Meguiars glass cleaner'in daha ikinci basışta tetiği elimde kaldığı için bu şişeyle kullanayım dedim. Atışı güzel. Eğer kullandıktan sonra ucunu sıkıp kapatırsanız akma da yapmıyor, diğer türlü yatık durursa ucundan akıp gidiyor. Küçük olduğu için platik de. Ancak bir şişeyi bitirdikten sonra farkettim ki içindeki yay mekanizması laçkalaştı, atımı azaldı. Açıp tamir etmek de uğraştırır, çünkü plastik mil ile kaynatmışlar. Kırmadan sökmek mümkün değil.
Forumda yeniyim bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum , bu tarz siseler ürün koymak için uygun olur mu. Kopuk atan siseler hangi ürünleri içine koymak için uygundur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu şişeden yaklaşık 4 5 tane oldu kullanıyorum. çok sert ürünler dahi denedim sorunsuz çalışıyor . Kopukte yaptığı için yeterli oluyor. Ama benzer şekilde köpük yapan Amway şişelerden daha da memnundum.
Ben de yaklaşık 3 yıldır bu şişelerden kullanıyorum. Demir tozu temizleyici hariç neredeyse tum kimyasallar ile denedim ve atımından oldukça memnun kaldım diyebilirim. Ben kullanacağım kadar ürün hazırlayıp işim bittikten sonra temizleyip boş halde sakliyorum o yüzden icinde kimyasal varken dayanimi nasıldır onu bilmiyorum.
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
canyon başlıklara kullandığınız boş şişeler hangisi. Ben 750 ml Marc şişlerini kullanıyorum ama kısa geliyor genede başka şişe varmı tavsiye verebileceğiniz.
canyon başlıklara kullandığınız boş şişeler hangisi. Ben 750 ml Marc şişlerini kullanıyorum ama kısa geliyor genede başka şişe varmı tavsiye verebileceğiniz.
Ernet banyo ve mutfak baya güzel ürünler yengeye ver abi hemen bitirir diye düşünüyorum. Hem fıs fısları köpükde yapıyor ama silikonluyu bilemicem bitmiyor çünkü evin her camını aynasını sildim yarıya anca indi.
2.5 cc olan Flowey'deki canyon başlıktan sanıyorum. Çok hantal, bunun dışında çok güzel bir başlık. Nasıl desem, 15 dk üzeri bir çalışmada lazımsa çok yorar. Alttaki kanyonlar daha pratik.
Yalnız tipleri böyle diye kimyasala dayanıklı oldukları anlamına gelmez, özellikle belirtilmeli kimyasal dayanıklıkları.
2.5 cc olan Flowey'deki canyon başlıktan sanıyorum. Çok hantal, bunun dışında çok güzel bir başlık. Nasıl desem, 15 dk üzeri bir çalışmada lazımsa çok yorar. Alttaki kanyonlar daha pratik.
Yalnız tipleri böyle diye kimyasala dayanıklı oldukları anlamına gelmez, özellikle belirtilmeli kimyasal dayanıklıkları.
Chs 5a yurtdışından aldığım bir başlık 4 senedir kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım. Uzun süren çalışmalarda kuvvetli el, bilek lazım tek dezavantajı bence
Koçtaş’ın sayfasına tekrar girince bana ekstra %10 indirim kodu verdi bende dayanamayıp diğer 3 tane siparişimi iptal ettim ve 6 adet sipariş verdim hem kargo bedavaya geldi eve teslim edilecek 215.95tl ye geldi
Koçtaş’ın sayfasına tekrar girince bana ekstra %10 indirim kodu verdi bende dayanamayıp diğer 3 tane siparişimi iptal ettim ve 6 adet sipariş verdim hem kargo bedavaya geldi eve teslim edilecek 215.95tl ye geldi
Hazir Sprey Şişe konusu geçmisken şöyle bir güncellemede bulunayim.
Meguiars Şişeler malesef eskisi kadar kaliteli degil şişesi incelmiş etiket yazilari çirkinleşmiş en kötüsü malesef şişeler damlatma yapiyor yatay durdugu an veya hafif bastirdiginizda bile eski şişeler sert ve kaçirma yapmiyordu bilginize almadan önce düsünün ve fiyatini da haketmiyor 490₺
3 tanede ben sipariş verdim, mağazadan 30 dakikada teslimat seçeneğiyle evime 2km mesafedeki mağazadan kargo bedavaya geldi. Bakalım 30 dakika sonra gelip alabilirsiniz diye sms gelecekmi