Öne çıkan konu
Sanal baharat f/p olarak fena değildir aslında. Ara sıra alırım ben de. Bu aralar kavurma dereceleri bir tık arttı.
Coffeedepartment’dan almadım daha önce hiç. İki çekirdeklerini gördüm. Listeye aldım bilahare bakarım teşekkür ederim.
Değirmen bende birkaç tane var. Birisi hario, biri Almanya’dan geldi. Bir de sanırım Amerika’dan gelmişti. Bir tane de Sözen var. Sözen çabuk ısınmasa çok çok iyi. Homojen öğütmedik gayet iyi. De merak ettim hangi motorla kullanıyorsunuz. Benim de var öyle bir projem. Torku yüksek ama yavaş dönecek bir motor lazım.
Coffeedepartment’dan almadım daha önce hiç. İki çekirdeklerini gördüm. Listeye aldım bilahare bakarım teşekkür ederim.
Değirmen bende birkaç tane var. Birisi hario, biri Almanya’dan geldi. Bir de sanırım Amerika’dan gelmişti. Bir tane de Sözen var. Sözen çabuk ısınmasa çok çok iyi. Homojen öğütmedik gayet iyi. De merak ettim hangi motorla kullanıyorsunuz. Benim de var öyle bir projem. Torku yüksek ama yavaş dönecek bir motor lazım.
Kahveye buyrun efendim. Etiyopya sidamo.

mutluluğunuz daim olsun 

. Kolaylıklar diliyorum iş güç önemli tabi. Yüksek lisans tezimi verirken benim de hayatımı sorguladığım bir dönemim olmuştu. Sabah dokuzlara kadar ayakta kalınıyorsa Taft kahve o konuda iddialı. Gerçi gövdeli bir kahve değil ama kafein