Sohbet- Muhabbet Faslı

photih

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Öne çıkan konu #4,101
Merhabalar,

Elimdeki foamlar bittiği için tekrardan arayışa çıktım.
k2 pro bela ve flowey den memnundum ancak flowey'in müşteri ilişkilerini hiç ama hiç sevmediğim için k2 arayayım dedim ancak bulamadım.
Sizler ne kullanıyorsunuz, ve k2 ye ulaşım bitti mi acaba?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Merhabalar,

Elimdeki foamlar bittiği için tekrardan arayışa çıktım.
k2 pro bela ve flowey den memnundum ancak flowey'in müşteri ilişkilerini hiç ama hiç sevmediğim için k2 arayayım dedim ancak bulamadım.
Sizler ne kullanıyorsunuz, ve k2 ye ulaşım bitti mi acaba?
K2 ye ürünlerine cok yerden ulasabilirsiniz stokta yok ise de güncellenir.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba, bugün 1.2 tsi polomuza veda ettik. Yolumuza Volkswagen polo 2012 1.6 tdi 81.000 Km boyasız ile devam edeceğiz. Aracımda ki bazı eklentiler;
Oem hybrid Turbo ft turbo
*10.5 İntercooler frost cooler
*turbo inlet pipe
*Kelebek İptali
*orjinal Kn kutu içi filtre
*Downpipe, Komple krom egzoz warex
*Greedy Profec
*Orjinal servis Wrc ön tampon, 6c gti arka tampon
*Orjinal Oz racing ultraleggera jant ön arka spacer
*Polo Gti ön far, Q2 arka stop
*Polo Gti marşbiyel orjinal
*Polo Gti direksiyon
*Hız sabitleyici, yol bilgisayarı,vs
*Ön üç parça, Tavan Ppf kaplama..

Zafer maşallah :nazar:
Yeni aracın hayırlı olsun. Önceki aracın güzeldi ama bu daha iyiymiş maşallah. Niş, düşük km ve yüklü araçlara devam. Orj tampon ve Oz jant detayı şahane. Sevdin Polo'yu :) DSG sadece 1.2 TSI da var sanırım bunlarda

sajmora98

Usta Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Zafer maşallah :nazar:
Yeni aracın hayırlı olsun. Önceki aracın güzeldi ama bu daha iyiymiş maşallah. Niş, düşük km ve yüklü araçlara devam. Orj tampon ve Oz jant detayı şahane. Sevdin Polo'yu :) DSG sadece 1.2 TSI da var sanırım bunlarda
Mustafa abi teşekkür ederim, Şuan bu km de bu renkte bu dolulukta 1.6 tdi çok zor. Çoğu roll için yapılmış zorlanmış araçlar hepsi değil tabiki, evet tamponlarımız orjinal taiwan wrc tamponlarda far yıkama kapağı olmaz ve tampon ile çamurluk yerine oturması hafifte olsa bi yamukluk olur. Jantlarımızın artısı da çok hafifler (neredeyse hatta audi hafif tenekeler ile aynı kiloda olduğu söyleniyor) dsg 1.6 dizellerde de mevcut ama pek tercih edilmiyor yüklendiği için, benim aracım tam tadında zaten ayarıda kısık 2.3 2.2 bar basıyor mevcut ayarıyla. Dsg ler bildiğim kadarıyla sağlıklı görevini yerine getiremiyor yani bozuluyorlar. Benim aracımda şuan bronz baskı balata da mevcut. En ufak kaçırma vs yok. Ayrı zamanda 1.5V çift ana kart sayesinde tablet ekranda aracın değerlerini de uygulama vasıtasıyla anlık olarak görebiliyorum.

