Sohbet- Muhabbet Faslı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Elinde kullanmadığı sıfır veya ikinci el Yıkama kovası ve Foam lancer 1/4 Quick Connect olan varsa almayı düşünüyorum bana ulaşabilirsiniz

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar detail forum ailesi.
K2 ürünlerinden bir kaç ürün deneyimleme fırsatımız oldu.
K2 Anti insact
K2 nuta cam temizleyici
K2 nuta cam suyu için konsantre ürün
K2 Alaska buz çözücü
K2 roton
K2 alluchrom
Bu ürünleri severek kullandım. Bu ürünleri tavsiye eden ve temin etmemizi sağlayan Sefa bey e tekrar teşekkür ederim.

crimeboos

Çaylak Detaycı
Üye
İl
bursa

bu markayı daha önce hiç deneyimlemedim. gyeon carpro kochchemie swissvax zymöl nanolex kullanıyorum genelde. bu ürünleri tavsiye eder misiniz?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

bu markayı daha önce hiç deneyimlemedim. gyeon carpro kochchemie swissvax zymöl nanolex kullanıyorum genelde. bu ürünleri tavsiye eder misiniz?
Bende Dünya Capinda Tüm Markalarin ürünleri vardir,Hepsinin yeri ayridir.

Denemedigim Nadir birkac ürün kaldi Yurtdisindan pey der pey aliyorum.

Bu ürünlerin hepsinin testleri mevcut forumda.

K2 Ürünlerinden beklentinizi yüksek tutabilirsiniz.

Roton Jel Kivaminda Markanin Vakko Ürünü basliklar o yogun jeli atamiyor biraz sulandirmaniz gerekebilir.

Neorim de Markanin 2 in 1 ürünü Jant ve Lastikte ideal bir ürün cok satildi cok kullanildi 100 üzerinden 90 lik bir ürün diyebilirim.

Tapis güzel asiri kirli koltuklar icin etkisi az olabilir ama rutin ve normal temizlik icin kullanabilirsiniz.

Klinet + Mixer Şişe Fiyat Performans.

crimeboos

Çaylak Detaycı
Üye
İl
bursa
Bende Dünya Capinda Tüm Markalarin ürünleri vardir,Hepsinin yeri ayridir.

Denemedigim Nadir birkac ürün kaldi Yurtdisindan pey der pey aliyorum.

Bu ürünlerin hepsinin testleri mevcut forumda.

K2 Ürünlerinden beklentinizi yüksek tutabilirsiniz.

Roton Jel Kivaminda Markanin Vakko Ürünü basliklar o yogun jeli atamiyor biraz sulandirmaniz gerekebilir.

Neorim de Markanin 2 in 1 ürünü Jant ve Lastikte ideal bir ürün cok satildi cok kullanildi 100 üzerinden 90 lik bir ürün diyebilirim.

Tapis güzel asiri kirli koltuklar icin etkisi az olabilir ama rutin ve normal temizlik icin kullanabilirsiniz.

Klinet + Mixer Şişe Fiyat Performans.
teşekkürler. ironx kullanıyorum ama kokusu acayip kötü. 1 kere kusuyordum az daha. roton da böyle midir? bir de daha önce valetpro demirtozunu yüzeyde 10 dk bekletince lekeler yaptı. 5 aydır lekeler hafif duruyor pasta lazım sanırım. bunda da böyle bir şey yaşar mıyım

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
teşekkürler. ironx kullanıyorum ama kokusu acayip kötü. 1 kere kusuyordum az daha. roton da böyle midir? bir de daha önce valetpro demirtozunu yüzeyde 10 dk bekletince lekeler yaptı. 5 aydır lekeler hafif duruyor pasta lazım sanırım. bunda da böyle bir şey yaşar mıyım
Roton un da kokusu agirdir cok da masum degildir İronx gibidir :) Tabi Koku Konusunda Nigrin,Autofinesse en agir kokulu olanlardir.

Valet.Pro Dragonda guzel urundu ama Fiyatlari dengesiz birsekilde artmiş.

Janttaki leke icin metal polish veya Cleaner wax tarzi bir ürün bu lekeleri temizleyebilir ama eger leke islediyse ufaktan bir polisaj gerekebilir.

crimeboos

Çaylak Detaycı
Üye
İl
bursa
Roton un da kokusu agirdir cok da masum degildir İronx gibidir :) Tabi Koku Konusunda Nigrin,Autofinesse en agir kokulu olanlardir.

Valet.Pro Dragonda guzel urundu ama Fiyatlari dengesiz birsekilde artmiş.

Janttaki leke icin metal polish veya Cleaner wax tarzi bir ürün bu lekeleri temizleyebilir ama eger leke islediyse ufaktan bir polisaj gerekebilir.
boyada oldu maalesef. araç da sıfırdı. swissvax cleaner fluid regular denedim ama geçmedi. elimde medium da var onu denicem son çağre :( 7 8 yerde leke bıraktı kalıntı gibi.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
boyada oldu maalesef. araç da sıfırdı. swissvax cleaner fluid regular denedim ama geçmedi. elimde medium da var onu denicem son çağre :( 7 8 yerde leke bıraktı kalıntı gibi.
Jantlarini boyali,pianoblack veya mat ise dikkat edin solma vs yapiyor geri dönüsü biraz sikintili.

crimeboos

Çaylak Detaycı
Üye
İl
bursa
O zaman hic vakit kaybetmeden hafif asindirici bir ürün kullanip temizleyiniz.
Cleaner wax veya polish tarzi urunler is gorur.
valla 4 ay geçti üstünden. çok da umursamadım başta çok belli olmuyordu yıkama yapa yapa azaldı. ama biraz içeriye işlemiş herhalde. elimle çok hafif aşındırmaya çalıştım pek geçmedi. umursamıyorum da kalsın 4 5 yerde var belli olan. havalar iyileşince cleaner fluid medium yapıcam

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Size yaramaz hocam bunlar.

Pahalı malzeme değil bunlar, mesaj aralarında ürünlerinizi sayarken k2 falan yazamazsınız mazallah :)
Sizin swissvaxlar gibi podyum güzelliği yapamaz pek bunlar :)