Sohbet- Muhabbet Faslı

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #4,481

berkesennturk

Uzman Detaycı
Üye
İl
.
Bende bezin ulaşamadığı plakalık ve ayna arası gibi yerleri kurulamak için almayı düşünüyorum, önerir misin deneyimleme şansın oldu mu araç üzerinde
evde denediğim kadarıyla tavsiye edebilirim, araç üzerinde deneme fırsatım olmadı henüz hava yağmurlu haftaya denerim diye düşünüyorum.

Yildirim62

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba araç tavan kromları ve kapı kromlarımda kireç lekeleri var krom parlatıcı tavsiyesi olan varmi? Autosol kullandim ama memnun kalmadim

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba araç tavan kromları ve kapı kromlarımda kireç lekeleri var krom parlatıcı tavsiyesi olan varmi? Autosol kullandim ama memnun kalmadim
K2 Aluchrom tavsiye edebilirim. Kireç lekeleri için Deturner Xpertline kullanıyorum ama kromlarda uygulanıp uygulanmadığı konusunda kesin bir bilgiye erişemedim.

Throvision

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
cartainer fırçayı kullandım çok iyiydi bence yuvarlak ucu siyah olan başlığını taban halısı temizliği için kullandım halıyı sıfır haline getirdi diyebilirim arasındaki tozu taşı yüzeye çıkarıyor süpürgeyle de çektiğiniz zaman pislikten eser kalmıyor
Ben daha kullanma fırsatı bulamadım seramik ile uğraştığım için ama Sefa abide gördüm aldım direkt. İyidir muhtemelen Cartainer ürünlerini seviyorum

enesbkds

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese Selamlar
Forum'un Konusu dışında bir deneyimden size bahsetmek istedim
Bir süredir Spotify kullanıyordum ama meraktan ve bir içerik üreticisinin videosuna denk geldim ve Apple Music’e geçtim

Artıları:
  • Çoğu kişi listelerini haklı olarak listeleri aktarmaya üşeniyor ama ayarlar kısmından kullandığınız uygulamayı seçip istediğiniz listeleri tek tıkla kayıpsız bir şekilde aktarım yapabiliyorsunuz. Kontrol ettiğimde listede hiçbir eksik çıkmadı
  • Dolby Atmos özelliği sadece kulaklıklarda geçerli uzamsal ses özelliği
  • Ses kalitesi olarak zaten çoğu yerde en iyi seçenek olarak gösteriliyor. Kayıpsız Ses özelliği müziği sıkıştırmadan orjinal hali ile dinlemeye olanak sağlıyor.
  • Ekolayzır olarak da çok geniş her türe göre geniş bir hazır ayarı mevcut
  • En güzelinden birtanesi de Automix özelliği sanırım pioneer ın bi teypinde vardı bu özellik bir müziği dinlediniz diğer müziğe geçerken pat diye değil de çalınan müzik ile çalınacak müziği hoş bir şekilde birbiriyle mixleyerek soft bir geçiş sağlıyor yani sırf bu özellik için bile geçilebilir.
  • Spotify dan Apple Music e geçmemi sağlayan izlediğim videoda spotify ın hazır listelerinin hepsinde aynı kişilerin olduğu ve bu kişilerden para aldığı idda edilen bi konu vardı ki haksız da gözükmüyor gibi
  • Fiyat olarak da spotifyda aylık 99₺ Aplle music ilk 3 ay 59 ₺

Eksiler
belki kütüphane genişliği olabilir ama bu konuda daha olumsuzluk yaşamadım
birde gördüğüm kadarıyla youtube music den aktarım maalesef ki olmuyor
izlediğim içeriğinde linki Onur Naci Öztürkler on Instagram: "1 AY BOYUNCA SPOTIFY YERİNE APPLE MUSIC KULLANDIM! (reklam falan değil deneyim videosu hocam) Spotify’ın listelerinden tam bunalmaya başlamışken Apple Music deneme için kampanya falan yaptı, hakikaten aldım denedim. Apple bu sefer şaşırttı. Sürekli dönüp bişeyini eleştirdiğim firmaya bu sefer bi eleştirim yok. Kullanmayalı uzun zaman olmuştu baya geliştirmişler helal olsun. %100 öneririm, ben beğendim agacım sardı valla."
Belki birininde işine yarar diye yazmak istedim okuyan herkese teşekkür ederim keyifli forumlar

SheriffRick

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kars
Kazanan simdiden slopes

İGL gercekten vasat.
Tahmin etmiştim… Forumun arama kısmında birkaç kez arattım ama hakkında girdi görememiştim hiç, hızlı soru-cevap kısmında bir sordum oradan da yanıt gelmedi benimki bile bile lades oldu sefa hocam.. Şöyle 1/1 sulandırıp yıkama esnasında jant temizleyici olarak kullanmayı düşünüyorum slopesin kullanım talimatı da tam bu şekilde 1/1 sulandırmalı.Neyse hiç yoktan ürün hakkında bilgi paylaşmış olurum ✋️

Edit:Şimdi tekrar baktım siz 11 ekimde deneyip paylaşmışsınız yorumunuzu, keşke son bir kez daha arama yapıp sipariş geçseymişim..