Sohbet- Muhabbet Faslı

tamercakir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ Çorlu
Araca liqui moly koyalı 4 gün oldu, bu sürede araç resmen değişti :) ozellikle cekisi baya guclendi. Eskiden gaza yuklendigimde arac tepkisi bir miktar gecikmeli oluyordu, simdi ise arac atak hale geldi ve ozellikle vites gecisleri sonrasi ivmelenmesi artti. Ben ilk defa moly kullandim ve memnun kaldim. Bundan sonra her yil bakim sonrasi ayni tarifeyle uygularim, bu urunu oneren @Nobran hocam a da tesekkur ederim.
Bende bir sonraki bakımda kullanmayı düşünüyorum fakat benim yolum tek seferde 30 km üzerine çıkmıyor genelde. Siz nasıl kullandınız ve nasıl kullanılmasını tavsiye edersiniz?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
merhaba mjjc nin kendi sitesinden sipariş verince gümrük bedeli ödemesini alıyor mu sonradan biz mi ödüyoruz
@Duectis merhaba hocam,

Mjjc kendi sitesinden almayın, bu satıcı amazondan alın hem mjjc sitesinden daha uygun hemde vergi + kargo ücreti dahildir. Gümrükle uğraşmıyorsun sizin yerine amazon yapıyor. Aşağıdaki linke bırakıyorum. Bu satıcıdan 2 kere aldım yaklaşık 10 günde sorunsuz teslim aldım.

Amazon.com.tr

Duectis

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
@Duectis merhaba hocam,

Mjjc kendi sitesinden almayın, bu satıcı amazondan alın hem mjjc sitesinden daha uygun hemde vergi + kargo ücreti dahildir. Gümrükle uğraşmıyorsun sizin yerine amazon yapıyor. Aşağıdaki linke bırakıyorum. Bu satıcıdan 2 kere aldım yaklaşık 10 günde sorunsuz teslim aldım.

Amazon.com.tr
çok teşekkür ederim evet amazonda daha uygun olduğunu fark etmiştim amazon üzerinden siparişimi yapayım

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@DetayDeposu hocam. K2 ürünleriyle ilgili bir sorum olacaktı müsaadenizle. Benim 2. El araçta klimadan kötü kokular geliyor. İyi bir temizlik yapıp polen hatta hava filtresini de değiştirmek istiyorum. Tabi bu arada K2 klima fresh sipariş verdim uygulama yapmak için. Geçen de sizin story’de aşağıdaki Klima Doktor adlı ürünü gördüm. İyi bir temizlik için ikisini de kullansam mı, ikisinden biri yeterli olur mu? Nasıl bir tavsiyeniz olur?

Enes bey merhaba,

Klima Fresh extrem durumlar dışında kötü kokuyu gideriyor. Bu koku oluşumunun en büyük sebeplerinden birisi klimayı 7-8 ay hiç kullanmamak. Arada bir kışın bile olsa klimayı soğuk ayarda çalıştırmak bu koku sorununun tekrarlanmasını engelliyor.

hava filtresini değiştirirken o bölmeyi güzel bir şekilde klima doktor ile temizleyip akabinde klima Fresh’i yeni filtre ile kullanırsanız sorununuz tekrarlamayacaktır. Zaten yaz ayları da geliyor klimayı sürekli kullanacağınız için, uzun süre kullanmamaya bağlı koku oluşumu tekrarlamayacaktır.

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Enes bey merhaba,

Klima Fresh extrem durumlar dışında kötü kokuyu gideriyor. Bu koku oluşumunun en büyük sebeplerinden birisi klimayı 7-8 ay hiç kullanmamak. Arada bir kışın bile olsa klimayı soğuk ayarda çalıştırmak bu koku sorununun tekrarlanmasını engelliyor.

hava filtresini değiştirirken o bölmeyi güzel bir şekilde klima doktor ile temizleyip akabinde klima Fresh’i yeni filtre ile kullanırsanız sorununuz tekrarlamayacaktır. Zaten yaz ayları da geliyor klimayı sürekli kullanacağınız için, uzun süre kullanmamaya bağlı koku oluşumu tekrarlamayacaktır.
Hocam çok teşekkür ederim detaylı bilgilendirme için. Yeni ürünleri dört gözle bekliyoruz:)

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bir soru daha soracağım hocam, yakıtınızı genel olarak nereden alıyorsunuz ?
Ben genelde petrol ofisi veya shell den aliyorum motorini.

Bende bir sonraki bakımda kullanmayı düşünüyorum fakat benim yolum tek seferde 30 km üzerine çıkmıyor genelde. Siz nasıl kullandınız ve nasıl kullanılmasını tavsiye edersiniz?
hocam bunu kullanacaginiz zaman malesef ozel bir tarife uygulamak gerekiyormus. Ya uzun yola cikmadan tam dolu depoya koyup kirmizi yanip sonene kdr surulmesi ya da sehir icinde kisa mesafelerde yarim depo icine koyulup en az 50-60 km 2500-3000 d/d arasi surulmesi ve 3-4 gun kirmizi yanip sonene kadar surulmesi gerekiyormus. Depoda kalma suresi 3-5 gun oldugu belirtilmisti. (Bu bilgileri de bu forumdan edinmistim, ben 2. Onerileni uyguladim ve cok sukur bir skinti olmadi. Ama daha once hic bu tur seyler kullanmadiysaniz sknti olabilir)

tamercakir

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ Çorlu
Ben genelde petrol ofisi veya shell den aliyorum motorini.

hocam bunu kullanacaginiz zaman malesef ozel bir tarife uygulamak gerekiyormus. Ya uzun yola cikmadan tam dolu depoya koyup kirmizi yanip sonene kdr surulmesi ya da sehir icinde kisa mesafelerde yarim depo icine koyulup en az 50-60 km 2500-3000 d/d arasi surulmesi ve 3-4 gun kirmizi yanip sonene kadar surulmesi gerekiyormus. Depoda kalma suresi 3-5 gun oldugu belirtilmisti. (Bu bilgileri de bu forumdan edinmistim, ben 2. Onerileni uyguladim ve cok sukur bir skinti olmadi. Ama daha once hic bu tur seyler kullanmadiysaniz sknti olabilir)
O zaman hiç macera aramaya gerek yok. Şu an için hiçbir şikayetim yoktu ama kullanıp memnun kalanları görünce dedim neden daha iyisi olmasın :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
8 tane eldiven var heralde :) gritler biraz sıkıntılı diye düşünüyorum, dirt trap gibi degiller ve 600 lira 2 si için iyi de olsa çok eldiven tek kova her zaman favorim :)))
Tesekkurler kardeşim eldiven çok :)

Olaya nerden bakarsak bakalim sonucta alti üstü bir araba yikaniyor iste :terlisırıtan: