Sprey Şişe Seçimi

alicankaradag

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar hepinize selamlar,
Malumunuz aranıza yeni katıldım, konuyu yanlış kategoride açıyorsam affola. Mod arkadaşlar taşıma konusunda yardımcı olacaktır. Ufak ufak herşeyden almaya başladık, biz de bu hastalığa yakalandık :) bölünmüş ürünleri kullanmak için f/p ürünü sprey şişelere ihtiyacım var. Her telden ph değerine sahip ürün kullandığımız için de (pw, bilberry, green star vs) dayanıklı, tecrübe ettiğiniz ve önerebileceğiniz şişeleri sizlere danışmak istedim. Bir de amway şişeleri dayanıklı mıdır ? Farklı ürünler ile tecrübe eden arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Genelde forumda murat plastik şişeleri kullanılıyor ama ben murat şişelerde devirliğinde akma yaşadım yaşayanlar varsa yoruma yazarlar. Benim şişelerimin çoğu murat plastik ve kwazarlardan oluşuyor. Kwazar şişeler pahalı tabiki ama dayanım konusunda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Ürünlerin kendi şişe ve başlıklarını da kullanıyorum en sevdiğim orjinal başlıklı olan gyeon diyebilirm

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Hocam valla 5 liraya forbestte satılan sprey şişelerden aldım elime oturuşu çok rahat olduğu için, 5-6 aydır 3D Magic Dress, 3D BDX, VP Carpet, Green Star ve Pol Star saklıyorum henüz spreylerde bozulma olmadı. 3D'ler hariç seyreltilmiş hali dolu tabi.

alicankaradag

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
@emirksk, link var mı hocam bakayım ben de. Zaten essence halleri şişede durur, sulandırıp alırım sprey şişeye ben de. Hatta pol starı direk köpük yapan şişede tutarım. Kapı döşemeleri, direksiyon, tavan döşemesi vs heryerde kanıtlanmış güvenli pol star :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Genelde forumda murat plastik şişeleri kullanılıyor ama ben murat şişelerde devirliğinde akma yaşadım yaşayanlar varsa yoruma yazarlar. Benim şişelerimin çoğu murat plastik ve kwazarlardan oluşuyor. Kwazar şişeler pahalı tabiki ama dayanım konusunda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Ürünlerin kendi şişe ve başlıklarını da kullanıyorum en sevdiğim orjinal başlıklı olan gyeon diyebilirm
Murat plastik şişelere ceviz koysak kullansak bozarmı şişeyi?

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
@alicankaradag hocam link yok ama şişe bu. şu 1 milyoncularda da var ama 1tl değil :D forbestte hırdavat reyonunda direk gözünüze çarpar. kafası 360 derece dönüyor bu sayede şişenin dibinde kalan sıvıyı da rahatlıkla sıkıyorsunuz. bir sürü rengi var

Ekli dosyalar

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam saf daha tehlikeli değilmidir bir tezatlık var burda,sulandırılmış ürün saf ürüne karşı daha etkisiz olmaz mı?
Ceviz ve bazı ön yıkama ürünleri sulandırılınca tortu yapıyor ve bozuyor tezatlık yok ceviz saf ta sulandırılmış da olsa şişelerime hiçbir sıkıntı vermedi

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Ben daha alip kullanmadim ama sekil itibari ile. Gozume. Beyaz plastik siseli CamSil marka can temizleme sivisi Sisesi ve sprey kismi. Guzel gibi . 8-9 lira su an migroslar da .
Kaybedecek birsey yok . Alip deneyebilirsiniz . Ben alip deneyecegim .

alicankaradag

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Ben daha alip kullanmadim ama sekil itibari ile. Gozume. Beyaz plastik siseli CamSil marka can temizleme sivisi Sisesi ve sprey kismi. Guzel gibi . 8-9 lira su an migroslar da .
Kaybedecek birsey yok . Alip deneyebilirsiniz . Ben alip deneyecegim .
Camsil almaktansa netten fısfıs marka almak aslında daha mantıklı

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Bende şuanda Murat Plastik şişeler var akıtma yapıyor dikkatli kullanırsanız güzel şişeler ama benece kwazar alın bir kere alın. @Detail 35 Kutas abi kwazar videosunda bahsetmişti,ucuz şişe ile bagaja demirtozu aktığını söylemişti.Bakılınca en ölüsünden 35-40 tl demirtozu temizleyici akmış.35 tl demirtozu + 15 tl şişe desek 50 tl boşa gitmiş oldu,yani kwazar alın uzun süre kullanın ürününüz akmasın :)