Herkese merhaba,
Geçenler de en son 4 ay önce yıkanan kuga yı yıkamıştım, şimdi sıra egea ya geldi.

Şirket arabası gibi sürekli kullanıldığı için kuga kadar yıkama aralığı geniş olmuyor, geçen hafta iç dış detaylı yıkadığım için şimdi sadece yaza hazırlık olarak yaklaşık 3 ay önce alınan Koch Chemie SOo2 Sprey Sealant uygulaması için dış detay yapılacak.
Jantlara gyeon wheel cleaner iron ve adam's garage Premium wheel cleaner jant yıkama fırçası ile detaylı temizlik yapıldı.
Ön yıkama için İK foam pro 2 ile Valetpro citrus pre wash uygulandı.
K2 roton ile demirtozu temizliği yapıldı.
Yüzeyi kil temizliği öncesinde nasiol cleanion pro ile çift kova yöntemiyle yıkadım.
Adbl slippy profesyonel kil yağlayıcı ve Adbl clay sponge ile hem kaporta hem de camlar da kil temizliği yapıldı.
Tekrar nasiol cleanion pro ile temaslı yıkama yapıldı.
Slopes King double twist ile 30 saniye de araç kurulandı
Araç içine dokunmayacaktım ama Koch Chemie refresh cockpit care ile hızlıca tozunu almış oldum ve Dby detailingden almış olduğum malum koku spreyini de uyguladım.
Aracın tamamen kurumasını beklerken jantlara Turtlewax ceramic spray coating uygulandı. Lastiklere de endurance uygulandı.
Camlara soft99 glaco uygulandı.
Kaporta tam kuruduğunda boya korumanın yüzeye daha fazla tutunması ve ömrünün uzun olması için K2 klinet ile tüm yüzey silindi.
En sonda da Koch Chemie SOo2 Sprey Sealantı önce superclean markasının wax bezi ile yüzeye yaydım ve slopes bufffing towel ile parlatma işlemini yaptım.
Yüzeye dokununca kadifemsi bir hissiyat ve derinlik kattı. Bundan sonra dayanımını takip edicem. 500 ml bir ürün ama 100- 150ml ancak harcamışımdır.
3 saat süren bir yıkama ve uygulama sonrasında sonuç beni tatmin etti. Çok detaya girmeden yazmaya çalıştım ama baya uzun olmuş, kusura bakmayın
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi