Sohbet- Muhabbet Faslı

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,861
Kärcher Kwd1 videom 15k yı geçmiş, altı üstü süpürge, çekiyor işte oldu bitti, ne yapabilir ne anlatabilirim yada? Öylesine çektim inan 15k izlendi izlenmeye devam ediyor :D
satılması muhtemel, insanların erişebileceği ürünler çok izleniyor.
özellikle süpürge, ev hanımları güzek izlenme vermiş :D :D

Deniz akseki

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Az önce 93 km ile radar cezası yedim . 4 bin tl şehir içide değil zeytin alanını urlaya bağlayan yolda …. Yüzde 50 geçmişsiniz biraz yüksek ceza görünce şaşırmayın normalde buradauygulama olmaz ama 2-3 kişi ölmüş oyüzden geçici uygulama yapıyoruz dedi memur arkadaş ezile ezile nekadar dediğimde acı gerçekle karşılaştım …. Bu nedir arkadaşlar bu ülkede asgari ücret daha yeni açıklandı ve 8 bin maaaşlı zammı alamadan şehir içinde hız yapmışım gbi ceza yedim …. Butarz platformlarda siyasete girmeyi hoş bulmuyorum yasaktırta zaten ama ayda 3 bin küsür tl elektrik parası yok bilmem kaç lira suyu yok benzini yok sigortası vssi harbi harbi bıçak kemiğe dayanmış durumda dikkat edin arkadaşlar trafikte hiçbir tehlike yaratmadığınız halde ceza olarak yarım aylık maaşınızı gasp edebilirler ben şahsen ödemeyeceğim bu ceza değildir düpedüz gasptır.hertürlü itiraz hakkımıda kullanacam.eskiden gelir vergimizide , cezamızıda bağışımızıda seve seve gönülden beyan eder verirdik . Kimse kb bu ortamda işler değişti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Geçen şöyle bi düşündüm de yanlış hatırlamıyorsam 2021'in ilk aylarında katıldım foruma. O gün bu gündür hiç girmezsem yatmadan önce 10 dk ayırıp girip yazılanları okuyup pamuk gibi olurum. Buradaki ortam gerçekten çok güzel, iyi bir dostluk, iletişim ortamı var. Forumumuzun demirbaş kahramanları var hepsini tek tek de yazmak istemiyorum ama o abilerim kendini biliyor zaten :) Kısacası kattıklarınız için teşekkürler Detail Forum ailesi. Yolumuz uzun heyecanımız yüksek :D Hepimizin daha güzel arabalara, kaliteli detay ürünleri daha makul fiyatlarla alabileceği günlerimiz olsun inşallah. Bu vesile ile de kandiliniz mübarek olsun. Selamlar saygılar...

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Az önce 93 km ile radar cezası yedim . 4 bin tl şehir içide değil zeytin alanını urlaya bağlayan yolda …. Yüzde 50 geçmişsiniz biraz yüksek ceza görünce şaşırmayın normalde buradauygulama olmaz ama 2-3 kişi ölmüş oyüzden geçici uygulama yapıyoruz dedi memur arkadaş ezile ezile nekadar dediğimde acı gerçekle karşılaştım …. Bu nedir arkadaşlar bu ülkede asgari ücret daha yeni açıklandı ve 8 bin maaaşlı zammı alamadan şehir içinde hız yapmışım gbi ceza yedim …. Butarz platformlarda siyasete girmeyi hoş bulmuyorum yasaktırta zaten ama ayda 3 bin küsür tl elektrik parası yok bilmem kaç lira suyu yok benzini yok sigortası vssi harbi harbi bıçak kemiğe dayanmış durumda dikkat edin arkadaşlar trafikte hiçbir tehlike yaratmadığınız halde ceza olarak yarım aylık maaşınızı gasp edebilirler ben şahsen ödemeyeceğim bu ceza değildir düpedüz gasptır.hertürlü itiraz hakkımıda kullanacam.eskiden gelir vergimizide , cezamızıda bağışımızıda seve seve gönülden beyan eder verirdik . Kimse kb bu ortamda işler değişti.

Geçmis olsun hocam,gercekten yuksek rakam hiziniz aslinda yüksek bir hiz degil anlattiginiz yolda :confused: Çok yoğun Trafik Denetlemesi var.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

Geçmiş olsun maalesef cezalar baya can yakacak derecede arttı , gelirler aynı oranda artmadi. Yakında kredi çekip ceza ödeyeceğiz sanırım:confused:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Geçen şöyle bi düşündüm de yanlış hatırlamıyorsam 2021'in ilk aylarında katıldım foruma. O gün bu gündür hiç girmezsem yatmadan önce 10 dk ayırıp girip yazılanları okuyup pamuk gibi olurum. Buradaki ortam gerçekten çok güzel, iyi bir dostluk, iletişim ortamı var. Forumumuzun demirbaş kahramanları var hepsini tek tek de yazmak istemiyorum ama o abilerim kendini biliyor zaten :) Kısacası kattıklarınız için teşekkürler Detail Forum ailesi. Yolumuz uzun heyecanımız yüksek :D Hepimizin daha güzel arabalara, kaliteli detay ürünleri daha makul fiyatlarla alabileceği günlerimiz olsun inşallah. Bu vesile ile de kandiliniz mübarek olsun. Selamlar saygılar...
Güzel yorumlar için teşekkürler, ortamın kalitesini korumak için elimizden geleni yapıyoruz:gulumsemex: Hayırlı kandiller,iyi forumlar dilerim.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce

Geçmiş olsun, miktarlar çok arttı daha da dikkatli kullanmak gerek.. İtiraz edebilirsiniz ama görüntü kaydı vs olduğu için kabul görmeyecektir, benim tavsiyem önce cezayı ödeyerek indirimden faydalanın, sonra itiraz edersiniz. Eğer itiraz sonucunu bekleyim derseniz sulh ceza Hakimliğinin yoğunluğuna göre en iyi ihtimalle yaklaşık 1-3 ay içinde sonuçlanır, bu sefer hem indirim süresini kaçırmış hem de faiz işlemiş olur.. Bu daha da can sıkıcı olacaktır.

