesyonel olarak bu iş yaparsam inşallah böyle içerikler bende çıkartırım.