Teşekkürler hocam öneri için. Little Joe trendyolda 200 lira civarlarında. Bir adet sipariş geçip deneyeceğim

araç kokularını seviyorum.
Adbl nin parfüm şişesinde olandan da ufak plastik şişede olanından da almıştım
@Cilacı hocamın tavsiyesi ile. Daha önce de odour olarak autobrite'ın 1million olanını almıştım

Koku kısmı herkese göre farklı olacağı için deneme yanılma şart, benim bayıldığım koku başkasına iğrenç gelebilir

o yüzden iyi kötü yerine mecbur kalıcılık yönüyle tavsiye verebiliyorum
Little Trees'te de vanilya hoşuma giderdi. Areonunkini de deneyeceğim. Black crystal de little treesteki siyah veya gri kokuya emsal diye düşünüyorum. Kedi köpek görselliye de bakayım

Valla o konserve gibi olanları belki bana ağır veya acımsı geldi dedim ama arabaya kim binse ne kokuyor arabaya çok acı ekşimsi bişi dediler. Sonra çıkardım attım mecbur ve areon'dan uzaklaştım

tekrar deneyeceğim, little trees'ten vazgeçirir belki
Vanilya kokusu genel olarak seviliyor sanırım

araçta baya hoşuma gidiyor, binenler de direkt soruyor kokuyu. ADBL den boş koku kartonu almıştım, zaman zaman da ona koku sıkıp şoför koltuğu altına koyuyorum bazen. Bu konserve şişesi gibi olanlar riskli geliyor, asma karton olanlar daha kullanılabilir cinsten.
Eskiyen kokuları atıyordum normalde. Bagajın sağına soluna taktım sonradan. Bagajı açınca koku gelmeye başlayınca bunlar demekki daha bitmemiş dedim, eve getirip dış kapı girişine taktım. Orada da girip çıkmaya başladıkça kokuyordu. Sandığımızdan uzun süre gidiyor bu tarz kokular, eskiyen araç kokularını evde değerlendirebilirsiniz.