Bilmiyorum abi bu 1.4 tsi larda iki jenerasyon varmış sanırım 2007-2010 arası ve 2010 sonrası diye belkide ondan değişiklik gösteriyordur bilemiyorum. Yağ değişim öncesi Engine Flush ile temizleyip yağ ile cerateci karıştırıp dökücem yada yeni yağı boşalttıktan sonramı cerateci atayım. Kitapçıkta buji değişimi 60 bin km de bir diyor araçta şuan 186 binde değişme zamanı gelmiş sanırım yeni farkettim araç bazen hızlanırken dalgalı hızlanıyor sanırım bujiden kaynaklı. 179 binde girdigi bakımda bujiylr ilgili birşey değişmemişti. Buji değişirken bobin değiştirmeme gerek varmı? Ngk marka laser platinium buji takımı 1500 tl parçacıda. Bobinlerde 750 tlden 3000e geliyor. Bobin değişmeye gerek varmı ondan emin olamadım. Bugun ustanın yanına uğrayacağım fakat uğramadan seninde yorumunu ögreneyim dedim
Ne demek emirhan rica ederim ama 5w30 furyası eskidi servislerin başı çok ağrıdı bu işten yetkili servisler dizeller hariç tüm turbodeşarjlı benzinli vag grubunda 0w30 hatta 0w20 ye geçtiler bazı modellerde. Bizim milletin bakım algısı şu 10 bin kmde bir sarı castrol koy senden iyisi yok ( km yükselince daha kalın yağ koy vs ) şeklinde yürütüyorlar işi ama iş öyle değil 100-150 bin kmlerde sorunlar baş göstermeye başlıyor. Vag grubu arabalar nazlıdır parça, sıvı çok seçer antrfriz mesela onaylı sıvı doldurma devirdaim patlatır acımaz hiç .Vag grubu ustaları bu yüzden çok zenginler para kazanıyorlar yanlış malzeme kullananlardan dolayı hatta
@sajmora98 da bunu çok iyi bilir.
Açıkcası ben 5w30 ile devam edilmesi tarafındayım

Cilacı hocama da katılıyorum fakat hali hazırda bir çok güvendiğim usta ve özel servis bile Liqui Moly 4200 5w30 ile devam ediyor. (Tamirhane -Arslan usta, Reset Garaj, Aydelen özel servis) Bizim de whatsapp gruplarında özellikle CC ve GTİ olsun yapılı araçlar da yağ önerileri aşağı yukarı aynı. Tercihen Motulde olabilir bazıları farkını uzun yolda sıkıştırınca Motul yağ sıcaklığı biraz daha düşük seyir eden bir kaç arkadaş var ama biz de özellikle yakın çevremiz de kendi elimizden geçen araçların hepsinde Liqui Moly 4200 5w30 kullandık kullanıyoruz uzun yıllardır bir sorun sıkıntı ile karşılaşmadık. Ben özetle çok yağ değişimine gerek duymazdım devam ederdim. Yine Motor içi temizliği konusuna da Engine Flush katılacaksa sağlıklı olması açısından 1 galon Liqui Molyi çöp etmek gerekir

Çift yağ değişimi yapmadan da denediğimiz oldu farkı biz hissetmedik ama sağlıklı olmayacaktır sonuçta yağın özelliğini bozuyor Engine Flush. Ayrıca eğer motor içi temizliği yapılacak ise bu şekilde hemen o bakımda Cerateci koymanı tavsiye etmem illa ki içeride kalıntısı kalıyor. 2 senedir melih abimin CC de Ceratec var aynı şekilde kuzenin de 1.5 ecoTsi Leon var onunda motorda Ceratec koyduk. 150 bin km de Ford focusa da denedik Ceratec farkı özellikle seste hissediliyor. Ama Ceratec için 2. bir ara bakım yapar öyle koyardım tamamen bir önce ki motor içi temizliğinde kullanılan ilacın etkisini silmek adına.
Bu arada Buji bobin konusuna gelince bizim 1.4 TSİ araçlarda kesinlikle orjinal servisten alınma tavsiye ederim. Dışarıda servis malı olarak üretilenlerde var ama vag grubu bazı parçaları orjinal seviyor. Misal Devirdaim gibi yan sanayi parçaları kabul etmiyor bu araçlar
Bujilerin her 25 30 bin km de değişmesi en sağlıklısıdır. 60 bin km veya üzerinde de bobin ile birlikte değişmesini tavsiye ederdim.
Bir de bujilerin de kodları farklı oluyor aracına uygun olanı seçmelisin.
Şu an hali hazırda 23 Haziranda CC bakıma girecek komple 71.600 km de 2. Buji değişimi yapılacak ve bu sefer bobinler ile birlikte Doğuş Oto Çankaya
Buji için 4.220 TL toplam
Bobinler için de 8.680TL toplam indirimli fiyat verdi. (%30 indirimli rakamlar)