Pina colada hakkaten aynada da şık duruyor, vanilya kokulu Türk bayraklı olan da favorim.
Midnight hakkaten dantel gibi farklı duruyor ama böyle şekerli gibi değişik bir kokusu var ne vanilya ne pina colada gibi değil. Kalıcılığı da bi tık kısa bunlardan. Daisynin de kalıcılığı az gibi hatırlıyorum. Bi ara sürekli benzin aldığım istasyonda ucuz diye her benzin alışımda bi little trees çeşidi de alıp çıkıyordum
O ekşimeyi net anladım, güneşe doğrudan maruz kalınca o karton koku kendi kokusuna ek ekşimsi koku yayıyor. Garajda kapıyı açınca gelen koku ile güneşte kapıyı açınca gelen koku bambaşka. Güneşlik kullanıyorum ve gerçekten katkısı oluyor.
6 sene kadar önce şundan almıştım, o zamanlar da pahalıydk 50 TL idi ve 4-5 standart güneşlik parasıydı, şimdi de pahalıymış

bu tip farklı marka falan da bulursanız deneyebilirsiniz, ön camdan ışık geçmesini tamamen önlüyor. Katlaması falan ilk zaman zor gelebilir de sonra çok pratik oluyor, katlayıp ön koltuk arkası göze koyuyorum.
https://www.ciceksepeti.com/tum-ara...sligi-oto-gunes-gozlugu-universal-kcm97058003