Sohbet- Muhabbet Faslı

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Öne çıkan konu #1,241
Bişey söyleyeyim de hadi canım oradan diyeceksiniz ama ben bezleri padleri yıkamıyorum işim bitirince getirip banyoya kovayla birlikte koyuyorum eşim bezleri yıkar asar kurutur katlayıp dolabıma koyar ben sadece kullanacağım zaman alıp fırçalar silkelerim takımı taklavatı toplar yıkamaya çıkarım yeminle sağolsun bu konuda bilir ( ona ne kadar aşıksam) arabama da o kadar aşık olduğumu :halay::)
Hatta şuan bezlerim salonun peteğinde kurumuş vaziyette
Hocam büyük adamsın :)

Görüyorum ve arttiriyorum :)

Hayat musterektir, utu de yaparim, camasir da yikarim, cocuk da bakarim, yemek de yaparim :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi sen boş zamanlarında hangi bölgenin krallığını yapıyorsun ? :)

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam büyük adamsın :)

Abi sen boş zamanlarında hangi bölgenin krallığını yapıyorsun ? :)
Estağfurullah yok kardeşim karşılıklı oluyor o iş ben pek evcimen değilimdir öyle yardım falan pek etmem üşengecim o tarz işlerde bildiği için pek ses etmez sağolsun :)
Rabbim dirliğimizi düzenimizi bozmasın hepimize ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin inş bunlar işin esprileri :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Estağfurullah yok kardeşim karşılıklı oluyor o iş ben pek evcimen değilimdir öyle yardım falan pek etmem üşengecim o tarz işlerde bildiği için pek ses etmez sağolsun :)
Rabbim dirliğimizi düzenimizi bozmasın hepimize ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin inş bunlar işin esprileri :)
Amiiin hocam cümlemizin :) aynen dediğin gibi bende geyik olsun keyifli bir muhabbet dönsün istedim :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@Atocan benim yazacaklarımın aynısını yazmışsın bende öyle yapıyorum, hanım yıkar asar, hangi eldivenler elde yıkanır hangileri makinaya atılır onlarıda öğrendi. Arada bir iki eldiven makinaya atınca evde bir kıyamet kopunca öğrenmek zorunda kaldı:)
@Shirb13 yeni bir challenge başlattın forumda bak, hadi bakalım kazakları görelim:kop:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Atocan benim yazacaklarımın aynısını yazmışsın bende öyle yapıyorum, hanım yıkar asar, hangi eldivenler elde yıkanır hangileri makinaya atılır onlarıda öğrendi. Arada bir iki eldiven makinaya atınca evde bir kıyamet kopunca öğrenmek zorunda kaldı:)
@Shirb13 yeni bir challenge başlattın forumda bak, hadi bakalım kazakları görelim:kop:
Bizim hanım kendini aştı abi lazım olan ürünü alıyor önüne hangisi gelirse 1/10 sulandırıyor ara sor diyom sorsam kızacan niye sorayım alıp kullanıyom diyo s3 carpet citrus valla hepsine ortakçı oldu :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bizim hanım kendini aştı abi lazım olan ürünü alıyor önüne hangisi gelirse 1/10 sulandırıyor ara sor diyom sorsam kızacan niye sorayım alıp kullanıyom diyo s3 carpet citrus valla hepsine ortakçı oldu :D

Evet abiler benim hanıma araba yıkatmışlığım var, konu kapanabilir :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Evet abiler benim hanıma araba yıkatmışlığım var, konu kapanabilir :)
1-0

Abi konuyu kapatmak istediğine emin misin :heyecan:

orbitali öğrettim rotarye cesaret edemiyor henüz @Detailergirl <3
Sonuç 1-1 ama deplasman golü olduğu için avantajlı konumda Kutas :)

Arkadaşlar konu kilit , Kutas vurdu top 90'da . :komik:
Ve hakem son düdüğü çalıyor :p

Hocam bize artık ortalığı süpürmek kalır :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.