Herkesin kandili mübarek olsun. Dün başımdan geçen bir olayı tanıdık çevreme anlattım ancak buradan da anlatmak istiyorum dikkat etmekte fayda var bu yöntemi bizim gibi titiz adam kolay kolay yemez ama çoğu insanın yiyeceğini düşünüyorum
Dün, tek olarak marketten çıkıp arabaya binip park yerinden çıkar çıkmaz, bir kişi önümü kesti. El kol hareketi yaparak bir şeyler söylemeye çalışıyordu. Az uzağında duran bir kişi de hafif hafif aracın arkasına geçiyordu bu esnada. Camı indirince önümde duran kişi abi radyatörden su fışkırıyor dur dedi. Nasıl yani su fışkırıyor dediğim; elindeki peçeteyi panjura sürüp aha buradan fışkırıyor dedi. Antifirizli kırmızı renkli su beklerken adam baya baya şeffaf şekilde ıslanmış peçeteyi gösterip arkadakinin de aynalardan bana baktığını fark edince, sağol kardeşim hallederim ben, sorun yok deyip camı kaldırıp yoluma devam ederken gene önümü kesen şahıs, abi sürme arabayı böyle contaları yakacaksın diye sesleniyordu. Olayın şoku ile 100 metre gittim gitmedim sanırım, sağa çektim indim baktım panjur gerçekten ıslaktı. Dün Ankara'da hava kuru ve güneşliydi bu arada. Araç kamerasını açtım izledim. Ben markette 30 dakika civarında durmuşum. Bu iki kişiden aracın arkasına geçen şahıs ben girdikten hemen sonra bir defa, beni izlediği için muhtemelen kasa sırası bendeyken artık çıkar bu deyip ikinci defa su dökerek kenara çekiliyor. Önümü kesecek olan şahıs da bu esnada aracın etrafında dolaşıp sigara içiyor ve ben çıkmadan önce de önümü kesecek şekilde pozisyonunu alıyor. Daha sonrası anlattığım gibi. Bekar zamanlarıma denk gelseydi geri dönüp amacınız nedir diye amel defterlerini açardım ancak çeşitli nedenlerden dolayı da karakola haber verme ihtiyacı hissetmeyerek yoluma baktım.
Bugün su fışkırıyor derler yarın lastik inik derler öbür gün duman çıkıyor derler. Yöntem illaki değişir ama niyet hep aynı. Dün antifrizin kırmızı renkte olduğu aklıma gelmeseydi belki şu anda arabam çalınmış, yada bir youtuberın şaka videosuna konu olacaktım bilemiyorum ama dikkatli olmanız konusunda yazmak ve haber vermek ihtiyacını şiddetle hissettim.