Sohbet- Muhabbet Faslı

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #421
Sanal baharat f/p olarak fena değildir aslında. Ara sıra alırım ben de. Bu aralar kavurma dereceleri bir tık arttı.

Coffeedepartment’dan almadım daha önce hiç. İki çekirdeklerini gördüm. Listeye aldım bilahare bakarım teşekkür ederim.

Değirmen bende birkaç tane var. Birisi hario, biri Almanya’dan geldi. Bir de sanırım Amerika’dan gelmişti. Bir tane de Sözen var. Sözen çabuk ısınmasa çok çok iyi. Homojen öğütmedik gayet iyi. De merak ettim hangi motorla kullanıyorsunuz. Benim de var öyle bir projem. Torku yüksek ama yavaş dönecek bir motor lazım.
Şarjlı matkap motoru takılı şu anda. Devir yüksek geliyor. Cam kaldırma motoru aldım Bir türlü elime alamadım değiştirmeye. 60rpm almıştım 110rpm kullananda var. . Kullananlar memnun Burda inceleyin isterseniz. Destek lazım olursa elimden geldiğince seve seve.

Kahveye buyrun efendim. Etiyopya sidamo.

IMG_20190325_205327.jpg

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Oh oh afiyet olsun. İnceleyeyim linki bir de haberleşelim tekrar :).

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Şarjlı matkap motoru takılı şu anda. Devir yüksek geliyor. Cam kaldırma motoru aldım Bir türlü elime alamadım değiştirmeye. 60rpm almıştım 110rpm kullananda var. . Kullananlar memnun Burda inceleyin isterseniz. Destek lazım olursa elimden geldiğince seve seve.

Kahveye buyrun efendim. Etiyopya sidamo.

Ekli dosyayı görüntüle 8226
Canım çekti sabah sabah. Afiyet olsun :alkis:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Üstad valla özlettin kendini :arkadass:. Kolaylıklar diliyorum iş güç önemli tabi. Yüksek lisans tezimi verirken benim de hayatımı sorguladığım bir dönemim olmuştu. Sabah dokuzlara kadar ayakta kalınıyorsa Taft kahve o konuda iddialı. Gerçi gövdeli bir kahve değil ama kafein :taraa::taraa:.
Yüksek Lisans'ımı 1 senede hem de tezide aradan çıkararak tamamlamıştım. Sevdiğim ve merak ettiğim dersleri/konuları iyi anlatan ve enerjisi de iyi olan öğretim görevlilerinden almak sanırım büyük şans olsa gerek. Tez için veya ne bileyim vizeler, finaller için sabahladığımı hatırlamıyorum :) Çok keyifli geçmişti. Koşarak üniversiteye gittiğim dönemdi. :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Yüksek Lisans'ımı 1 senede hem de tezide aradan çıkararak tamamlamıştım. Sevdiğim ve merak ettiğim dersleri/konuları iyi anlatan ve enerjisi de iyi olan öğretim görevlilerinden almak sanırım büyük şans olsa gerek. Tez için veya ne bileyim vizeler, finaller için sabahladığımı hatırlamıyorum :) Çok keyifli geçmişti. Koşarak üniversiteye gittiğim dönemdi. :)
Kesinlikle tez danışmanı çok önemli. Beni sahile bile notebook götürmek zorunda bırakmıştı. Bir de benimki gibi teorik alanlarda yapanlar bilir o başlı başına sıkıntı. Çünkü bizde üzerine ekleyerek kümülatif gelişen bir sistem ne yazık ki yok. Her ülke sistemini, mevcut dinamikler içerisinde ayrı incelemek lazım. Karşılaştırmalı hukuk bölümünü yazmak zulümdür o sebeple. Neyse geçti gitti :).

@Ozgur_gs_91 bir ömür mutlu olmanızı dilerim. :nazar:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eveeet. @can26 arabayı sattığına göre carnauba partisi başlasın @Atocan @onurçiko @Pro . Hemen bir buluşma ayarlayalım. Carnaubalar su gibi aksın. Herkese benden Zymöl. Şakir’e yok :komik:

Ötv indiriminden faydalanıp beyaz eşya almak için arabayı sattı @can26 :kop:
Tam buluşma yapma dönemi hemen yapalım ki can otobüsle gelsin ben parmak parmak carnauba sürerken o bakakalsın :taraa:
Yaşaşın kötülük yaşaşın buzdolabı :diill:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-