Sohbet- Muhabbet Faslı

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Piyasa konusunuu hiç açma hiç .. :yazik:
Valla millet cayır cayır ayağını diriyor inmiyor ben bu zamana kadar aracımın başına gelen kimseyi zora sokmadan herkesin gönlünü ederek yolladım satış yaptım ama şu saatten sonra bende nabza göre ayağımı direyecem ahmet başka türlü olmaz garip milletiz garip

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
İki haftadır yıkama yapasım var ama Ankara’da hava bi iyi bi kötü. Umarım havalar iyi olduğunda evden çıkma yasağı gelecek durumda olmayız.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
İki haftadır yıkama yapasım var ama Ankara’da hava bi iyi bi kötü. Umarım havalar iyi olduğunda evden çıkma yasağı gelecek durumda olmayız.
Bende aynı durumu yaşıyorum :( Neredeyse 10 gündür forumu takip edip hevesleniyorum ama Kayseri'de hava hep kapalıydı ve daha kötüsü önümüzdeki 1 hafta daha yağış bekleniyor.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Evde nasıl vakitler geçiyor ? Bizlere de fikir olur belki.
Araba kirlenmiyor,detaya bahane bulunmuyor
Kitap,dizi, film bi yere kadar :rulet:

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arabaya ses yalıtımı yapin
Yalıtım yapmak güzel fikir ama ben esas rüzgar sesine kıl oluyorum çok steteskop kullandığımdan herhalde kulağım üfürüm seslerine hassas megane 2 yi de alınca hemen kapı fitillerini değiştirdim ama birçok araba fitilden değil de camların ınce olmasından veya a sütunu yalıtımının kötü olmasından ses alıyor

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Yalıtım yapmak güzel fikir ama ben esas rüzgar sesine kıl oluyorum çok steteskop kullandığımdan herhalde kulağım üfürüm seslerine hassas megane 2 yi de alınca hemen kapı fitillerini değiştirdim ama birçok araba fitilden değil de camların ınce olmasından veya a sütunu yalıtımının kötü olmasından ses alıyor
aynaların yapısı da etkiler hocam, megane 2 ayna yapısı da buna müsait.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Evde nasıl vakitler geçiyor ? Bizlere de fikir olur belki.
Araba kirlenmiyor,detaya bahane bulunmuyor
Kitap,dizi, film bi yere kadar :rulet:
Ben bu aralar maket yapım işine merak sardım, henüz okuma-öğrenme aşamasındayım ama yakın zamanda ilk kitimi yapacağım sanırım. Biraz detailing işine benziyor ilk gözlemlerime göre, hasta işi

Son düzenleme:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Gelir gelir de hallederiz biz onunla gider develide bi cıvıklı yeriz üstüne birde tahinli oh miss :)
Üstünden baya geçmiş ama
Develi ve cıvıklıyı aynı cümle içinde kullanmışsınız ve beni etiketlememişsiniz yazıldı hemen kenara söyleyim:banned:

Cıvıklılar ve detay partisi benden
@Atocan dodo pinki @Pro şu alt rafta ki zymölu sizden özür olarak kabul ederim
Hele gelipte ses etmezseniz:bittinn:

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Üstünden baya geçmiş ama
Develi ve cıvıklıyı aynı cümle içinde kullanmışsınız ve beni etiketlememişsiniz yazıldı hemen kenara söyleyim:banned:

Cıvıklılar ve detay partisi benden
@Atocan dodo pinki @Pro şu alt rafta ki zymölu sizden özür olarak kabul ederim
Hele gelipte ses etmezseniz:bittinn:
Yok orada şakalaştık ayıpsın gelirken ararım tabii ki nevşehir hacı bektaş a gelme işim var arkadaşın köyüne oradanda kayseri de çocuğunu görmeye geleceğiz havalar ısınsın diye bekliyorum o iki haftaya bir geliyor uğrayacam gelmeden ararım program yaparız ayıpsın admini ve seni görmeden gitmem zaten :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@can26

@Atocan Benim de haberim olsun Kayseri için. İşim var zaten. Hem de orada bir F10 varmış tekeri de yamukmuş. Öyle diyorlar :fisilti:. @Pro