Son düzenleme:

keremunlr

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gebze
Mustafa abi teşekkür ederim, Şuan bu km de bu renkte bu dolulukta 1.6 tdi çok zor. Çoğu roll için yapılmış zorlanmış araçlar hepsi değil tabiki, evet tamponlarımız orjinal taiwan wrc tamponlarda far yıkama kapağı olmaz ve tampon ile çamurluk yerine oturması hafifte olsa bi yamukluk olur. Jantlarımızın artısı da çok hafifler (neredeyse hatta audi hafif tenekeler ile aynı kiloda olduğu söyleniyor) dsg 1.6 dizellerde de mevcut ama pek tercih edilmiyor yüklendiği için, benim aracım tam tadında zaten ayarıda kısık 2.3 2.2 bar basıyor mevcut ayarıyla. Dsg ler bildiğim kadarıyla sağlıklı görevini yerine getiremiyor yani bozuluyorlar. Benim aracımda şuan bronz baskı balata da mevcut. En ufak kaçırma vs yok. Ayrı zamanda 1.5V çift ana kart sayesinde tablet ekranda aracın değerlerini de uygulama vasıtasıyla anlık olarak görebiliyorum.
Hocam hayırlı olsun yeni aracınız. Kaç hp araç şu an 100-200 kaç ölçtünüz?

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Renk de güzel gerçekten, yüklüler hep ya beyaz ya siyah. Sırf yürüsün de kapısı penceresi olmasa da olur kafasında değil yani araban maşallah. Özenle hem görseli hem yürüyeni yapılmış. Far yıkama kapağı detayı güzel oldu, yolda gördüklerime dikkat edeceğim. Yürüsün istenen arabalarda DSG mecbur kalmadıkça tercih edilmiyor gerçi, haklısın :). Ekran da OEM görünümde, zamanında Zenec teypler vardı mk5 6 larda, onu hatırlattı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Elinize sağlık yıkama cok güzel duruyor. 1500 ml suya 30 ml adbl yeti ile cok güzel köpük alabilirsiniz. ben 1.7 lt suya 30 ml atıyorum marolexte o bile cok yogun oluyor. 2 lt suya 40 atıyorum. Yıkama sonrası eve gelene kadar damlayan sular için bir tane quick detailer alıp iz yapan yerlere sıkabilirsiniz. Ben 3d final touch kullanıyorum bu tarz işler ve jant temizliği için fiyatına göre çok memnunum işlevsel bir ürün tavsiye ederim

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Ne düşünüyorsunuz? Sizce işletmeye yapılan bir haksızlık mı yoksa gayet yerinde bir davranış mı?
Bariz şekilde hırsızlık, adı üstünde jetonu kullandığımız yer bi işletme, aşırı olmadığı sürece jeton için belirlediği fiyatları kabul etmek zorundayız. Bu şekilde yapmak dolaylı yoldan işletmenin kazancını çalmaktır.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Ne düşünüyorsunuz? Sizce işletmeye yapılan bir haksızlık mı yoksa gayet yerinde bir davranış mı?
Bunu geçen sene keşfetmiştim ara ara bu jetonlarda karşıma çıkar fakat insanların hakkına girmeye ne gerek var. Petrollerde jetonlar sayılı olur yani kasada 50 tane jeton vardır marketçi bunu müşteriye satar müşteri makinein içine atar markette jeton sayısı bitince makinenin içi açılır makinedekiler markete koyulur. Marketci her vardiya değişiminde jetonları sayar sattığıyla jeton sayısı uyuşmuyorsa marketçiden kesilir o ücret. İşletmenin hakkına girmesede marketçinin hakkına giriyorlar. Bu olay çok farkedilince birçok işletme fişli sisteme döndü

Rondell

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli / Çayırova
Bunu geçen sene keşfetmiştim ara ara bu jetonlarda karşıma çıkar fakat insanların hakkına girmeye ne gerek var. Petrollerde jetonlar sayılı olur yani kasada 50 tane jeton vardır marketçi bunu müşteriye satar müşteri makinein içine atar markette jeton sayısı bitince makinenin içi açılır makinedekiler markete koyulur. Marketci her vardiya değişiminde jetonları sayar sattığıyla jeton sayısı uyuşmuyorsa marketçiden kesilir o ücret. İşletmenin hakkına girmesede marketçinin hakkına giriyorlar. Bu olay çok farkedilince birçok işletme fişli sisteme döndü
Çoğu yer fişli sisteme dönecek gibi duruyor