Sohbet- Muhabbet Faslı

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #1,381
[

Belirli gün ve saate celse açıldı. Açık duruşmaya başlandı.

Müşteki @Atocan ve vekili @Paian ile sanık @can26 ’nın hazır bulundukları görüldü.

5271 sayılı CMK’nın 191. Maddesi gereğince iddianame ve kabulüne dair karar okundu.

Sanığa duruşma gün ve saatini bildirir davetiyenin usulüne uygun olarak tebliğ edildiği görüldü.

Sanıktan soruldu: Artık güç bende. Kralını tanımam. Hatta @Pro gelse acımam onu da banlarım dedi.

Müşteki vekilinden soruldu: Şikayet dilekçemizi aynen tekrar ederiz. Sanık, kendisine tevdii edilen “Mod” luk görevini kendi şahsi şahsi çıkarları için kullanmış, üyeleri tehdit etmiş ve dahi müvekkilime mobing uygulamıştır. Müvekkilim içinde bulunduğumuz şu zor dönemde evde ufacık çocuğunu ve biricik eşini bırakarak, forumumuzun üyelerini bilgilendirmek için mümkün en yüksek özveriyle elinden gelen paylaşımı yapmış; ve fakat ne üzücüdür ki karşılığını bu şekilde almıştır. Sanığın eylemi ile 5237 sayılı TCK’nın 257. Maddesi inde düzenlenen “görevi kötüye kullanma suçu” sübut bulmuş olup sanığın cezalandırılmasını talep ederiz dedi.

Sanıktan esas hakkındaki son sözü soruldu: Valla işinize gelirse... Detailforum’un sefiri artık benim dedi.

G.D:
1) Sanığın eylemine uyan forum kuralları uyarınca; modluktan alınmasına,

2) Sanığın yaşı ve geçtiğimiz süreçteki yaşadıkları göz önüne alınarak; cezanın takdiren “@Atocan ve @Paian’a yemek ısmarlama” ya çevrilmesine ve modluk unvanının “Junior Mod” olarak değiştirilmesine,

3) Bir daha büyüklerine sataşırsa ağzına biber sürülmesine,

Temyiz yolu kapalı olmak üzere karar verilmiştir.
İşte bu ya adaletin kestiği parmak acımaz helal olsun yaşasın yüce Türk adaleti :kop:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Yıl olmuş 2020, halen 2018 dosyası mı var :( Adliyeler çalışmıyor diye söylüyorlardı ?
2018 esaslar iyi bile çünkü 460 gün veriyor şu an açılan dosyalara :D. Bu arada duruşmalar yapılmıyor, kalemler nöbetleşe çalışıyor ama bu 10 dosya benim önceden aldığım bilirkişi dosyaları. 1 ay içinde hazırlamam lazım :rulet:.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
2018 esaslar iyi bile çünkü 460 gün veriyor şu an açılan dosyalara :D. Bu arada duruşmalar yapılmıyor, kalemler nöbetleşe çalışıyor ama bu 10 dosya benim önceden aldığım bilirkişi dosyaları. 1 ay içinde hazırlamam lazım :rulet:.
460 gün mü, yok artık daha neler.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Henüz geçmedim, fena halde dürtülüyorum, dürtükleniyorum, bir durun dürtmeyin ya :D
İzninizle dürteceğim efenim. Dürtüyorum, dürtüyorum, düüüürttüm. :DBen duramadım yapıştırdım Spray Ceramic olandan. Koch Chemie NMS kullanıyorum kışın falan aslında ama bu nasıl ki ?

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Merhaba forumdaşlar, içimi dökmeye geldim:yazik:
saçlarım çok uzadığı için benim berberi bi arıyım dedim, eve gelip gelemeyeceğini soracaktım ve aradım. Bi baktım öksürüp burnunu çekiyo, doğal olarak tedirgin oldum. Hiç bir teklifte bulunmadan hal hatır sorarak kapattım telefonu.
evde bi tıraş makinem vardı, numaralı falan kesim de yapıyor. ya dedim ne olcak, en kötü ne olabilir ki:of: demez olaydım. Orayı azcık alıyım, burayı kısaltıyım derken bir faciaya dönüştüm. Nasıl olduysa gyeon şişeleri gibi oldum, homojen bir sonuç alamadım:tesellii: Şuan bu kafayı ancak 1 numara kurtarır, o da kesin değil:aglaa:
demem o ki sakın ha böyle çılgınlıklar yapmayın:noo: bırakın uzasın ya, memoli gibi arkaya yatırırsınız. Daha da uzarsa kürşat gibi omuzlara indirirsiniz:)
Gönül isterdi ki kamu spotu gibi şuraya bi kaç vesikalık atıyım ve insanları buna karşı bilinçlendiriyim ama caps olurum diye çekiniyorum:D
Desteğe ve morale ihtiyacım var sevgili forumdaşlar...

