Sohbet- Muhabbet Faslı

srcn09

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #4,241
Mağaza aşırı iyi gözüküyor bayıldım :) özellikle collinite ve dodo juice markalarını görünce 2008 yılına gittim. Babamın arabasına ilk wax ı dodo juice carnauba wax ile atmıştım çok zevkli bir üründü. Ardından finishkare1000p almıştım arkadaşlarımda collinite915 almıştı. Beni o günlere götürdün :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Mağaza aşırı iyi gözüküyor bayıldım :) özellikle collinite ve dodo juice markalarını görünce 2008 yılına gittim. Babamın arabasına ilk wax ı dodo juice carnauba wax ile atmıştım çok zevkli bir üründü. Ardından finishkare1000p almıştım arkadaşlarımda collinite915 almıştı. Beni o günlere götürdün :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mağaza çok keyifliydi, hatıralarınızı canlandırabildiğime sevindim :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
aldığım ürünler tr de bulunamayacak ürünler değil aslında bazıları zor bulunuyor ama fiyat avantajından dolayı burdan aldım gelirken arabayla getireceğim :D
Yıkama kovaları grit guardlı kapaklı olanlar ne kadar berke sordunmu hiç veya aklında kaldımı. olmadı aldıgın şeyleri komple yıkama kovasına doldur buraya getir :)

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Emir hocam hayırlısı olsun. Aynı ürünü bende bir süredir temu dan araştırıyorum. Deneme fırsatın oldu mu acaba memnun musun? Bir de rica etsem linki paylaşabilir misin, teşekkürler.
Abi merhaba. Evet denedim. Fan hızını turbo moduna alınca üflemesi tatmin ediyor ama şarjı beklediğimden hızlı bitti. Şarj konusunda bence daha dayanıklı birşey yapılabilirdi

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
arkadaşlar sonaxshop üzerinden satın olmuş olan olduğum lastik parlatıcı 1 haftadan uzun süredir hala teslim edilmedi sürat kargoya verildiğinde dair sonaxshoptan sms gelmişti orda takip numarasını kontrol ettiğimde böyle görünüyor fakat sürat kargodan herhangi sms gelmedi. sonaxshopa mesaj gönderdim mail attım herhangi bir dönüş yapılmadı sanki dolandırılmışım gibi hissettim benzer bir durum yaşayan varmı ? 11 temmuzdan beri kargo durumu güncellenmiyor sonaxshopta mesajlarıma dönüş yapmadı

Ony

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
arkadaşlar sonaxshop üzerinden satın olmuş olan olduğum lastik parlatıcı 1 haftadan uzun süredir hala teslim edilmedi sürat kargoya verildiğinde dair sonaxshoptan sms gelmişti orda takip numarasını kontrol ettiğimde böyle görünüyor fakat sürat kargodan herhangi sms gelmedi. sonaxshopa mesaj gönderdim mail attım herhangi bir dönüş yapılmadı sanki dolandırılmışım gibi hissettim benzer bir durum yaşayan varmı ? 11 temmuzdan beri kargo durumu güncellenmiyor sonaxshopta mesajlarıma dönüş yapmadı
Bende sonaxshoptan aldım sürat kargoyla 3-4 günde geldi sorun olacağını sanmam. Kargoya verilmiş zaten sen şube ile görüş bazen ürünü kaybediyorlar unutuyorlar falan öyle bir şey olmuş olabilir

Enes Gökmen

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Benimde aynı şekilde ertesi gün elime geçmişti. Kargo firması ile irtibata geçtiniz mi?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hoşbuldum abi :) seni aktif olduğum zamanlardan hatırlıyorum keyfin nasıl abi :)
İyidir kardesim Eskisi gibi pek uygulama ve test yapamiyoruz Reklam vs olaylarindan dolayi ama yine de ara ara paylasimlar yapmaya devam ediyoruz kaldigimiz yerden devam yani :)