Zaten olursa aklımda o var ama temiz yok satılık çok az en azından düz gli bakayım diyorum deli paralar söyleniyor ama napalım piyasa bozuk zaten olursa haber ederim bilgi isterim pek ilgim olmayan bi araç
Valla millet cayır cayır ayağını diriyor inmiyor ben bu zamana kadar aracımın başına gelen kimseyi zora sokmadan herkesin gönlünü ederek yolladım satış yaptım ama şu saatten sonra bende nabza göre ayağımı direyecem ahmet başka türlü olmaz garip milletiz garip
Bende aynı durumu yaşıyorum Neredeyse 10 gündür forumu takip edip hevesleniyorum ama Kayseri'de hava hep kapalıydı ve daha kötüsü önümüzdeki 1 hafta daha yağış bekleniyor.
Yalıtım yapmak güzel fikir ama ben esas rüzgar sesine kıl oluyorum çok steteskop kullandığımdan herhalde kulağım üfürüm seslerine hassas megane 2 yi de alınca hemen kapı fitillerini değiştirdim ama birçok araba fitilden değil de camların ınce olmasından veya a sütunu yalıtımının kötü olmasından ses alıyor
Yalıtım yapmak güzel fikir ama ben esas rüzgar sesine kıl oluyorum çok steteskop kullandığımdan herhalde kulağım üfürüm seslerine hassas megane 2 yi de alınca hemen kapı fitillerini değiştirdim ama birçok araba fitilden değil de camların ınce olmasından veya a sütunu yalıtımının kötü olmasından ses alıyor
Ben bu aralar maket yapım işine merak sardım, henüz okuma-öğrenme aşamasındayım ama yakın zamanda ilk kitimi yapacağım sanırım. Biraz detailing işine benziyor ilk gözlemlerime göre, hasta işi
Öncelikle tavsiye için çok teşekkürler. Ben Tamiya, Revell, Hasegawa gibi markaların kutudan parçaları çıkan modelleri ile ilgileniyorum daha ziyade. Özellikle askeri hava araçları doğrudan radarımda şuan
Yok orada şakalaştık ayıpsın gelirken ararım tabii ki nevşehir hacı bektaş a gelme işim var arkadaşın köyüne oradanda kayseri de çocuğunu görmeye geleceğiz havalar ısınsın diye bekliyorum o iki haftaya bir geliyor uğrayacam gelmeden ararım program yaparız ayıpsın admini ve seni görmeden gitmem zaten