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
saçlarım çok uzadığı için benim berberi bi arıyım dedim, eve gelip gelemeyeceğini soracaktım ve aradım. Bi baktım öksürüp burnunu çekiyo, doğal olarak tedirgin oldum. Hiç bir teklifte bulunmadan hal hatır sorarak kapattım telefonu.
evde bi tıraş makinem vardı, numaralı falan kesim de yapıyor. ya dedim ne olcak, en kötü ne olabilir ki:of: demez olaydım. Orayı azcık alıyım, burayı kısaltıyım derken bir faciaya dönüştüm. Nasıl olduysa gyeon şişeleri gibi oldum, homojen bir sonuç alamadım:tesellii: Şuan bu kafayı ancak 1 numara kurtarır, o da kesin değil:aglaa:
demem o ki sakın ha böyle çılgınlıklar yapmayın:noo: bırakın uzasın ya, memoli gibi arkaya yatırırsınız. Daha da uzarsa kürşat gibi omuzlara indirirsiniz:)
Gönül isterdi ki kamu spotu gibi şuraya bi kaç vesikalık atıyım ve insanları buna karşı bilinçlendiriyim ama caps olurum diye çekiniyorum:D
Size şöyle destek olayım hocam. Tek derdimiz saç olsun şu zamanda. Benim de çok uzamıştı aldım makası kestim gelişi güzel. Allah can sağlığı versin sıkmayın canınızı.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yapma kesin caps olursun ve hiç tahmin bile edemeyeceğin bir hızda kıtalar arası bir hızda paylaşım rekoru kırılır :D :D

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Size şöyle destek olayım hocam. Tek derdimiz saç olsun şu zamanda. Benim de çok uzamıştı aldım makası kestim gelişi güzel. Allah can sağlığı versin sıkmayın canınızı.
Evet hocam haklısınız iyi tarafından bakmaya çalışıyorum :arkadass:
Yapma kesin caps olursun ve hiç tahmin bile edemeyeceğin bir hızda kıtalar arası bir hızda paylaşım rekoru kırılır :D:D
Alemsiniz hocam ya:komik::kop:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu arada ne diyeceğim, Doğaner’den sipariş geçtiniz mi? TW”nin şampuanı da dürtmüyor değil ama tam bir incelemesini göremedim.

Ben de dayanamadım, yeşil olandan yapıştırdım vallahi Allah affetsin. Yanına da 2 adet sealentt olanlardan kardeş koyuverdim.

Evedeki 1,5 şişe seal n shine ile iyi anlaşırlar inşallah.

Siz şampuan aldınız mı? Güzeldir umarım, en az onların tükeneceğini düşündüğüm için onları sonraya sakladım :(

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Yazdıklarına bakarsak sen benden daha alemsin :D:D Ben şahsen öyle birşeye cesaret edemem. Hayır, beğenmem sonra sinirlenip 0 numara yaparım yumurta gibi evde gezinirim :D:D
Hocam ilk dakikalar bende sinirlendim fakat insan aynaya bakmayınca sinirlenmiyo, bütün aynaları gazete ile kapatıcam başka çare kalmadı:D

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok sıkıntı yapma benimde uzadı yapacak bişey yok evde makina var bu iş baya uzayacak gibi o yüzden babama dedim vur 5 numaraya gitsin tertemiz gezelim bugün kel olup çıkacam yapacak bişey yok maalesef

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hocam ilk dakikalar bende sinirlendim fakat insan aynaya bakmayınca sinirlenmiyo, bütün aynaları gazete ile kapatıcam başka çare kalmadı:D
Bu konuda benim hanımdan ötesini tanımam. Evde bazen elektrik çarpmış gibi geziniyorum (anca aynaya bakınca duruma uyanıyorum :D :D) kimse birşey söylemiyor :D :D
Ama sıfır numara yapsam kesin dikkatlerini çekerim diye düşünüyorum :D :D

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Bu konuda benim hanımdan ötesini tanımam. Evde bazen elektrik çarpmış gibi geziniyorum (anca aynaya bakınca duruma uyanıyorum :D:D) kimse birşey söylemiyor :D:D
Ama sıfır numara yapsam kesin dikkatlerini çekerim diye düşünüyorum :D:D
Ahahahaaah hocam yine de 2 kere düşünün şuan internetten protez saç bakıyorum:D:D