Sohbet- Muhabbet Faslı

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Vay arkadaş adamlar pusu atmış :digidik:
Çokta gerilmeyeyim valla buzdolabı,çamaşır makinası ne bulursam wax atarım :dangeer::kop:
Kardeşim şeyi çok merak ediyorum; şimdi buzdolabında Supegloss + mu Meguiars Hybrid Ceramic Wax mı daha güzel duruyor. Bir de eğer bulaşık makinasında BSD demeyebilirsen çok sevinirim. :arkadass::kop::kop:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@Paian ,@Atocan sizi kın kın kınamaktan başka bir şey gelmiyor elimden :of:
Abi yarın kısmet olursa alım işini vekaletle yapacağım

@onurçiko abi aramızda dost görünen düşman çok :taraa: baksana adamlar capoeira falan yapacaklar :utandim:
Ev detailingler falan laflar :rulet:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Adamı tek mi buldunuz arkadaş, gavura vurur gibi vurup duruyorsunuz. Kardeşimin arkasında ben varım evelallah.
Abi boynum kıldan ince sana ama hani atalar der bi laf var “ büyük lokma ye büyük söz konuşma “ diye sen olsan naparsın bana dedi ki beyaz kırmızı olmaz nardo gri olsun dedi ahamda beyaz renge kaldı sende gül kahkaha atarak boş geçme lütfen :kop::kop:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Abi boynum kıldan ince sana ama hani atalar der bi laf var “ büyük lokma ye büyük söz konuşma “ diye sen olsan naparsın bana dedi ki beyaz kırmızı olmaz nardo gri olsun dedi ahamda beyaz renge kaldı sende gül kahkaha atarak boş geçme lütfen :kop::kop:

Öyle beyaz değil @onurçiko abimin arabasının beyazı gibi :taraa: yanar yanar beyazda yanar öyle fümeyle, kahve tonlarıyla şov yapıyonuz çakma carnauba pnslerle falan asıl iş parlamayanı parlatmak değil mi abi :komik: güneşide az çekiyor hem şimdi burdan antalya falan yaparsak senin araban pek sıcak olur

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öyle beyaz değil @onurçiko abimin arabasının beyazı gibi :taraa: yanar yanar beyazda yanar öyle fümeyle, kahve tonlarıyla şov yapıyonuz çakma carnauba pnslerle falan asıl iş parlamayanı parlatmak değil mi abi :komik: güneşide az çekiyor hem şimdi burdan antalya falan yaparsak senin araban pek sıcak olur
Kendini avutmak bu olsa gerek :komik:
Nice arabalar var folyo gibi mat olmuş artık bizim arabalar her daim parlak bakmasını bilene :sarki: pns falan farketmez yani :p
Hem klima diye bi icat çıktı kulağını kıvırdın mı araba buz ohh miss :komik:
Neyse tmm tmm sustum yeter bu kadar al hadi bian önce gezelim

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Yok bana demişti aslında ben beyazda seviyorum diye, özellikle senin arabanın beyazı.
Bir alacağım arabaya beyaz çok yakışıyor, aklım gitmiyor değil demişti.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Yok bana demişti aslında ben beyazda seviyorum diye, özellikle senin arabanın beyazı.
Bir alacağım arabaya beyaz çok yakışıyor, aklım gitmiyor değil demişti.

Abi be sen olmasan beni anlayan yok valla adminim nickini değiştirsin zahmet vermezsek onurçikoking olsun :cicek:
Düşmanlara karşı omuz omuza:digidik::kop:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Beyazı herkes parlatamaz kardeşim, zaten parlatamayan da almasin dimi. ;) :sarki: