Kalıcı kokular genelde şekerli kokular oluyor, ilk takmada alışkın olmayanlara aşırı yoğun ve bayıcı gelebilir. Ben alıştığım için sorun olmuyor. Bu tarz kalıcı ve şekerli koku olarak bence vanilla, very vanilla ve pina colada zirvede, pamuk şeker kokusu da güzel. Vanilya ve pamuk şeker kokusu bildiğimiz kokular zaten, az çok ona göre değerlendir ama pina colada'yı mutlaka bir al dene derim, diğerlerinden daha çok seviyorum pina colada yı.
Nispeten ferah ve erkek parfümü gibi kokan kokular olarak da New car ve black mist önerebilirim. Kalıcılıkları biraz daha az bunların.
Midnight chic(farklı şekerli bir koku, hoş diyebilirim), papatya, çilek, forest fresh( ağaç-orman- yeşillik kokusu gibi) modellerini tekrar dönüp almadım açıkçası. Risk alayım dersen bunlardan alabilirsin, yoksa yukarıda şekerli ve ferah dedillerimden alabilirsin.
Fırsatçılık her alanda var maalesef. Olan da bizlere oluyor bu durumda. Aldığın alabildiğin yanına kâr kalıyor. Öneri olarak yukarıda yazdım çeşitleri, onlardan da değerlendirebilirsin. Yazın sıcak havada koku daha erken uçuyor, kalıcılık daha da azalabiliyor. Arabada 1 ay durmuş ve kokmuyor dediğim kokuyu banyoya taktım, banyo 1 aydır pamuk şekeri kokuyor

eskiyen kokuları bagaja da takabilirsin, kolay kolay tamamen kokusu geçmiyor little treeslerin
Areonları öyle kovalayacağım bakalım. İnternetten alım şu an bitmiş gibi, çok uçmuş fiyatları. Alırken pakete dikkat etmek lazım, açıklık falan varsa veya boyası falan kaymışsa koku özelliği de epey kaybolmuş oluyor genelde.