Sohbet- Muhabbet Faslı

bbah

Çaylak Detaycı
Üye
İl
rize
Öne çıkan konu #3,641
Evet bende onu kullanıyorum, sunroof ve kapı fitillerini de apc ile silip würth silikon sprey sıkarım, hem fitilleri yumuşatıyor hemde güneşte çatlamasını engelliyor. Ancak sorun hhs 2000 in sunroof da çok toz toplaması :)

Elimdeki hhs 2000 bitmek üzere hocam, dediğiniz ürünü alıp deneyeyim. Dediğim gibi sunroof kızakları; kapı menteşeleri, kilitler gibi aktif kullanılmıyor. Bende kilitlere menteşelere bu zamana kadar hhs 2000 kullanıyordum, sizin dediğiniz ürünü de oralarda kullansam daha iyi olur. Teşekkür ederim tekrardan yorumunuz öneriniz için
Ürünü ilk kullanımda yağlanmıyor diye neredeyse tüpü boşaltmıştım. Siz de benim gibi yağlanmıyor diye endişe ederek sakın tüpü boşaltmayın, sıkın bırakın o işini yapsın, ayrıca sunroof ta da kullandım.... İlk söyleyeceğimi sonda söyledim kusura bakma ama sayenizde würth hakkında kısa bir güncelleme oldu

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bu konuda, würth sıvı gres yerine, würth hhs drylube'u şiddetle tavsiye ederim, kesinlikle akma yapmaz, toz toplama olayı minimaldir, yıllardır kullanırım hatta motosiklet zincirinde birebirdir, şıçrama yapmaz, yağlanmamış gibi bir hissiyat verir ancak kesinlikle çok iyi çalışır, denemenizi tavsiye ederim...
Dünyanın en iyi motosiklet zincir yağı. Ne bi toz tutuyor ne bi akma, sıçrama yapıyor. Gerçekten favorim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Karcher gibi Makina ve Kutusunu Kargo ile gonder dememiş :) Karcher de bastan sagma olayi ve kullanici hatasi diyip çözüm olayi var yedek parçasi pahali malesef.

Her.zaman Alternatifler degerlndirilmeli

Yikama Makinasi alacaksan Karcher in yari fiyatlarina Bosch/Nilfisk.kesinlikle.alinir.

Birkaç ay önce karcherin kendi sitesinden K5 aldık ve 2.kullanımda 2 arabayı birden yıkayayım demiştim. 2. arabaya başladığım gibi makine birden pat etti ve elektrik gelmez oldu çalışmadı . Meğersem içindeki piston kırılmış. Kullanıcı hatası deyip pistonu yenilemek için 1200 tl para aldılar ve bunun üstüne yeni makine ve ona uygun set aldım. Karcher yeğende duruyor , daha kullandı mı bilmiyorum :)

Kısaca karcher iyi hoş fakat servisi malesef pek kullanıcı odaklı değil ve makine parça kalitesi düşük

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Birkaç ay önce karcherin kendi sitesinden K5 aldık ve 2.kullanımda 2 arabayı birden yıkayayım demiştim. 2. arabaya başladığım gibi makine birden pat etti ve elektrik gelmez oldu çalışmadı . Meğersem içindeki piston kırılmış. Kullanıcı hatası deyip pistonu yenilemek için 1200 tl para aldılar ve bunun üstüne yeni makine ve ona uygun set aldım. Karcher yeğende duruyor , daha kullandı mı bilmiyorum :)

Kısaca karcher iyi hoş fakat servisi malesef pek kullanıcı odaklı değil ve makine parça kalitesi düşük
Karcher a şaşirmamak lazim dedigim gibi daha uygun fiyatlarla satilan markalarida degerlendirmek lazim :)

Sen makina ne aldin kardesim Nilfisk miydi

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir

Eğer temudan alışveriş yaptıktan sonra size ulaşana kadar ürünün fiyatı düşerse fiyat düzenlemesi kısmından iade alabiliyorsunuz. Tesadüfen fark ettim ben de baya güzel olaymış müşteri memnuniyeti açısından

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Modi

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba, Antalya Belek, Ankara arası yol yapacağımda, navigasyon bu iki rotayı veriyor, gelirken klasik afyon burdur olarak geldim ancak orası buraya göre 100km uzak kalıyor. Bu yolları kullanan var mı acaba?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba, Antalya Belek, Ankara arası yol yapacağımda, navigasyon bu iki rotayı veriyor, gelirken klasik afyon burdur olarak geldim ancak orası buraya göre 100km uzak kalıyor. Bu yolları kullanan var mı acaba?

Soldaki yolu kullaniyoruz hocam Aksehir tarafindan hiç gitmedik.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Akşehir, Yunak ya da aeğirdir tarafından giden yol varsa aman gitmeyin oradan. Virajlı ve tek şeritti yolları. Konya üzerinden gidip geliyorum genelde. Kemer'e giderken de Afyon- Burdur üzeri gidiyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Cila Kutusu Merhaba

Sitenizde Filtreme Sistemi olursa çok iyi olur.

Cok fazla Stokta olmayan ve Ayni ürünlerden neredeyse 2 li ilanlariniz var.

Ürün ararken bir düsük fiyatli bir yuksek fiyatli ürün karsimiza cikiyor özellikle K2 de.

Filtreleme sistemi gelirse cok iyi olur

Stokta olan/Olmayan şeklinde.

İyi çalişmalar.