videodaki arkadaş benim

fikir olsun diye paylaşmıştım. soru sorayım. 2 litrelik şarjlı köpük pompaları görüyorum videolardan veya forumdan. arabayı tek seferde köpüklemeye yetiyor mu? ben toplam 3 litre hazırlıyorum. az fazla kalabiliyor. bendeki IK marka ürün 58 psi max destekliyor. denedim 60 dan sonra fazla havayı dışarı atıyor. 58 den köpüklemeye başlayınca güzel ancak pompam iyi olmasına rağmen - 12 litre olmasının da etkisiyle sanırım- hızla basınç kaybediyor ve pompanın sürekli çalışması gerekiyor. elbette çalışsın sorun yok ama küçük köpük pompası küçük olunca daha çabuk basınç oluşturup kesintisiz köpük atımı sağlıyor mu? ayrıca bendekinde kıyasla yoğunluğu nasıl? daha küçük boyuta geçmeli miyim?
Bana kalırsa halihazırda köpük kıvamı iyi , eğer farklı bir ürüne geçimde en fazla şuanki köpük , traş köpüğü kıvamında yoğunlaşır ve açıkçası o anki görüntüden başka bişey değişmez. Fakat 1,5 lt pompaya geçerseniz aracın tamamına yetmeme ihtimali fazla olduğundan doldur-boşalt yapacağınız için ekstra yine uğraştırır.
Ve ortalama pompalar 1500 tl civarında iken , ben olsam elimdeki bozulmadan geçmem. Onun yerine farklı ürünler alınıp denenebilir.
Zamanında xiaomi kompresörler gereksiz pahalı diye sırf gidip foam lance- yıkama makinesi aldım fakat gider mevzusunu esgeçtiğim için diğer evde kullanabiliyorum. Onun yerine uygun fiyatlı yeni çıkan kompresör alıp lastik amaçlı kullanıyorum