Son düzenleme:

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Hocam yobaz bi insan vardi anlattirmafi bile ithaliyasak urun kozmetik urun yazmisiz geri iade oldu o dedi kozmetik urun degil araba sampuani dedim oda araba kozmetigi sonucta dedi alma sansin yok dedi. Anlamadigim gumruk istanbulda degil mi ordan ciktiktan sonra subenim yapacagi islem dagitmak degilmi yasak urun ise gumrukten neden cikarttilar ki boau boauna muglaya geldi urun anlamadim sureci bilmedigim icin
Benim Bilt Hamber killer de gümrüğe takıldı eve tebligat gönderdiler, ilaç vitamin sandıkları için reçete fatura vs. istediler aradım söyledim böyle böyle diye de biraz belge gönderdikten sonra kabul edip göndermişlerdi. Hatta telefonla aradım diyorum ki ürünler ilaç vitamin değil, onlar da şaşırdı tekrar bakılsın diye talep ettik belgelerle destekleyince geçirmişlerdi.

umut-gunay

Amatör Detaycı
Üye
Arkadaşlar Bmw marka araç için önerebileceğiniz yedek parça satan firma varmıdır uygun fiyatları olan piyasaya göre !!??

ahmetouz_12

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
dertleşme
herkese merhabalar değerli büyüklerim ya bu detay ürünlerinin fiyatlarına ne olmuş böyle tabi her şey uçtu bir şey diyemiyorum ama ben üniversite öğrencisiyim ailemin aracında da hobi olarak detailing ile uğraşıyorum 2 3 sene önce 550lira kyk kredim ile a dan z ye bi çanta yapmıştım kendime şimdi almak istediğim bazı şeyler var kyk kredisi 1250 tl oldu ama o ürünleri tekrar alsam 2000tl bile ancak yeter belki

shovery

Acemi Detaycı
Üye
dertleşme
herkese merhabalar değerli büyüklerim ya bu detay ürünlerinin fiyatlarına ne olmuş böyle tabi her şey uçtu bir şey diyemiyorum ama ben üniversite öğrencisiyim ailemin aracında da hobi olarak detailing ile uğraşıyorum 2 3 sene önce 550lira kyk kredim ile a dan z ye bi çanta yapmıştım kendime şimdi almak istediğim bazı şeyler var kyk kredisi 1250 tl oldu ama o ürünleri tekrar alsam 2000tl bile ancak yeter belki
Enflasyon

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Urunler cok pahali bir hal almaya basladi ama yurt disi fiyatlarina baktigimda hala ulkemizde urunler daha ucuz fiyata satildigini goruyorum. Ornegin abd de 20$ olan urun bizde 350 tl civari satiliyor. kupon kamp vs daha makul fiyatlara su an alinabiliyor. Muhtemelen eldeki stoklar bitince yeni urunler geldikce zamlar gelecek ve artik daha zor alabilecek hale gelecegiz.

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merak ettiğim ürünleri almışsın :) Özellikle liqui moly'yi merak ediyorum. Gittim Sonax'ın dizel katkısını aldım. Gazlamak gerekmiyormuş. Bakalım sesi sedası değişecek mi göreceğiz. :)
Özet, güle güle kullan ama özellikle liqui deneyimini yazmanı bekliyorum :)
Araca liqui moly koyalı 4 gün oldu, bu sürede araç resmen değişti :) ozellikle cekisi baya guclendi. Eskiden gaza yuklendigimde arac tepkisi bir miktar gecikmeli oluyordu, simdi ise arac atak hale geldi ve ozellikle vites gecisleri sonrasi ivmelenmesi artti. Ben ilk defa moly kullandim ve memnun kaldim. Bundan sonra her yil bakim sonrasi ayni tarifeyle uygularim, bu urunu oneren @Nobran hocam a da tesekkur ederim.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Araca liqui moly koyalı 4 gün oldu, bu sürede araç resmen değişti :) ozellikle cekisi baya guclendi. Eskiden gaza yuklendigimde arac tepkisi bir miktar gecikmeli oluyordu, simdi ise arac atak hale geldi ve ozellikle vites gecisleri sonrasi ivmelenmesi artti. Ben ilk defa moly kullandim ve memnun kaldim. Bundan sonra her yil bakim sonrasi ayni tarifeyle uygularim, bu urunu oneren @Nobran hocam a da tesekkur ederim.
Emre, bilgilendirme için çok teşekkür ederim :)

hüdaverdi

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aracınızın kilometresi neydi acaba ?

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@DetayDeposu hocam. K2 ürünleriyle ilgili bir sorum olacaktı müsaadenizle. Benim 2. El araçta klimadan kötü kokular geliyor. İyi bir temizlik yapıp polen hatta hava filtresini de değiştirmek istiyorum. Tabi bu arada K2 klima fresh sipariş verdim uygulama yapmak için. Geçen de sizin story’de aşağıdaki Klima Doktor adlı ürünü gördüm. İyi bir temizlik için ikisini de kullansam mı, ikisinden biri yeterli olur mu? Nasıl bir tavsiyeniz olur?

Son düzenleme: