Öne çıkan konu
#1,001
Merhaba. Yeni bir başlık mı açsam dedim ama aklımdaki konu sohbete uygundu. O yüzden buradan devam ettim. Şöyle ki benim aklımda bir fikir var. Benim yapacağımdan değil ama yapılabilir mi konusunu da merak ettim.
Belki de yapacak biri de çıkar... Özellikle en temelden bu işlere başlayıp, belli noktalara geldiğini gördüğüm ve böyle işlerin zorlukları ile ilgili @s-Works un mesajlarını hatırladığımdan kendisinin de fikirleri kıymetli.
Fikir ile ilgili olarak; Sadece bu konseptte olursa yeterli talebi görmeyebilir. Çünkü bu işi bahsedeceğim şekilde yapmak isteyecek kısıtlı detay sever vardır. Kısacası sadece bu sistem ticari olarak çok mantıklı olmayabilir. Bu yüzden bahsedeceğim sistemi mevcut detay stüdyoları yine mevcut hizmetlerinin yanında verebilirler.
Sadete geliyorum
Benim gibi yeri ve zamanı kısıtlı olan detay severler için, bu işletmeler; yeri, tüm ekipmanı ve istenilen malzemeleri bir nevi kiralasa... Müşterisi isterse kendi detayını, işletmeye ait olan yerde, işletmenin ekipmanları ile, geniş bir malzeme portföyünün içinden seçerek yapsa nasıl olur acaba? Buyle bir konsept mümkün olabilir mi? Ücretlendirme hangi malzemelerden ne kadar kullandığı ve yeri ne kadar süre işgal ettiği üzerinden yapılabilir. Hem her malzeme ve ekipmanı deneyebilmenin yolu açılır hem de rahat rahat hobimizi yaparız. Üşenmeyip sonuna kadar okuyanların yorumlarını bekliyorum.
Fikir ile ilgili olarak; Sadece bu konseptte olursa yeterli talebi görmeyebilir. Çünkü bu işi bahsedeceğim şekilde yapmak isteyecek kısıtlı detay sever vardır. Kısacası sadece bu sistem ticari olarak çok mantıklı olmayabilir. Bu yüzden bahsedeceğim sistemi mevcut detay stüdyoları yine mevcut hizmetlerinin yanında verebilirler.
Sadete geliyorum