Sohbet- Muhabbet Faslı

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #4,781
Bugün biraz hayal kırıklığı oldu. Ön yıkama yapacakken Polham pompa bozuldu, hava kaçırıyordu. Biraz uğraştım düzelmeyince saldım. Yanımda yedek pompa da getirmediğimden Arabayı aldığımdan beri hatırladığım kadarıyla ilk defa benzinlik köpüğü vurmak zorunda kaldım. Sonrasında vfloc ile kova yıkaması yapıp yıkamayı sonlandırdım. Yazlıklara da yıkama sonrasında geçtim o yüzden yıkama sırasında tekerlere özenmedim; yarın balkonda ayrıca ilgileneceğim onlarla. En sonunda da K2 akra ile çok hızlı bir motor temizliği yaptım.

Bende polhamı her kullanışımda acaba ne zaman sıkıntı açacak diye içimden geçirerek, kurbanlık koyun gibi bekliyorum :)

Basit bir kaç modifiye ile sorunu çözenler vardı, çöpe atmadan önce denenebilir.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende polhamı her kullanışımda acaba ne zaman sıkıntı açacak diye içimden geçirerek, kurbanlık koyun gibi bekliyorum :)

Basit bir kaç modifiye ile sorunu çözenler vardı, çöpe atmadan önce denenebilir.
Polham başlığı yedek tutulabilir. Birbirine uyuyor genelde başlıklar.

Batarya hayli hayli yetiyor da yedek şarjlı başlık olarak kullanılabilir. Tek başlık şarjıyla 3 4 sefer rahat kullanılıyor da bitene kadar denemedim hiç

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Haziranda almıştım ben nerdeyse 1 sene olacak; ara ara sinyal verir gibiydi ama son 2-3 aydır takır takır çalışıyordu; hatta geçen hafta 2 arkadaşımın arabasını arka arkaya canavar gibi yıkamıştı. Öyle olunca yedek pompa da almadım bugün sinirden tekmeleyesim falan geldi :) çöpe atmasam da uğraşasım yok şuanlık :)