escaba kardeşim merhaba. Yakıti sorun yapmıyorum.

Hiç bir zaman da yapmadım. Aslında aracı satmamda ki en çok neden #citroen , #stellantis, #psa gruplarının araçlarının arkasinda durmaması. Örneğin; benim araç ve C4X lerde arka difüzör vidaları zamanla gevşeyip düşebiliyor. Bu konuda X olan araçlarda trafikte iken difüzörün düşmesi ve düşmek üzere olduğuna çok şahit olduk sosyal medya aracılığı ile. Citroen 2023 ekimden sonra üretilen C4ve X lere bu durumun önüne geçmek için bir parça montaj etmiş . Fotoğrafini bırakıyorum. Sonra bu konu ilk olarak X in vatsap grubunda sonra benim kurucusu olduğum " Yeni Citroen C4_C4X_É TÜRKİYE " adlı face deki grupta dile getirdik. Sonra genel merkezi arayıp durumu izah ettik. Sonra bjr kişiye garanti kapsamında ücretsiz montaj yapılmış. Bir kişiye yapılan herkese yapılması gerekir diye çok yere yazdık ve aradık. Sonra ben ve bjr iki arkadaş Ticaret Bakanlığına yazdık. Sonra Citroen garanti kapsamında "my Citroen" uygulaması üzerinden geri çağırma yapmaya başladı. X lere bu parça montaj yapılmaya başlandı ücretsiz. Ben tekrar aradım bizim difüzör de düşüyor. Ben sıfır aracin sürekli altını mi kontrol de edeyim diye.. medeni bir şekilde her defasında derdimi genel merkeze anlatıyorum. Bana her seferinde bu parça tanımlı değil fakat 7 bin olan parçayı 3 bin indirim yaparak montaj yaparız dediler. Hatta en son ki aramamda gideceğim bakımda 5 bin indirim verdiler. Yani kısacası eksik üretim kaynaklı bir parça için biz mücadele veriyoruz. Ben difüzör vidalarına iki tane fiber samun taktım, daha cikmaz. Ben çözüm urettim. Fakat yapılan ayrımcılığa karşıyım. İkinci en önemli nedeni bizim araçların 2021-2022 üretimlerinde kapılarında boya atma sorunu var. Bu sorunu 2023 üretimlerde çözdüklerini dile getirdiler. Bu konuda bjr çok davaları var. C5 ler mevzusuna hiç girmiyorum. Şimdi bir plastik parçada bu kadar uğraşıyorsak, boya sorununda ne olur bilinmez. Boya sorunu olur mu bilemem. Fakat ben fazlasıyla rahatsız oldum. Arabaya gelirsek fiyat performans aracıdır. Aynı fiyatlarda ki muadillerine göre çok konforlu ve geniş hacimlidir. Tasarım olarak farklı bir araç. İkinci eli ileride baya kuvvetli olur. Şimdi ben bu durumu her yerde anlatıyorum ki , insanlar Citroen e gittiklerinde bunu anlatsınlar. Araç alırken söylesinler. Bu tür eksiklerinde ne yaptıklarını öğrensinler. Belki ülkeye araç getirirken iki kere düşünürler. Bizim vatandaşımız hakkını aramaz, ne satsak alır, gözüyle bakmasınlar.